Project online geld verdienen

Soort opdracht: Geld verdienen webteksten
Soort Kopie: Affiliate marketing teksten


Voor een website over online geld verdienen met affiliate marketing heb ik verschillende SEO blogs en artikelen mogen schrijven. Met als doel het promoten van de Affiliate marketing revolutie. Een cursus die ik zelf ook op eigen projecten toepas en waartoe ik toegang heb. Het schrijven over specifieke onderdelen is niet alleen leuk om te mogen doen, het geeft je ook nieuwe inzichten. Daarbij heeft de website nu steeds meer website bezoekers en bereik. Dit is leuk om te zien en kunnen volgen. Het succes heeft er inmiddels ook voor gezorgd dat ik nu bijna wekelijks nieuwe artikelen mag schrijven.

Het schrijven over de affiliate marketing revolutie zelf is niet onderscheidend door een ongekende hoeveelheid promoties op websites. Daarom is bewust gekozen voor een ander doel, online geld verdienen. Waarop inmiddels veel raakvlak met uitstekende zoekwoorden is gevonden en succes is geboekt. 

 

Op zoek naar een tekstschrijver voor jouw project?

TypmachineAan aandacht voor woorden geen gebrek. Nooit gehad. Dat freelancen als tekstschrijver moest er dus maar eens van komen. Dat is wat ik toen dacht, toen nog zonder te beseffen dat mijn bedrijf zou kunnen groeien tot waar ik nu sta met het bedrijf flexteksten.nl.

Ook jij kunt een succesvolle website met toffe teksten krijgen. Om bezoekers te overtuigen klant te worden met jouw boodschap. Maar ook om nieuwe klanten op je website te ontvangen. En dat zonder dat jij er tijd aan hoeft te besteden, behalve mij mailen natuurlijk.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem vandaag nog contact met mij op om jouw project te bespreken en werkelijkheid te maken. Zodat je succes hebt en kunt groeien.

 

Mijn projecten

affiliate marketingaffiliate marketing revolutiegeld verdienengeld verdienen webtekstenwebteksten geld verdienen

Geef een reactie