Freelance tekstschrijver werkwijze

Onze dienstverlening vanaf de eerste stap.

Nieuwe teksten nodig? Zo werkt het!

Wij gaan graag voor je schrijven. Dat is immers onze core business. Maar je vraagt je misschien af hoe je ons kunt bereiken, hoe het werkt of wat de juiste manier is om ons te vragen voor je te schrijven. Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Je kunt ons aan mail sturen of je kunt jouw schrijftegoed direct aankopen in onze tekst webwinkel. In beide gevallen nemen wij natuurlijk contact met je op om de opdracht te bespreken. Waarna het schrijven kan beginnen!

Onze werkwijze stap voor stap

Stap 1 | Vraag direct jouw unieke offerte aan.

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, ben je nieuwsgierig  geworden naar onze diensten en wil je mogelijk een keer proberen.  

De eerste stap is dan om een offerte aan te vragen.  Bij het aanvragen van een offerte is het belangrijk dat we precies van je te weten krijgen wat je wensen zijn betreft de dienst die je aanvraagt.  

Stap 2 | Ontvang een offerte en keur deze goed.

Als je een offerte hebt aangevraagd, bekijken we zo snel mogelijk of we alle informatie hebben die we nodig hebben om de opdracht goed uit te voeren. Vervolgens bekijken we of we nog aanvullingen  kunnen geven en of we nog vragen hebben. 

Mocht de aanvraag er voor ons goed uitzien en we hebben geen aanvullingen meer, dan sturen we je de offerte die we persoonlijk voor jou opmaken.  

Stap 3 | Het schrijven is begonnen.

Heb je een offerte aangevraagd en die offerte van ons ontvangen? Na het goedkeuren van je offerte gaan we direct aan de slag met het uitvoeren van de opdracht.  

Stap 4 | Als de opdracht klaar is leveren wij die netjes digitaal.

Heb je een opdracht bij ons neergelegd? Dan is het goed om te weten dat we hard aan het werk zijn om jouw opdracht zo snel mogelijk aan je te leveren. Natuurlijk hebben we wel wat tijd nodig om ervoor te zorgen dat jij de beste kwaliteit geeft.  

Affiliate marketing teksten nodig freelance tekstschrijver

STAP 1
Offerte aanvragen

Stuur ons naar wat voor tekst(en) je op zoek bent. Zo kunnen wij de offerte hierop aanpassen.

STAP 3
Opdracht uitvoeren

Na goedkeuring gaan wij voor je aan de slag met schrijven. Dat duurt vaak enkele dagen.

STAP 2
Offerte goedkeuren

De offerte ontvang je doorgaans al binnen een enkele werkdag. Mee eens? Keur de offerte goed.

STAP 4
Opdracht leveren

Eindelijk! Een klein feestje want je opdracht is klaar. Je ontvangt deze digitaal in jouw mail box!
Hi, ik zie dat je al even aan het rondkijken bent op mijn website. Ik zou je graag willen helpen. Heb je hulp nodig? Gebruik dan het onderstaande contact formulier en ik neem snel contact met je op.
Klantenservice
Mariska | info@flexteksten.nl