Pixel Unie Photoshop review! Maak de mooiste fotobewerkingen gewoon zelf!

Pixel Unie Photoshop review! Maak de mooiste fotobewerkingen gewoon zelf!

Het bewerken van foto’s gaat verder dan enkele jaren geleden. Dat maakt het niet alleen lastiger om foto’s te bewerken maar ook leuker! Je hebt immers veel meer mogelijkheden en vrijheid. Ook ik ga er in mijn vrije uurtjes graag op uit om foto’s te maken. Vaak belanden ze op mijn laptop en kijk ik er een enkele keer naar. Dat kon anders dacht ik, na mijn zoektocht op internet kwam ik op een leuke Pixel Unie Photoshop cursus terecht waarover ik je graag meer wil vertellen.

In de fotoshop cursus leer je echt ontzettend veel. Hoe je oneffenheden uit een foto kan filteren tot het verwijderen van achtergronden of het verbeteren van kleuren. En dat alles op een makkelijke en te begrijpen manier.

Nu kun je op internet altijd wel een video met uitleg vinden, dat is absoluut waar. Maar vaak moet je wel bekend zijn met Photoshop wil je er een beetje uitkomen en kun je niet terugvallen op de kennis van een expert of medecursisten. Dit is bij de Photoshop cursus wel het geval. Ook ik heb hier al een aantal keren dankbaar gebruik van mogen maken en kan niet anders dan je vertellen hoe prettig dit is bij het bewerken van mooie foto’s.  

Ik wil je dan ook meer vertellen over mijn ervaringen en antwoord geven op vragen.

  1. Hoe is mijn ervaring met de Photoshop cursus?
  2. Wat kun je van de Photoshop cursus verwachten?
  3. Welke verschillende pakketten zijn er en wat krijg je?
  4. Wat gaat de Photoshop cursus je bieden?
  5. Is de Photoshop cursus de investering waard?

Laat ik daarom beginnen met het grootste voordeel (tenminste zoals ik dit ervaren heb), want dat is absoluut de community van de cursus waarin je vragen kunt stellen, je werk kan tonen of anderen kan helpen. Dat zet de cursus en je persoonlijke ontwikkeling absoluut kracht bij. Waardoor je in een sneltreinvaart ontzettend veel kunt bereiken met de Photoshop omgeving. 

Pixel Unie photoshop cursus

Bijzonder compleet en veelzijdig!

Je krijgt toegang tot 60+ video’s in HD kwaliteit

Maar hoe werkt de Photoshop cursus precies? Laten we beginnen met de hoge kwaliteit video’s van de cursus die alles stap voor stap laten zien. Dat geeft absoluut veel waarde, omdat je niet alleen alles dat je moet weten te zien krijgt maar ook vanwege het heldere verhaal.

Photocursus omgeving

Je kunt de werkwijze dus direct in de praktijk brengen, waarbij je video’s kunt pauzeren om het even zelf uit te vinden of meerdere keren kunt bekijken. Kom je er ondanks de heldere informatie en video toch niet uit? Dan staat er een complete community en enthousiaste expert voor je klaar om te helpen. 

De video’s geven inhoud aan verschillende onderdelen die bij fotobewerking terugkomen. Op die manier leer je dus echt een goede basis neer te zetten en begrijp je ook waarop je moet letten bij het bewerken van foto’s. 

Het op een goede manier bewerken van foto’s is nu eenmaal niet eenvoudig. Er zijn veel factoren waarop je moet letten. Een foto moet natuurlijk niet overbelicht zijn, te donker of scherp. Het moet dus allemaal samenkomen. Hoe je dat doet? Door aan de juiste knoppen te draaien zullen we maar zeggen. Waarbij ik veel heb gehad aan de specifieke video’s.

Wanneer je voor de eerste keer start met het bekijken van de video’s ben je door de heldere uitleg snel geneigd om door te scrollen. Niet doen! Het gaat namelijk echt over de inhoud en hoe je stap voor stap naar het resultaat toe kunt werken. 

Ik moet overigens mijn complimenten geven over de heldere video’s, daar ontbreekt het nogal eens bij als het om online cursussen en trainingen gaat. Enorm fijn dat hier aandacht aan is besteed en niet op bespaard is dus. 

