Project laptop webwinkel

Soort opdracht: Laptop webwinkel teksten
Soort Kopie: SEO webwinkel teksten


Voor een hardware (elektronica) website heb ik de teksten van onderliggende informatie en adviespagina’s mogen schrijven. Over de beste laptops voor gaming tot chromebooks en wat de meest krachtige zakelijke laptops zijn. Waarbinnen er naar specifieke producten uit het assortiment verwezen moest worden. Dat maakt deze vorm van SEO webwinkel teksten bijzonder krachtig en heeft het een positieve uitwerking op de behaalde verkoop van producten. Zo was er na enkele weken al een stijging merkbaar en veranderde het klikgedrag van bezoekers op de website in positieve zin.

De webwinkel werkt met affiliate marketing producten. Waardoor goede informatie nodig is als aanvulling op de informatie die bij de fysieke winkel wordt aangeboden.

 

Op zoek naar een tekstschrijver voor jouw project?

TypmachineAan aandacht voor woorden geen gebrek. Nooit gehad. Dat freelancen als tekstschrijver moest er dus maar eens van komen. Dat is wat ik toen dacht, toen nog zonder te beseffen dat mijn bedrijf zou kunnen groeien tot waar ik nu sta met het bedrijf flexteksten.nl.

Ook jij kunt een succesvolle website met toffe teksten krijgen. Om bezoekers te overtuigen klant te worden met jouw boodschap. Maar ook om nieuwe klanten op je website te ontvangen. En dat zonder dat jij er tijd aan hoeft te besteden, behalve mij mailen natuurlijk.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem vandaag nog contact met mij op om jouw project te bespreken en werkelijkheid te maken. Zodat je succes hebt en kunt groeien.

 

Mijn projecten

affiliate marketinglaptop tekstenlaptop webwinkellaptop webwinkel tekstenwebwinkel teksten

Geef een reactie