Project mindfulness

Soort opdracht: Mindfulness webteksten
Soort Kopie: Affiliate marketing teksten


Voor een website over mindfulness in het dagelijks leven schrijf ik inmiddels wekelijks een nieuw blog artikel. Waarmee ze in de zoekresultaten van Google en Bing goed weten te scoren. De onderwerpen waarover geschreven moet worden geven vooral het toepassen en de vele mogelijkheden weer. Zo laten de teksten zien hoe je het kunt toepassen in vrijwel iedere willekeurige omgeving of moment van een dag. Daarbij is er ook veel geschreven over de kracht van mindfulness en waarom het belangrijk is om te doen. Je krijgt er veel voor terug is het doel, daarbij wordt natuurlijk mindfulness in het dagelijks leven (affiliate marketing) gepromoot.

Het schrijven over mindfulness is bijzonder leuk om te doen. Ook vanwege ik deze techniek zelf toepas in mijn dagelijks leven en ik toegang heb gehad tot de cursus.

 

 

Op zoek naar een tekstschrijver voor jouw project?

TypmachineAan aandacht voor woorden geen gebrek. Nooit gehad. Dat freelancen als tekstschrijver moest er dus maar eens van komen. Dat is wat ik toen dacht, toen nog zonder te beseffen dat mijn bedrijf zou kunnen groeien tot waar ik nu sta met het bedrijf flexteksten.nl.

Ook jij kunt een succesvolle website met toffe teksten krijgen. Om bezoekers te overtuigen klant te worden met jouw boodschap. Maar ook om nieuwe klanten op je website te ontvangen. En dat zonder dat jij er tijd aan hoeft te besteden, behalve mij mailen natuurlijk.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem vandaag nog contact met mij op om jouw project te bespreken en werkelijkheid te maken. Zodat je succes hebt en kunt groeien.

 

Mijn projecten

affiliate marketingaffiliate marketing tekstenmindfulnessMindfulness tekstenMindfulness webteksten

Geef een reactie