Ik schrijf voor ZZP’ers

Tekstschrijver voor ZZP’ers

Ik schrijf teksten voor ZZP’ers die gevonden willen worden. Ik weet als tekstschrijver namelijk hoe belangrijk vindbaar zijn is. Maar je hebt vaak niet de tijd om teksten te schrijven. Ook dat snap ik en daarom help ik je er graag mee. Zodat je boodschap helder verwoord zal worden en jij je doel kunt bereiken.

Of je nu op zoek bent naar teksten voor de pagina’s op je website, het blog dat je hebt of om je te presenteren op een offerte en werk website om klanten te werven. Met goede teksten kiezen klanten makkelijker en sneller voor jouw dienstverlening en bijbehorende service.

Tekstschrijver voor ZZP'ers
Schrijf voordeel kwaliteit

Uitstekende kwaliteit

Schrijf voordeel tarief

Perfect schrijftarief

Schrijf voordeel contact en levertijd

Snelle levering en contact

Online diensten

Oplossingen voor ZZP’ers

Een goede tekst is zeker niet vanzelfsprekend. Er is een gigantische vraag naar teksten door ZZP’ers die vaak in een verzadigde markt aan de slag willen. Daarom zijn goede teksten, maatwerk oplossingen en out-of-the-box creativiteit geweest. Zodat een website of het blog dat je hebt echt zichtbaar is voor je bezoekers en doet waarvoor je deze in het leven hebt geroepen. Daarom stel ik mij flexibel op en denk vooral in wat ik kan, oplossingen en mogelijkheden. Samen met een gezond portie creativiteit en onderzoek als dit nodig is. Zo weet ik elke keer opnieuw goede kwaliteit teksten voor de hardwerkende ZZP’er te schrijven.

Het tekstschrijven voor ZZP’ers in de praktijk.

Je bent niet de enige ZZP’er die een tekstschrijver zoekt. En zal ook zeker niet de laatste zijn die ik zal helpen. Het schrijven voor ZZP’ers is een van de leukste dingen die er is omdat je echt het verschil kan maken. Er is vaak van alles geprobeerd en gedaan. Vaak met de beste bedoelingen, omdat het ergens op internet stond dat het zo moest.

Dan kun je met een goed advies en duidelijke aanpak echt het verschil maken. Maar daar is wel tijd voor nodig. Binnen een dag ga jij nog geen honderden bezoekers op je blog krijgen. Dit duurt vaak weken en soms maanden. Daarbij is een enkele tekst ook zeker niet voldoende. Je hebt er vaak een structurele aanpak voor nodig. Die ik dan ook graag met je bespreek. Omdat tekstschrijven voor ZZP’ers natuurlijk heel leuk is maar ook geld kost.

E-learning leren bloggen + bonus
Leren-bloggen.nl
Een compleet en up-to-date e-learning programma leren bloggen. - E-learning leerprogramma - Leren bloggen handboek - Affiliate marketing handboek - Handige stappenplannen - Contactmogelijkheid - Privé facebook groep