Project windmolen

Soort opdracht: Energie teksten
Soort Kopie: Affiliate marketing teksten


Voor een van mijn vaste klanten schrijf ik wekelijks teksten over energie, vergelijken en overstappen naar een andere energieleverancier. De teksten zijn ondanks de gelijkenissen bijzonder verschillend en prettig te lezen. Wij zijn begonnen met teksten van circa 400 woorden per tekst. Waarna er door eerste successen is opgeschaald naar blogs met meer dan 1000 woorden per artikel en zelfs enkele monster blogs ertussen. Zo lift ik als schrijver mee op het succes van mijn klanten. Zeker een mooie waardering waard met betrekking op het vertrouwen.

Het is leuk om te zien hoe bedrijven groeien en ik daarin mee kan groeien in het aantal opdrachten of de omvang van opdrachten. Dat noem ik nog eens gedeeld succes!

 

Op zoek naar een tekstschrijver voor jouw project?

TypmachineAan aandacht voor woorden geen gebrek. Nooit gehad. Dat freelancen als tekstschrijver moest er dus maar eens van komen. Dat is wat ik toen dacht, toen nog zonder te beseffen dat mijn bedrijf zou kunnen groeien tot waar ik nu sta met het bedrijf flexteksten.nl.

Ook jij kunt een succesvolle website met toffe teksten krijgen. Om bezoekers te overtuigen klant te worden met jouw boodschap. Maar ook om nieuwe klanten op je website te ontvangen. En dat zonder dat jij er tijd aan hoeft te besteden, behalve mij mailen natuurlijk.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem vandaag nog contact met mij op om jouw project te bespreken en werkelijkheid te maken. Zodat je succes hebt en kunt groeien.

 

Mijn projecten

affiliate marketingaffiliate marketing tekstenenergie tekstEnergie tekstenenergie vergelijkenenergietekstteksten energie

Geef een reactie