Over Flextekstren

Aan woorden geen gebrek.

Aan woorden heb ik absoluut geen gebrek. Nooit gehad ook. Dat freelancen als schrijver moest er dus maar eens van komen. Dat is wat ik dacht en wie ik inmiddels geworden ben. De schrijver van winnende teksten voor online. Dat kan zomaar jouw website of het blog dat je hebt zijn. Ik doe het met buitengewoon veel plezier en passie.

Flexteksten Sterk in tekst content versterken
Schrijf voordeel contact en levertijd

Ik schrijf teksten om écht te scoren.

In de basis kun je het schrijven van teksten misschien prima zelf. Dat is wat ik tenminste ervaar wanneer ik naar websites en blogs van klanten kijk. Maar winnende teksten voor je website schrijven; teksten om te scoren. Dat is vaak heel andere koek. Er is bovendien vaak ook geen tijd voor. Omdat het schrijven van teksten vaak toch de nodige aandacht verdiend. Je wilt immers geen gebakken lucht op je website waarmee je misschien vele honderden bezoekers trekt maar niets verkoopt. Nee, jij wil verkopen! 

Van mijn passie voor schrijven werk maken.

Met mijn bedrijf heb ik van een ongekende passie echt werk gemaakt. Ik schrijf nu elke dag voor bedrijven en particulieren. Van blog artikelen tot landingspagina’s of content oplossingen. Het is er maar net naar waar behoefte aan is. Ik denk graag na over hoe ik teksten vorm kan geven zodat er een actie ontstaat.

Of dit nu een reactie betreft of je door teksten beter vindbaar bent. Het moet uiteindelijk wel een bijdrage leveren. Voor gebakken lucht kun je overal terecht.

Ik schrijf teksten altijd met als uitgangspunt dat jij je er als klant in kunt vinden. Waarbij het moet kloppen met wat je te bieden hebt, wie je bent en waarom je de teksten op een website of blog wilt plaatsen. Het aantal woorden vind ik soms minstens zo belangrijk en andere keren volkomen onbelangrijk. Ik kijk hierbij altijd naar het grotere geheel.

Zodat teksten een effectief marketinginstrument zijn waarmee je echt voor de dag kunt komen op het web.

Om te scoren moet je het spel spelen.

Kun jij scoren zonder te spelen? Lastige vraag he. Maar met alleen een tekst schrijven, wat je misschien prima zelf kunt ben je er nog niet. Achter een goede tekst zitten vaak aanvullende elementen die je helpen boven te drijven in zoekmachines of aan te zetten tot actie. Dit kan een specifieke indeling zijn maar ook de gebruikte zoekwoorden of misschien wel van die mooie koppen. Dat is je vast niet vreemd. Het is waarin ik mij de afgelopen jaren flink in verdiept heb en je absoluut mee kan helpen. Door technieken toe te passen of er juist vanaf te wijken. Dat is een beetje afhankelijk van wat jij met je teksten wilt bereiken en nodig hebt.

Tekstschrijver websiteteksten

Durf jij anders te zijn dan je concurrent?

Kijk jij ook naar je concurrent? Dan moet je daar absoluut mee stoppen. Door te volgen zul je altijd blijven volgen. Het is nu de tijd om anders te zijn dan jouw concurrent en je eigen weg naar succes te volgen. Waarbij anders durven zijn de eerste stap is. Ik kan jouw verhaal absoluut verwoorden. Misschien vanuit je bestaande teksten, misschien door wat je mailt of via de telefoon verteld. Het is een kwestie van dromen, durven en vooral te doen

E-learning leren bloggen + bonus
Leren-bloggen.nl
Een compleet en up-to-date e-learning programma leren bloggen. - E-learning leerprogramma - Leren bloggen handboek - Affiliate marketing handboek - Handige stappenplannen - Contactmogelijkheid - Privé facebook groep