Steeds meer trainingsvideo’s

Bijzonder compleet en veelzijdig!

Quizzen om je Photoshop kennis te testen

Wanneer je wat verder bent is het natuurlijk ontzettend leuk om je kennis te ontdekken. Wat heb je in de afgelopen video’s en op de community geleerd en is alles ook helder. Door de quizzen kun je dus echt kijken hoe eigen alle informatie is en of je klaar bent voor een volgende stap. 

Het is vanuit mijn oogpunt dan ook een mooie toevoeging en zeker zo belangrijk, het helpt je ook echt verder. Zo kwam ik er bijvoorbeeld achter dat een bepaald onderdeel nog niet helemaal helder was en heb ik dat nog eens doorgenomen. Maar hoe je hier mee omgaat is natuurlijk aan jezelf. 

Photoshop

Ik ben dan ook van mening dat de quizzen een toegevoegde waarde zijn en zeker een weloverwogen keuze vormen om te toetsen of je daadwerkelijk alles weet of begrijpt. 

Het begrijpen van informatie en werkwijze (waarom je iets doet) is zeker bij een programma als Photoshop essentieel. Veel functies sluiten nu eenmaal op elkaar aan. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de belichting van een foto en kleuren goed zetten. Beide kun je afzonderlijk regelen maar niet afzonderlijk zien omdat ze beide invloed hebben op elkaar.

De quizzen zijn er dus echt voor je persoonlijke ontwikkeling en ik kan je deze dan ook aanraden als je serieus verder wil komen met Photoshop software. 

Toets je kennis van photoshop

Bijzonder compleet en veelzijdig!

Les van Photoshop specialist Roy Korpel

De cursus is zeker niet in elkaar gezet door de eerste de beste. Nee, niemand minder dan Roy Korpel heeft er veel aandacht aan besteed. Je leert het dus (als je het mij vraagt) echt van de beste die er is. Met vele jaren ervaring en een gezond portie enthousiasme waar jij de vruchten van plukt.

Zelfs de veranderingen in de software houden Roy niet tegen, hij is altijd als een van de eerste op de hoogte als het om Photoshop gaat. Dit is bijzonder prettig omdat je op deze manier altijd een actuele en werkende cursus hebt waarin je dus echt kunt leren bewerken van foto’s. Als fotograaf of hobby fotograaf kun je eigenlijk niet zonder fotobewerking software. 

Zoals ik in het begin al vertelde ben ook ik vaak bezig met het maken van foto’s. Soms gewoon van de omgeving en andere keren van mooie seizoen thema’s als lente, zomer, herfst of winter. Je komt dan vaak op een punt dat je dit ook aan de foto’s wil meegeven. Dat hoef je Roy niet uit te leggen, die ademt Photoshop en begrijpt het als geen ander. 

Wanneer je dus echt wat wil leren van Photoshop is het zeker een aanrader om met deze cursus aan de slag te gaan. Daar pluk je de vruchten van. 

Leer van een professional

Bijzonder compleet en veelzijdig!

Welke cursuspakketten zijn er bij Pixel Unie

Je hebt bij Pixel Unie de keuze uit een tweetal pakketten. Het eerste pakket geeft je toegang tot de verschillende mogelijkheden en functies die Photoshop je te bieden heeft. Dit pakket staat dus echt voor een uitstekende keuze als je pas begonnen bent, je hebt de komende tijd je handen vol, dat kun je van mij aannemen. 

Gratis proberen

Wanneer je wat verder bent is er ook een uitgebreider pakket te kiezen. Met dit pakket ga je ook je Photoshop omgeving optimaliseren en verder ontdekken. Het is een uitstekende keuze als je nog verder de diepte in wilt gaan bij het bewerken van beelden. 

Bovendien krijg je met het duurste pakket ook nog eens toegang tot nog meer inspiratie video’s die je onbeperkt kunt bekijken. Daar komen er trouwens ook steeds meer bij, leuk en waardevol. Ik kan je het dan ook aanraden om voor het duurdere pakket te kiezen.

Je hebt in beide gevallen te maken met een jaarabonnement, waarbij ik je absoluut kan vertellen dat het de investering (zoals je ook later in deze review zal lezen) absoluut waard is. 

