Project getresponse teksten

Soort opdracht: GetResponse teksten
Soort Kopie: E-mail marketing teksten


Voor een nieuwe gebruiker van GetResponse heb ik geholpen bij het schrijven van teksten om het systeem optimaal te gebruiken. Waardoor er nu een functionele weergave van de e-mails mogelijk is en het systeem na het aanmelden en verwelkomen van aanmeldingen zijn werk kan doen. Wij hebben de insteek eenvoudig gehouden door het gebruiken van alleen de basis functionaliteiten. Daardoor is de kracht van het GetResponse platform veel gemakkelijker te meten en managen. Waarna we nu iedere keer opnieuw verder aan het uitbouwen zijn.

Het GetResponse Platform kun je volledig inrichten naar je eigen wensen. Het is erop gericht klanten via e-mail te bereiken en mogelijk aan te zetten tot actie. Daar heb je dan wel goede teksten voor nodig.

 

Op zoek naar een tekstschrijver voor jouw project?

TypmachineAan aandacht voor woorden geen gebrek. Nooit gehad. Dat freelancen als tekstschrijver moest er dus maar eens van komen. Dat is wat ik toen dacht, toen nog zonder te beseffen dat mijn bedrijf zou kunnen groeien tot waar ik nu sta met het bedrijf flexteksten.nl.

Ook jij kunt een succesvolle website met toffe teksten krijgen. Om bezoekers te overtuigen klant te worden met jouw boodschap. Maar ook om nieuwe klanten op je website te ontvangen. En dat zonder dat jij er tijd aan hoeft te besteden, behalve mij mailen natuurlijk.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem vandaag nog contact met mij op om jouw project te bespreken en werkelijkheid te maken. Zodat je succes hebt en kunt groeien.

 

Mijn projecten

e-mail tekstenemail marketing tekstenGetResponseGetResponse tekstenmail marketingmailteksten

Geef een reactie