Project labradoodle

Soort opdracht: Labradoodle honden website
Soort Kopie: Affiliate marketing teksten


Voor een complete Labradoodle website heb ik de SEO pagina teksten geschreven volgens een strikte indeling. De website is ingericht om klanten te overtuigen het boek Labradoodle geheimen te kopen en heeft een duidelijke indeling. Deze website is een reeks die bestaat uit meerdere hondenras websites en vormt daardoor een belangrijk onderdeel van een netwerk. Waardoor de indeling doeltreffend moet zijn en gelijkenissen moest hebben met de andere websites die zich al hebben bewezen.

De website richt zich vooral op mensen die nog een Labradoodle willen aanschaffen. Daarom is het belangrijk dat teksten informatief van aard zijn met specifieke verwijzingen. 

 

Op zoek naar een tekstschrijver voor jouw project?

TypmachineAan aandacht voor woorden geen gebrek. Nooit gehad. Dat freelancen als tekstschrijver moest er dus maar eens van komen. Dat is wat ik toen dacht, toen nog zonder te beseffen dat mijn bedrijf zou kunnen groeien tot waar ik nu sta met het bedrijf flexteksten.nl.

Ook jij kunt een succesvolle website met toffe teksten krijgen. Om bezoekers te overtuigen klant te worden met jouw boodschap. Maar ook om nieuwe klanten op je website te ontvangen. En dat zonder dat jij er tijd aan hoeft te besteden, behalve mij mailen natuurlijk.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem vandaag nog contact met mij op om jouw project te bespreken en werkelijkheid te maken. Zodat je succes hebt en kunt groeien.

 

Mijn projecten

affiliate marketinglabradoodlelabradoodle geheimenlabradoodle website

Geef een reactie