Project hondensport

Soort opdracht: WordPress website hondenschool
Soort Kopie: WordPress website en teksten


Voor hondenschool Utrecht heb ik een nieuwe WordPress website gemaakt. Deze draait op een gratis theme en is voorzien van alle informatie die nodig is. Waaronder de soorten lessen, specialistische hulp en uitlaatservice. Op de website kunnen bezoekers en klanten terecht voor informatie of om zich aan te melden. De website is goed vindbaar gemaakt bij Google en Bing. Waardoor er meer klanten worden aangetrokken. Wat belangrijk is voor deze lastige tijd.

De website heeft een eenvoudig ontwerp gekregen en is gemakkelijk te lezen voor de klanten die op zoek zijn naar een hondentraining of cursus. Maar er ook terecht kunnen voor de hondenuitlaatservice en specialistische hulp.

 

Op zoek naar een tekstschrijver voor jouw project?

TypmachineAan aandacht voor woorden geen gebrek. Nooit gehad. Dat freelancen als tekstschrijver moest er dus maar eens van komen. Dat is wat ik toen dacht, toen nog zonder te beseffen dat mijn bedrijf zou kunnen groeien tot waar ik nu sta met het bedrijf flexteksten.nl.

Ook jij kunt een succesvolle website met toffe teksten krijgen. Om bezoekers te overtuigen klant te worden met jouw boodschap. Maar ook om nieuwe klanten op je website te ontvangen. En dat zonder dat jij er tijd aan hoeft te besteden, behalve mij mailen natuurlijk.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem vandaag nog contact met mij op om jouw project te bespreken en werkelijkheid te maken. Zodat je succes hebt en kunt groeien.

 

Mijn projecten

hondenschoolhondenschool utrechtutrecht hondenschool. honden school

Geef een reactie