Freelance tekstschrijver beoordelingen

Onze klanten, onze kracht en jouw voordeel

Ik wil een beoordeling plaatsen

Download het ebook

Vandaag mijn eerste tekst laten schrijven voor mijn affiliate marketing dieet blog. Ik ben meer dan tevreden met de tekst, die een belangrijke plek op mijn website vervult op dit moment. Komende weken zullen ook mijn eerste blogs opgeleverd worden. Nu al benieuwd.

Dieet website

Dieet website,

Dieet affiliate website

Ik ben klant vanaf het eerste uur. Hoewel flexteksten.nl mij eerlijk vertelde dat ze pas begonnen zijn was die niet van de communicatie, teksten en manier van werken af te zien. Alles verloopt soepel. Ik heb nu wekelijks nieuwe blog teksten, de prijs is ook nog eens zeer gunstig voor de kwaliteit die neergezet is. Er is ook altijd ruimte voor wensen, feedback of vragen. Die worden altijd bij de opdrachten netjes meegenomen.

Affiliate marketing blog artikelen

Affiliate marketing blog artikelen,

Joost, affiliate marketing

Ik heb verschillende copywriters ingehuurd. Waarbij het steeds lang duurde voor ik mijn teksten had ontvangen. Gelukkig is dat nu verleden tijd. Ik heb een goed contact met Mariska. Je krijgt een mail als er begonnen is aan de teksten, vragen worden gesteld en ik kan op elk moment via whatsapp updates vragen. Zo komen we soms ook op leuke gesprekken.

Affiliate marketing website bouwtekeningen.

Affiliate marketing website bouwtekeningen.,

Freds bouwtekeningen

Ik ben ontzettend tevreden met het ontwerp. Ik had een laag budget, hierin is goed meegedacht met de mogelijkheden. Met de ervaring die flexteksten.nl mij gegeven geef ik ze een dikke 10!!! Voor volgende projecten ga ik dan ook zeker terugkomen. Het eerste succes heb ik ook al mogen behalen. Helemaal blij met alles. Mijn eerste inkomsten ook gelijk besteed aan nieuwe teksten laten schrijven.

Vergelijk het gewoon website en teksten

Vergelijk het gewoon website en teksten,

Vergelijk het gewoon | vergelijkhetgewoon.nl

Ik had het idee om een boek te schrijven voor pup eigenaren. Ik wou graag dat dit boek aansloot bij mijn hondenschool. Door de hulp van Flexteksten.nl hebben we een mooie website gemaakt www.puppypraatjes.nl maar nog trotser ben ik erop dat we samen het boek puppy praatjes gemaakt hebben. Flexteksten heeft de teksten op zich genomen en de hele lay-out van het boek. Kortom flexteksten.nl is een echte aanrader als je een nieuwe website wilt of je oude wilt up-daten, boek wilt laten maken, ebook of affiliate marketing website. Alles kan! Ze denken echt in mogelijkheden.
Boek Puppy Praatjes (drukwerk)

Boek Puppy Praatjes (drukwerk),

Puppy Praatjes boek

Via een collega ben ik bij Flexteksten terecht gekomen. Hij heeft mijn website helemaal ge-update en aan de Lay-out heel veel veranderd. Ook doet hij veel aan de SEO en denkt hij daarin altijd mee. Ik ben onwijs blij met het resultaat van mijn website.
Sammie Hondenschool Utrecht

Sammie Hondenschool Utrecht,

Hondenschool Utrecht

Nadat ik meerdere keren iemand had gezocht die mij kon helpen bij mijn website en het elke keer absoluut niet naar mijn zin was ben ik door een tip van een Stagaire bij flexteksten terecht gekomen. Hij heeft mij onwijs goed geholpen en de website www.hond-online.nl weer helemaal up to date gemaakt. Het fijne is dat hij ook altijd mee denkt en met tips en adviezen komt. Super bedankt voor je hulp!
Online hondenschool hond-online.nl

Online hondenschool hond-online.nl,

Eigenaresse hond-online.nl

Onze samenwerking is alweer vele maanden oud. Maar nog altijd tevreden met de mogelijkheden, snelheid als het contact dat we hebben. De teksten vallen mij vooral in de smaak omdat ik er veel mee bereik. Zo is er nagedacht over de indeling, gebruik van woorden als koppen en bericht titel. Ik ben echt dik tevreden over de service en dienstverlening van flexteksten.nl

Remco Promotie

Remco Promotie,

Promotie en linkbuilding website

Ik ben ontzettend goed geholpen door flexteksten.nl. Na een snel en goed contact via e-mail kreeg ik al binnen een werkdag het concept te zien. En na goedkeuring was de tekst al binnen enkele uren binnen. Wat mij direct succes bij google opleverde. Daarnaast kreeg ik ook een aantal goede tips over zoekwoorden. Een document om een planning te maken als handige informatie. Dat gaf echt de doorslag om een samenwerking aan te gaan.

Tom

Tom,

Affiliate website eigenwaarde en gezondheid blog

Ik ben ontzettend blij met de website die flexteksten.nl voor mij heeft gemaakt. Waarbij er zorgvuldig is gekozen voor de indeling en informatie om mijn website. Snelle service en top kwaliteit.

Samantha Dijkstra

Samantha Dijkstra,

Hondenspecialist Samantha

Ik ben super geholpen door flexteksten.nl. Een ongekend snelle service, goede kwaliteit teksten maar vooral de betere vindbaarheid. Hij weet heel goed wat nodig is voor succes.

Mike Hardwareunlimited

Mike Hardwareunlimited,

Internet ondernemer

Ik ben ontzettend goed geholpen door flexteksten.nl. De teksten zijn super geschreven. Wat vooral opvalt is de snelheid waarop de teksten door google worden opgenomen. Super blij met deze schrijver.

Irene

Irene,

Internet ondernemer

Het bedrijf flexteksten.nl heeft voor mij de website klaar gemaakt. De website is goed vindbaar op internet. Maar vooral een uitstekend middel om met mijn klanten te communiceren. Echt heel tevreden.

Dennis Klarenbeek

Dennis Klarenbeek,

ZZP Klarenbeek Facilitaire Dienstverlening

Hi, ik zie dat je al even aan het rondkijken bent op mijn website. Ik zou je graag willen helpen. Heb je hulp nodig? Gebruik dan het onderstaande contact formulier en ik neem snel contact met je op.
Klantenservice
Mariska | info@flexteksten.nl