Verkopen is met Plug&Pay in minder dan 5 minuten goed geregeld!

Binnen 5 minuten een betaalpagina maken! Klinkt je dat als muziek in de oren? Dan moet je zeker voor Plug&Pay kiezen. De meest complete en best converterende betaalpagina software van dit moment! Het heeft je alles dat je nodig hebt voor jouw betaalpagina te bieden. Alles is tot in de kleinste details uitgewerkt.

Je het misschien al eens van Plug&Pay gehoord en je wil weten of dit ook iets voor jou is. Je bent aan het juiste adres en lees je er alles over dat jij moet weten.

De Plug&Pay software is overigens niet te vergelijken met andere betaalpagina software die je wellicht online al bent tegengekomen. Het is echt gemaakt om te zorgen voor verkoop, upsell en twijfels bij klanten weg te nemen. Je kan daarnaast rekenen op professionele support van een betrokken team.

De keuze voor Plug&Pay maken is voor steeds meer ondernemers logisch en vanzelfsprekend te noemen. Als ondernemer heb je niet de tijd om uren aan het betaalproces te werken, je wil gewoon een systeem dat doet wat het moet doen en gemaakt is om te verkopen.

En nog een mooi voordeel! Je kiest altijd een betaalpagina die met je mee groeit zonder dat jij je daar zorgen over hoeft te maken. Heb je meer succes? Dan groeit het pakket automatisch met je mee!

betaalpagina-templates

Niet goed = Geld terug

Je kan ieder Plug&Pay abonnement 14 dagen gratis uitproberen. Is het niet wat je zoekt? Dan ben je tot niets verplicht!

Eindeloos doorgroeien

Met de verschillend abonnementen kun je makkelijk en onbezorgd doorgroeien. Dat is een fijn idee voor de echte doorzetters onder ons.

Focus op content

Met een Plug&Pay ben je compleet ontzorgt en kun jij je volledig op de invulling van je betaalpagina richten! Geen gedoe, wel gemak!

24/7 support

Kom je er even niet uit? Geen probleem. Bij Plug&Pay kun je rekenen op 24/7 support. De support is heel eenvoudig te bereiken via de chat!

Kiezen voor het goedkoopste Plug&Pay abonnement.

Als ondernemer kun je instappen vanaf 9,- per maand bij een jaarcontract. Wat ook de slimste keuze is omdat je dan flink kunt besparen. Over de functies van dit abonnement absoluut geen zorgen of gedoe. Je krijgt toegang tot alles dat je nodig hebt om jouw eerste betaalpagina te maken en een winstgevend betaalproces te maken.

De functies binnen dit pakket bestaat uit betaalpagina templates, kassa koopjes toevoegen en het gemak waarmee je een pagina kunt maken met Plug&Pay. Je kunt dus echt aan de slag met alles dat je voor jouw betaalpagina nodig hebt.

Het goedkoopste abonnement is absoluut een aanrader wanneer je wilt instappen. Het biedt je vrijwel alle faciliteiten die je nodig hebt voor de perfecte betaalpagina op jouw website. Een upgrade uitvoeren kan altijd nog! Want hoe sneller je groeit, hoe meer behoefte je hebt aan een groter pakket met meer mogelijkheden of transacties.

Wanneer je boven het aantal (maximale) transacties komt zal je betaalpagina abonnement automatisch verhoogd worden. Je hoeft dus niet direct te beslissen aan welk abonnement jij voldoende hebt.

Doorgroeien met je Plug&Pay abonnement is snel geregeld!

Is het goedkoopste abonnement niet voldoende voor je ambities of wil je graag abonnementen en of betalen in termijnen aanbieden? Dan is het premium Plug&pay abonnement dé oplossing. De 500 transacties per maand binnen dit pakket zijn absoluut een voordeel.

Naast meer transacties, abonnementen en betalen in termijn heb je in dit pakket ook een aantal andere voordelen. Namelijk toegang tot een onbeperkt aantal producten en checkouts en de mogelijkheid om een zogenaamde A/B test uit te voeren en jouw betaalpagina nog verder te optimaliseren.

Ben je op zoek naar deze en meer functionaliteiten? Dan kun je voor 49,- instappen met een jaarabonnement. Dat levert je een mooie besparing op. Stap je vandaag nog over? Dan profiteer je helemaal van alle voordelen en maak jij binnen 5 minuten je eerste betaal pagina met de software!

Ga direct naar de kortingspagina om jouw korting direct te claimen en begin vandaag nog met het binnenhalen van je eerste verkoop!

Hét meest complete Plug&Pay software abonnement.

Wanneer je echt tot het uiterste wil gaan en alles uit je betaalpagina wil halen is er nog maar één oplossing! Dat is overstappen op het paradepaartje van IMU! Ik heb het dan over Plug&Pay Ultimate.

Dit abonnement is de aanrader voor iedereen die er echt voor wil gaan en producten ook in een affiliate marketing netwerk wil aanbieden. Je kan in één klik duizenden affiliates (en dus gratis promotie) bereiken en met maar liefst 2500 transacties per maand zit jij er prima bij!

Met dit abonnement heb je geen enkele beperking meer. Van een uiterst goede support tot verkoop en het ontdekken van de affiliate marketing mogelijkheden.

Je kan overigens ook direct aan de slag met het Ultimate abonnement. Als je vandaag nog voor dit jaarabonnement kiest profiteer je van een maximale korting (blijvend 28,- per maand!)

Wat is inbegrepen bij jouw Phoenixsite abonnement?

In het eerste opzicht lijkt een Plug&Pay abonnment bijzonder prijzig en het gebruik van deze software duur. Maar je krijgt er uiteindelijk heel veel voor terug. Het betaalproces is snel en gemaakt om jouw klanten een optimale beleving te geven. De software veilig en altijd up-to-date zonder dat je daar zelf achteraan moet. En uiteindelijk krijg je voor iedere vraag support en indien nodig ondersteuning.

Het is dan ook ontworpen om je een onbezorgde ervaring te bieden zodat jij je kunt focussen op het maken van je website. Dat is een prettig idee!

Mijn persoonlijke ervaring met Plug&Pay is bijzonder prettig en gebruiksvriendelijk. De software sluit aan op de verwachting die ik had. Je maakt een website bijzonder eenvoudig en snel aan de hand van voorgevormde blokken en kunt alles aanpassen. De snelheid van het betaalplatform is ongeëvenaard wat de beleving voor klanten verhoogt.

Door de schone code die voor dit systeem gebruikt is en minimale afleiding tijdens het betalen behaal je uiteindelijk meer verkopen. Alle twijfel die klanten ook maar kunnen hebben worden in enkele klikken weggenomen!

Wat jij in Plug&Pay stopt komt er dus ook weer uit en dat voor een voordelig tarief waardoor jij helemaal ontzorgt bent. Mijn ervaring leert dan ook dat je binnen enkele klikken een betaalpagina maakt die in de smaak valt!

Het is bovendien fijn om te weten dat je de software 14 dagen vrijblijvend kunt proberen en ontdekken. Is het niet wat je zoekt? Wat ik mij eigenlijk niet kan indenken dan zijn daar geen kosten aan verbonden. Dat is voor ruim 92% van alle klanten reden genoeg om door te gaan!

Je hebt al SEO teksten vanaf €10,-
Krijg 500 woorden voor maar €10,- exclusief btw
Scroll to Top