Informatie over Flexteksten.nl

Flexteksten.nl is inmiddels een volwaardige onderneming geworden. Dat zich per april registreerde bij de Kamer van Koophandel. Als tekstschrijver heb ik bewust gekozen te starten in deze periode, ondanks de corona, vanwege de mogelijkheden. Zodat ik direct kon starten met het aannemen van klanten opdrachten.

Niets nieuws Dat teksten schrijven …

Het schrijven van teksten is voor mij als tekstschrijver allerminst nieuw. Ik doe het al meer dan tien jaar. Waar ik voorgaand voornamelijk de teksten voor zakelijke doeleinden in loondienst schreef. 

5+Jaar ervaring
997+Teksten geschreven
100+Klanten
100%Enthousiaste

Altijd in ontwikkeling

Om mijn schrijven te ontwikkelen heb ik verschillende soorten cursussen met succes afgerond. Elk van de onderstaande cursussen hebben mij geholpen om beter te worden in het schrijven van teksten die op internet écht verschil zullen maken. 

Naast de bovengenoemde cursussen heb ik ook deelgenomen aan een tal van trainingen om mijn kennis actueel te houden. Op deze manier kan ik de beste teksten voor mijn klanten schrijven.

Teksten die werken …

Als freelance tekstschrijver verricht ik werkzaamheden in opdracht van particuliere en zakelijke klanten. Van het schrijven van teksten tot digitale werkzaamheden die bestaan uit website optimalisatie en wordpress websites realiseren.