Over Flextekstren

Over de kracht achter het bedrijf Flexteksten.nl, de tekstschrijver.

Aan aandacht voor woorden geen gebrek. Nooit gehad. Dat freelancen als tekstschrijver moest er dus maar eens van komen. Dat is wat ik toen dacht, toen nog zonder te beseffen dat mijn bedrijf zou kunnen groeien tot waar ik nu sta met het bedrijf flexteksten.nl.

Op internet komt succes niet vanzelf. Daarvoor heb je de juiste kennis en aanpak nodig. Een aanpak waarmee ik inmiddels al vele klanten heb geholpen naar de best haalbare posities bij zoekmachines als Google en Bing.

Het schrijven van teksten is voor mij als tekstschrijver allerminst nieuw. Ik doe het al meer dan tien jaar op verschillende manieren en voor verschillende opdrachtgevers. Waar ik voorgaand voornamelijk de teksten voor zakelijke doeleinden in loondienst schreef schrijf ik ze nu vanuit mijn eigen bedrijf.

Typmachine bg
Copywriting

Omdat de teksten die werken  voortdurend in beweging zijn.

Om mijn schrijven te ontwikkelen heb ik verschillende soorten cursussen met succes afgerond. Elk van de onderstaande cursussen hebben mij geholpen om beter te worden in het schrijven van teksten die op internet écht verschil zullen maken.

Naast de bovengenoemde cursussen heb ik ook deelgenomen aan een tal van trainingen om mijn kennis actueel te houden. Op deze manier kan ik de beste teksten voor mijn klanten schrijven. Van het schrijven van teksten tot digitale werkzaamheden die bestaan uit website optimalisatie en wordpress websites realiseren.

deurbeslag gigant
Huis leeuwarden
Hardware Unlimited
Hondenschool Sammie
hond online
Vergelijk het gewoon