Project hondenwereld

Soort opdracht: Hondenwereld Blog teksten
Soort Kopie: SEO webteksten


Voor een honden wereld website heb ik verschillende seo webteksten mogen schrijven met als doel de website vindbaar te maken onder specifieke zoekwoorden. Daarbij is een keuze voor meerdere blog artikelen, een landingspagina en aanpassingen in bestaande teksten gekozen. Waarna de website binnen enkele weken behoorlijk aan het ranken is gegaan en inmiddels meer dan honderden bezoekers per dag mag verwelkomen. 

De website is zowel een informatieve website voor hondeneigenaren als een webwinkel via affiliate marketing. Voor het informatieve deel heb ik geschreven. De affiliate marketing van de website is elders uitbesteedt.

De doelgroep van deze website bestaat uit de echte hondenliefhebber, jong en oud. Die op zoek is naar makkelijke en vooral praktische informatie over alles dat met honden te maken heeft.

 

Op zoek naar een tekstschrijver voor jouw project?

TypmachineAan aandacht voor woorden geen gebrek. Nooit gehad. Dat freelancen als tekstschrijver moest er dus maar eens van komen. Dat is wat ik toen dacht, toen nog zonder te beseffen dat mijn bedrijf zou kunnen groeien tot waar ik nu sta met het bedrijf flexteksten.nl.

Ook jij kunt een succesvolle website met toffe teksten krijgen. Om bezoekers te overtuigen klant te worden met jouw boodschap. Maar ook om nieuwe klanten op je website te ontvangen. En dat zonder dat jij er tijd aan hoeft te besteden, behalve mij mailen natuurlijk.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem vandaag nog contact met mij op om jouw project te bespreken en werkelijkheid te maken. Zodat je succes hebt en kunt groeien.

 

Mijn projecten

blog teksten hondenwereldhonden blog tekstenhonden wereldhondenwereldwereldhonden

Geef een reactie