Non-stop leren bij Pixel Unie

Bijzonder compleet en veelzijdig!

Makkelijk en in je eigen tempo te volgen en leren

Dat je echt kunt leren in je eigen tempo en de tijd die je beschikbaar hebt is bijzonder prettig. Op deze manier kun jij je dus verdiepen in wat de cursus je te bieden heeft en hoe snel je wilt leren. Als ik naar mijzelf kijk ben ik altijd een snelle leerling en ga ik er echt voor. Maar die tijd moet je wel hebben, heb je dit niet? Geen enkel punt want je leert op je eigen tempo. 

De video’s van de cursus kun je bijvoorbeeld pauzeren en je krijgt ook nog eens te zien waar je de vorige keer gestopt bent. Ook daar is dus aan gedacht en vind ik van grote waarde. Zeer omdat we het allemaal steeds drukker hebben en wanneer je iets nieuws ontdekt hebt het goed is om dit eerst zelf toe te passen. 

Wel raad ik je (vanuit persoonlijke ervaring) aan om video’s en lessen echt af te kijken. Op die manier heb je het overzicht en mis je geen belangrijke informatie. Lukt het niet? Dan is het altijd goed om de video nogmaals vanaf het begin te bekijken. Zeker omdat Photoshop best wel complex kan zijn als je ermee aan de slag wil gaan.

Tot slot mag best gezegd worde dat het om een echte dieptecursus gaat. Waarbij je echt aan de slag gaat met specifieke functies en veranderingen van je foto’s. Dat geeft echt waarde aan de cursus en zorgt dat je geen enkele les standaard is. 

Leren in je eigen tempo!

Bijzonder compleet en veelzijdig!

24/7 toegang tot jouw eigen leer omgeving

Wanneer je een cursus online volgt heb je natuurlijk het voordeel dat je kunt leren wanneer het je zelf uitkomt. Dit is ook bij de Photoshop cursus het geval. Je kunt op elk moment aan de slag vanaf waar je gebleven was. Zeker omdat je niet altijd even veel tijd tot je beschikking hebt is dit een heel fijne toevoeging. 

De toegang krijg je via een Huddle community omgeving waarover ik eveneens al eerder een heel mooie review heb geschreven. Je hebt daarbij als groot voordeel dat er ook een mobiele applicatie te downloaden en gebruiken is. Waardoor je ook op je mobiel kunt deelnemen aan de cursus of de online Photoshop community.

Je hoeft overigens niet bang te zijn om je vragen te stellen, op de community zitten echte beginners tot echte fotograven en experts die je graag op weg helpen. Iedereen is ergens begonnen! 

Elke dag is er overigens wel iets te lezen of doen, dat zorgt er dan ook al snel voor dat je dagelijks op deze community te vinden bent. 

Onbeperkt toegang tot de cursus

Bijzonder compleet en veelzijdig!

Leer non-destructief foto bewerken

Een leuke toevoeging die zeker in mijn review niet mag ontbreken is het werken met lagen. Waarbij je de pixels op een foto niet verwijderd maar verstopt onder een nieuwe laag. Op deze manier kun je een veel betere kwaliteit krijgen en is het resultaat vaak veel mooier dan wanneer je met andere methodes aan de slag gaat. 

Hoewel dit natuurlijk maar een van de vele tips en handvatten is die je krijgt weerspiegeld het wel de kwaliteit van de cursus en wat het jou kan opleveren. Je denkt er vaak niet direct bij na, maar veel van de mogelijkheden zul je zonder een goede cursus niet te weten komen en dat is zonde. 

Photoshop cursus

Ik vind het vooral leuk dat de uitleg niet stop bij hoe je het moet doen maar ook waarom je een bepaalde stap neemt. Daar kunnen vele andere cursussen en niet alleen Photoshop cursussen echt een voorbeeld aan nemen. Dat maakt het een uitstekende cursus waar je veel aan zal hebben en wat je dus ook veel kan opleveren. Bij fotobewerking gaat het uiteindelijk toch om resultaat. 

Natuurlijk zijn de mogelijkheden van Photoshop oneindig, een goede basis is dan ook het belangrijkste uitgangspunt om verder te komen in het bewerken van foto’s.

