3 Juni 2020

Advies dienstverlening

Wij hebben gemerkt dat veel bedrijven of tekstschrijvers soms behoefte hebben om te sparren. Daarom hebben wij de advies dienstverlening toegevoegd. Waarbij je, op afspraak met ons kunt videobellen.

Ga naar de adviespagina voor meer informatie.

2 Juni 2020

Voordeel mail

Het is vanaf vandaag mogelijk om jezelf aan te melden voor onze voordeel mail. Je ontvangt hiermee met regelmaat mooie voordelen.

Zodat je optimaal van onze diensten in tekst content soorten kunt profiteren, meld je ook aan

Waarom je een content kalender moet maken en gebruiken?
30 Mei 2020

Lancering eerste cursus.

Vandaag hebben wij, enkele dagen na de lancering van de kennisbank. Ook onze eerste eigen blog schrijfcursus online gezet. Je kunt toegang tot de cursus kopen op onze winkel pagina. 

Cursus de perfecte blogs schrijven
29 Mei 2020

Kennisbank staat online.

Vandaag hebben wij onze kennisbank eindelijk online staan. In de kennisbank staan tot nu toe slechts 100 artikelen. Maar dit zal snel uitbreiden.

De kennisbank ligt in lijn met de missie en visie die wij gesteld hebben aan de onderdelen van onze website. Waarmee wij klanten willen helpen met onze informatie als dienstverlening. | Naar de kennisbank >

Duidelijke webteksten die echt overtuigen.
1 April 2020

Lancering flexteksten.nl

Na een eerste pilot als tekstschrijver is het eindelijk zover. Het bedrijf flexteksten.nl is een feit. En ook de eerste klanten lopen inmiddels binnen.

Binnen ons bedrijf hebben wij een heel duidelijk concept neergezet. Welke voor ons de pilaren zijn tot het succes. Omdat wij ons hierin kunnen onderscheiden. 

Lancering bedrijf flexteksten.nl
18 Mei 2020

Website vernieuwd

Een klein feestje is geboren. Want sinds vandaag is onze vernieuwde website in een testfase. Waarbij wij heel veel informatie hebben toegevoegd. Om onze klanten de informatie te kunnen bieden zie ze zoeken.

Op de achtergrond zijn wij tevens bezig om op termijn nog meer mogelijkheden te kunnen bieden.

Binnenkort lanceren wij nog meer! Blijf op de hoogte.

Hi, ik zie dat je al even aan het rondkijken bent op mijn website. Ik zou je graag willen helpen. Heb je hulp nodig? Gebruik dan het onderstaande contact formulier en ik neem snel contact met je op.
Klantenservice
Mariska | info@flexteksten.nl