Klarenbeek Facilitaire Dienstverlening

Project klarenbeek

Soort opdracht: Klarenbeek Facilitaire Dienstverlening
Soort Kopie: WordPress website, social media en teksten


Voor het schoonmaakbedrijf Klarenbeek Facilitaire Dienstverlening ben ik aan de slag gegaan met het vernieuwen van de website en schrijven van teksten. Daarnaast heb ik op social media aanpassingen gedaan zodat hij een groter bereik heeft. Het bedrijf heeft hierdoor een grotere vindbaarheid en bereik op internet. Wat direct merkbaar is door de vele aanvragen die er gedaan worden. Zowel via de website, telefonisch als via social media.

De website moest eenvoudig maar doeltreffend zijn. Met als doel het bereik aanzienlijk vergroten en meer succes hebben op internet. Zeker in deze tijd van de groeiende concurrentie.

 

Op zoek naar een tekstschrijver voor jouw project?

TypmachineAan aandacht voor woorden geen gebrek. Nooit gehad. Dat freelancen als tekstschrijver moest er dus maar eens van komen. Dat is wat ik toen dacht, toen nog zonder te beseffen dat mijn bedrijf zou kunnen groeien tot waar ik nu sta met het bedrijf flexteksten.nl.

Ook jij kunt een succesvolle website met toffe teksten krijgen. Om bezoekers te overtuigen klant te worden met jouw boodschap. Maar ook om nieuwe klanten op je website te ontvangen. En dat zonder dat jij er tijd aan hoeft te besteden, behalve mij mailen natuurlijk.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem vandaag nog contact met mij op om jouw project te bespreken en werkelijkheid te maken. Zodat je succes hebt en kunt groeien.

 

Mijn projecten

klarenbeek facilitaire dienstverleningklarenbeek schoonmaakschoonmaakschoonmaakbedrijf

Geef een reactie