Project mindfulness

Soort opdracht: Mindfulness webteksten
Soort Kopie: Affiliate marketing teksten


Voor een website over mindfulness in het dagelijks leven schrijf ik inmiddels wekelijks een nieuw blog artikel. Waarmee ze in de zoekresultaten van Google en Bing goed weten te scoren. De onderwerpen waarover geschreven moet worden geven vooral het toepassen en de vele mogelijkheden weer. Zo laten de teksten zien hoe je het kunt toepassen in vrijwel iedere willekeurige omgeving of moment van een dag. Daarbij is er ook veel geschreven over de kracht van mindfulness en waarom het belangrijk is om te doen. Je krijgt er veel voor terug is het doel, daarbij wordt natuurlijk mindfulness in het dagelijks leven (affiliate marketing) gepromoot.

Het schrijven over mindfulness is bijzonder leuk om te doen. Ook vanwege ik deze techniek zelf toepas in mijn dagelijks leven en ik toegang heb gehad tot de cursus.

 

No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

E-learning leren bloggen + bonus
Leren-bloggen.nl
Een compleet en up-to-date e-learning programma leren bloggen. - E-learning leerprogramma - Leren bloggen handboek - Affiliate marketing handboek - Handige stappenplannen - Contactmogelijkheid - Privé facebook groep