Naar aanleiding van de verschillende functies die behandeld worden kun je dus echt spreken van een dieptecursus, waarbij elke functie tot in de puntjes wordt uitgeplozen en je alle tips en handvatten krijgt om ermee te werken. Zo poets je elke oneffenheid van foto’s in een handomdraai weg of zorg je dat de kleuren passen bij de foto en omgeving. Je zal direct merken dat het je veel oplevert.

Weet wat er mogelijk is!

Bijzonder compleet en veelzijdig!

Waarom zou je deze Photoshop cursus volgen?

Voor fotograven en designers is Photoshop de meest gekozen software vanwege de functies die het programma heeft. Reden genoeg om je er in te verdiepen dus. Waarbij je natuurlijk verzekerd wilt zijn van een inspirerende cursus die je echt alles over de functies en mogelijkheden verteld. Of je nu gewoon de kleuren goed wil zetten, oneffenheden wilt verwijderen of een mooi ontwerp wil maken.

Je leert in deze cursus dan ook ontzettend veel van Photoshop, zeker als je het vergelijkt met andere cursussen die er zijn. Geen onzin, lastige theorie of je zoekt het zelf maar uit mentaliteit. Nee, als je voor Pixel Unie kiest krijg je echt waar voor je geld.

De cursus opbouw is bijzonder helder, daarnaast is er heel veel extra informatie beschikbaar in de cursusomgeving en kom je in enkele klikken in contact met anderen cursisten.

Je kiest deze cursus dus echt omdat je iets wil leren van fotobewerking, nieuwe mogelijkheden wilt ontdekken en op zoek bent naar informatie om je foto’s nog mooier te maken en op de juiste manier te bewerken.  

Niet tevreden = geld terug!

Bijzonder compleet en veelzijdig!

Toegang tot de Photoshop community

Wanneer ik voor mijzelf spreek vind ik een goed gevulde community altijd van grote waarde. Je kunt er vragen van andere lezen, kijken welke antwoorden er al gegeven zijn maar ook zelf op actief zijn. Als je vragen hebt bijvoorbeeld of juist het antwoord weet. 

Ook op het gebiedt van actualiteit ben je met een community direct op de hoogte. Je kunt denken aan de seizoenen en hun pracht. Door actief te zijn op een goede community ben je dus altijd op tijd voor het fotograferen van paddenstoelen, de eerste herfstkleuren of andere thema’s en activiteiten die eraan zitten te komen. 

Zelf vind ik het ook leuk om in contact te komen met anderen. Dat doe je op een community veel makkelijker dan tijdens een event of wanneer je foto’s aan het maken bent. Zo bouw je op een heel snelle manier een netwerk op van mensen die net als jou geïnteresseerd zijn in een bepaalde tak van fotografie of de bewerking van foto’s. Op die manier kun je veel van elkaar leren. 

Leuk om te weten is dat je de community ook via jouw mobiel kunt bereiken. Er is namelijk een heel makkelijke applicatie te downloaden voor Android en Apple. Met die applicatie kun je direct inloggen en aan de slag. Je heb dan ook direct toegang tot alle functionaliteiten.

Dé photoshop community

Bijzonder compleet en veelzijdig!

Meedoen met Photoshop wedstrijden

Door mee te doen met wedstrijden ontwikkel je nog sneller en leer je van anderen. Niet door tegen een ander op te kijken maar door mee te doen en van elkaar te leren. Een wedstrijd is er dus niet alleen maar om te moeten winnen, nee ook leren van elkaar hoort er nu eenmaal bij. 

Binnen het platform zijn er verschillende soorten wedstrijden en kun je gewoon meedoen. Maar je kunt ook kijken hoe de wedstrijden verlopen en waar op gelet wordt bij een wedstrijd om daarin ook je eigen skills te verbeteren. 

De wedstrijden zijn overigens niet gericht op het maken van de mooiste foto, wel op de bewerking van een foto en vele andere onderdelen. Hoewel het misschien geen direct onderdeel van de cursus lijkt is dit het wel degelijk. 

Je krijgt bij de wedstrijd te lezen wat de bedoeling is en daar ga je mee aan de slag. Door ermee bezig te zijn leer je hierin wat de mogelijkheden zijn, welke invloed een bepaalde keuze binnen de bewerking heeft en hoe je de juiste keuzes moet maken. 

