Project metaaldetectie

Soort opdracht: Metaaldetectie website teksten
Soort Kopie: Affiliate marketing teksten


Voor een van mijn vaste klanten schrijf ik wekelijks nieuwe tekstcontent voor een website over metaaldetectie. Van de beste Garret metaaldetector tot hoe je aan de slag kunt gaan en de beste plekken in Nederland. De teksten worden vanuit bijzonder veel invalshoeken geschreven en dienen als promotie voor de metaal detector affiliate marketing winkel. De doelgroep van de website is bijzonder verschillend waaronder veel beginners die aan de hand van goede informatie de juiste keuzes kunnen maken.

De doelgroep van de website is zowel jong als ouder. Dit komt door de praktische informatie die te lezen is over metaaldetectie. Het doel is voortdurend beginners op de website aantrekken omdat er de hoogste commissie aan deze doelgroep te verdienen is.

 

Op zoek naar een tekstschrijver voor jouw project?

TypmachineAan aandacht voor woorden geen gebrek. Nooit gehad. Dat freelancen als tekstschrijver moest er dus maar eens van komen. Dat is wat ik toen dacht, toen nog zonder te beseffen dat mijn bedrijf zou kunnen groeien tot waar ik nu sta met het bedrijf flexteksten.nl.

Ook jij kunt een succesvolle website met toffe teksten krijgen. Om bezoekers te overtuigen klant te worden met jouw boodschap. Maar ook om nieuwe klanten op je website te ontvangen. En dat zonder dat jij er tijd aan hoeft te besteden, behalve mij mailen natuurlijk.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem vandaag nog contact met mij op om jouw project te bespreken en werkelijkheid te maken. Zodat je succes hebt en kunt groeien.

 

Mijn projecten

Geef een reactie