Projecten internet marketing samenwerking

Soort opdracht: Internet Marketing bureau samenwerking
Soort Kopie: Artikel marketing Samenwerking


Na een goed contact ben ik een samenwerking aangegaan met een Internet Marketing Bureau. Het is voor het bureau nu mogelijk om hoogwaardige artikelen te laten schrijven. Daarbij is deze samenwerking goed voor meerdere wekelijkse teksten. Waarbij er over verschillende onderwerpen geschreven moet worden. De teksten zijn circa 300-500 woorden lang. 

De samenwerking zit in een stijgende lijn. Er worden inmiddels tientallen teksten per week geschreven en gepubliceerd. Waarbij er ook voor het komende jaar een hogere verwachting is dan wij voorgaand hadden bedacht.

 

Op zoek naar een tekstschrijver voor jouw project?

TypmachineAan aandacht voor woorden geen gebrek. Nooit gehad. Dat freelancen als tekstschrijver moest er dus maar eens van komen. Dat is wat ik toen dacht, toen nog zonder te beseffen dat mijn bedrijf zou kunnen groeien tot waar ik nu sta met het bedrijf flexteksten.nl.

Ook jij kunt een succesvolle website met toffe teksten krijgen. Om bezoekers te overtuigen klant te worden met jouw boodschap. Maar ook om nieuwe klanten op je website te ontvangen. En dat zonder dat jij er tijd aan hoeft te besteden, behalve mij mailen natuurlijk.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem vandaag nog contact met mij op om jouw project te bespreken en werkelijkheid te maken. Zodat je succes hebt en kunt groeien.

 

Mijn projecten

artikel marketingartikel marketing teksteninternet marketing bureauteksten

Geef een reactie