Hond Online hondenschool webteksten

Project hond online

Soort opdracht: Hond Online hondenschool webteksten
Soort Kopie: Website en blog teksten


Voor de online hondenschool, hond online ben ik aan de slag gegaan met het schrijven en volledig maken van de website en cursus teksten. Daarbij was het belangrijk dat deze voor klanten volledig zijn. De website was niet volledig functioneel toen ik begon. Dit hebben we snel opgelost waardoor het nu een winstgevende online hondenschool is geworden. Die in de komende jaren verder zal worden uitgebouwd om nog meer succes te behalen. Het werkt aan de hand van een webwinkel waarmee je toegang tot een specifieke cursus koopt.

Er staan inmiddels verschillende soorten cursussen online, binnenkort volgen er mogelijk meer cursussen. Waarbij je kunt denken aan minicursussen of het aanleren van commando’s.

 

Op zoek naar een tekstschrijver voor jouw project?

TypmachineAan aandacht voor woorden geen gebrek. Nooit gehad. Dat freelancen als tekstschrijver moest er dus maar eens van komen. Dat is wat ik toen dacht, toen nog zonder te beseffen dat mijn bedrijf zou kunnen groeien tot waar ik nu sta met het bedrijf flexteksten.nl.

Ook jij kunt een succesvolle website met toffe teksten krijgen. Om bezoekers te overtuigen klant te worden met jouw boodschap. Maar ook om nieuwe klanten op je website te ontvangen. En dat zonder dat jij er tijd aan hoeft te besteden, behalve mij mailen natuurlijk.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem vandaag nog contact met mij op om jouw project te bespreken en werkelijkheid te maken. Zodat je succes hebt en kunt groeien.

 

Mijn projecten

Hond Online hondenschool webtekstenhonden tekstenhondenschool teksthondenschool tekstenhondenschool websiteonline hondenschool

Geef een reactie