Onze klanten

Zijn de kracht achter flexteksten.nl

Wij zijn er voor particuliere klanten.
Wij zijn er voor particuliere klanten Die op zoek zijn naar kwaliteit tekst content.
Wij zijn er voor zakelijke klanten
Wij zijn er voor zakelijke klanten Die op zoek zijn naar commerciële tekst content.
Haal meer uit je affiliate marketing met flexteksten.nl
Wij zijn er voor samenwerkingen Samen maak je alles mooier.
Wat klanten van ons vinden?

Dat vinden wij juist weer belangrijk!

Vandaag mijn eerste tekst laten schrijven voor mijn affiliate marketing dieet blog. Ik ben meer dan tevreden met de tekst, die een belangrijke plek op mijn website vervult op dit moment. Komende weken zullen ook mijn eerste blogs opgeleverd worden. Nu al benieuwd.

Dieet website

Dieet website

Dieet affiliate website

Ik ben klant vanaf het eerste uur. Hoewel flexteksten.nl mij eerlijk vertelde dat ze pas begonnen zijn was die niet van de communicatie, teksten en manier van werken af te zien. Alles verloopt soepel. Ik heb nu wekelijks nieuwe blog teksten, de prijs is ook nog eens zeer gunstig voor de kwaliteit die neergezet is. Er is ook altijd ruimte voor wensen, feedback of vragen. Die worden altijd bij de opdrachten netjes meegenomen.

Affiliate marketing blog artikelen

Affiliate marketing blog artikelen

Joost, affiliate marketing

Ik heb verschillende copywriters ingehuurd. Waarbij het steeds lang duurde voor ik mijn teksten had ontvangen. Gelukkig is dat nu verleden tijd. Ik heb een goed contact met Mariska. Je krijgt een mail als er begonnen is aan de teksten, vragen worden gesteld en ik kan op elk moment via whatsapp updates vragen. Zo komen we soms ook op leuke gesprekken.

Affiliate marketing website bouwtekeningen.

Affiliate marketing website bouwtekeningen.

Freds bouwtekeningen

Ik ben ontzettend tevreden met het ontwerp. Ik had een laag budget, hierin is goed meegedacht met de mogelijkheden. Met de ervaring die flexteksten.nl mij gegeven geef ik ze een dikke 10!!! Voor volgende projecten ga ik dan ook zeker terugkomen. Het eerste succes heb ik ook al mogen behalen. Helemaal blij met alles. Mijn eerste inkomsten ook gelijk besteed aan nieuwe teksten laten schrijven.

Vergelijk het gewoon website en teksten

Vergelijk het gewoon website en teksten

Vergelijk het gewoon | vergelijkhetgewoon.nl

Ik had het idee om een boek te schrijven voor pup eigenaren. Ik wou graag dat dit boek aansloot bij mijn hondenschool. Door de hulp van Flexteksten.nl hebben we een mooie website gemaakt www.puppypraatjes.nl maar nog trotser ben ik erop dat we samen het boek puppy praatjes gemaakt hebben. Flexteksten heeft de teksten op zich genomen en de hele lay-out van het boek. Kortom flexteksten.nl is een echte aanrader als je een nieuwe website wilt of je oude wilt up-daten, boek wilt laten maken, ebook of affiliate marketing website. Alles kan! Ze denken echt in mogelijkheden.

Boek Puppy Praatjes (drukwerk)

Boek Puppy Praatjes (drukwerk)

Puppy Praatjes boek

Via een collega ben ik bij Flexteksten terecht gekomen. Hij heeft mijn website helemaal ge-update en aan de Lay-out heel veel veranderd. Ook doet hij veel aan de SEO en denkt hij daarin altijd mee. Ik ben onwijs blij met het resultaat van mijn website.

Sammie Hondenschool Utrecht

Sammie Hondenschool Utrecht

Hondenschool Utrecht

Nadat ik meerdere keren iemand had gezocht die mij kon helpen bij mijn website en het elke keer absoluut niet naar mijn zin was ben ik door een tip van een Stagaire bij flexteksten terecht gekomen. Hij heeft mij onwijs goed geholpen en de website www.hond-online.nl weer helemaal up to date gemaakt. Het fijne is dat hij ook altijd mee denkt en met tips en adviezen komt. Super bedankt voor je hulp!

Online hondenschool hond-online.nl

Online hondenschool hond-online.nl

Eigenaresse hond-online.nl

Onze samenwerking is alweer vele maanden oud. Maar nog altijd tevreden met de mogelijkheden, snelheid als het contact dat we hebben. De teksten vallen mij vooral in de smaak omdat ik er veel mee bereik. Zo is er nagedacht over de indeling, gebruik van woorden als koppen en bericht titel. Ik ben echt dik tevreden over de service en dienstverlening van flexteksten.nl

Remco Promotie

Remco Promotie

Promotie en linkbuilding website

Ik ben ontzettend goed geholpen door flexteksten.nl. Na een snel en goed contact via e-mail kreeg ik al binnen een werkdag het concept te zien. En na goedkeuring was de tekst al binnen enkele uren binnen. Wat mij direct succes bij google opleverde. Daarnaast kreeg ik ook een aantal goede tips over zoekwoorden. Een document om een planning te maken als handige informatie. Dat gaf echt de doorslag om een samenwerking aan te gaan.

Tom

Tom

Affiliate website eigenwaarde en gezondheid blog

Ik ben ontzettend blij met de website die flexteksten.nl voor mij heeft gemaakt. Waarbij er zorgvuldig is gekozen voor de indeling en informatie om mijn website. Snelle service en top kwaliteit.

Samantha Dijkstra

Samantha Dijkstra

Hondenspecialist Samantha

Wij worden als uitstekend beoordeeld als het om

Unieke teksten, kwaliteit, snelheid en prijs gaat!

100% Unieke teksten

Wij schrijven echt unieke teksten voor het media waarop je teksten nodig hebt.

Snelle levertijd

Je hoeft niet lang te wachten tot wij je teksten hebben geschreven dankzij onze snelle levertijd.

Kwaliteit teksten

Wij schrijven onze teksten met de grootst mogelijke zorg. Waarbij wij kwaliteit belangrijk vinden.

Voordelig tarief

Wij hanteren een gunstig tarief voor het schrijven van teksten of het bouwen van een wordpress website.
Hi, ik zie dat je al even aan het rondkijken bent op mijn website. Ik zou je graag willen helpen. Heb je hulp nodig? Gebruik dan het onderstaande contact formulier en ik neem snel contact met je op.
Klantenservice
Mariska | info@flexteksten.nl