Photocursus omgeving

Hoe gek het ook klinkt, eigenlijk is er geen winnaar bij het bewerken van beelden. Smaken verschillen nu eenmaal behoorlijk van elkaar. Plaats zelf maar eens een kleuren foto en zwart/wit foto op je social media kanaal en vraag welke mensen het mooiste vinden. Doe er dus vooral je voordeel mee door te leren wat de mogelijkheden zijn, kijk je niet blind op de mening van anderen.

Doe mee met wedstrijden

Bijzonder compleet en veelzijdig!

Extra Photoshop inspiratie video’s

Een absoluut voordeel die je gaat ervaren zijn de Photoshop inspiratie video’s die online staan. Deze zijn niet direct bedoeld om je te leren hoe je foto’s kunt bewerken. Nee, deze zijn bedoeld om je echt te laten zien hoe het ook kan (anders kan). 

Op deze manier blijf je jezelf verbazen en ga je uiteindelijk ook proberen wat een bepaalde keuze voor jouw beeldmaterialen betekend. Uiteindelijk zorgt inspiratie dus voor de nodige motivatie om ook zelf echt aan de slag te gaan. 

Ik ben zelf een groot liefhebber van kleuren en diepte in een foto. Ook daarin heb ik het een en ander kunnen vinden dat mij verder geholpen heeft. Ik ben dan ook van mening dat het jou ook heel veel kan opleveren en je er veel voordeel van kan hebben. 

Ook in deze inspiratie video’s is alles duidelijk en helder in beeld gebracht. Het behoort gewoon tot de cursus die je volgt en geef je dus nog meer diepte. Hoewel ik je wel eerst aanraad om bij de cursus te blijven voor een goede basis. Want eenmaal aangehaald door de vele inspiratie video’s kan het zomaar zo zijn dat je te snel wilt gaan. 

Voor beginners en professionals

Bijzonder compleet en veelzijdig!

Niet goed – Geld terug!

Natuurlijk is er ook een garantie, hoewel ik niet denk dat je hierop zal terugvallen. Want als jij niet echt tevreden bent krijg je gewoon geld terug. Dat is een heel groot voordeel omdat het de stap voor deze cursus te kiezen een stuk kleiner maakt. 

Wat ik je vooral wil aanraden is om de verschillende reacties onder de blogartikelen te lezen. Het is de weerspiegeling van de cursus en wat het je te bieden heeft. Onder elk blog artikel wordt er eigenlijk wel een reactie geplaatst. Dat is dus het voordeel van de community, cursus en wat er allemaal verteld zal worden. 

Wanneer je echt niet tevreden bent krijg je natuurlijk je geld terug. Je kunt je misschien ook goed voorstellen dat het niet de bedoeling is dat de cursus anders is dan je verwacht had. Je moet er dus wel echt wat aan hebben, ook Roy deelt deze mening. 

Laat het dus vooral weten als de cursus niet bij je past of is wat je zoekt!

97% is tevreden met de cursus

Bijzonder compleet en veelzijdig!

Is de Photoshop cursus de investering waard?

Nu ben ik een groot liefhebber van fotografie en vind deze cursus absoluut de investering waard. Je krijgt zoveel informatie voor je geld waar je echt wat aan hebt. Je merkt daarbij ook de motivatie van Roy en wat hij je wil meegeven door de complete cursus heen. Geen onzin cursus dus die je alleen maar verteld wat je wil horen of is ingericht op enkele basis functies. 

Je krijgt dus echt toegang tot een groot platform met alles dat je nodig hebt voor het bewerken van de beste foto tot het ineen voegen van meerdere foto’s tot het perfecte plaatje.

Bovendien ben je echt gemotiveerd dankzij de vele interacties die er mogelijk zijn en de inspiratie video’s die deze cursus rijk is. Je merkt het zelfs al wanneer je de website bezoekt. 

Wil je aan de slag met een professionele Photoshop cursus?
Kies dan voor de speciale kortingspagina, te bezoeken via de onderstaande website

Dé photoshop cursus van dt moment

Bijzonder compleet en veelzijdig!

Deel dit bericht op jouw social media kanaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een professionele website maken?
* Krijg tot maar liefst 336 euro korting!