Project desinfectie corona teksten

Soort opdracht: Corona teksten
Soort Kopie: Commerciële teksten


Voor een jong bedrijf in desinfectie zuilen heb ik klanten correspondentie basis onder handen mogen nemen zodat deze een stuk makkelijker, persoonlijker en veel minder zakelijk overkomt bij klanten. Waardoor klanten zich meer verbonden moeten voelen met het bedrijf. Waarbij er een keuze is gemaakt om in een lichter minder formele manier te communiceren en niet meer aan te spreken met u. Samen met een volledig nieuwe opzet en manier van opmaak. 

Het bedrijf is zeer tevreden over de aanpassingen en veranderingen in de tekst. Het krijgt nu veel meer respons waardoor verkopen makkelijker is geworden en de manier hoe medewerkers van de klantenservice kunnen reageren.

 

Op zoek naar een tekstschrijver voor jouw project?

TypmachineAan aandacht voor woorden geen gebrek. Nooit gehad. Dat freelancen als tekstschrijver moest er dus maar eens van komen. Dat is wat ik toen dacht, toen nog zonder te beseffen dat mijn bedrijf zou kunnen groeien tot waar ik nu sta met het bedrijf flexteksten.nl.

Ook jij kunt een succesvolle website met toffe teksten krijgen. Om bezoekers te overtuigen klant te worden met jouw boodschap. Maar ook om nieuwe klanten op je website te ontvangen. En dat zonder dat jij er tijd aan hoeft te besteden, behalve mij mailen natuurlijk.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem vandaag nog contact met mij op om jouw project te bespreken en werkelijkheid te maken. Zodat je succes hebt en kunt groeien.

 

Mijn projecten

commercieelcommerciële tekstenCorona tekstendesinfectiedesinfectie zuilenklanten correspondentieteksten

Geef een reactie