_

Mijn werkwijze als tekstschrijver

 

Wil het schrijven van teksten maar niet lukken? Vraag jij je af wat je wel of juist niet moet opschrijven of hoe je een blog schrijft die ook nog eens lekker leest en SEO is? Hoe krijg je het allemaal voor elkaar? Helder, laat je blogteksten door mij schrijven, maak een gratis account aan!

 

Inloggen klantenportaal

 

Heb je inmiddels een geverifieerd klanten account? Dan kun je direct inloggen in jouw persoonlijke omgeving en aan de slag gaan. Van je tegoed opwaarderen, facturen downloaden en nieuwe werkverzoeken indienen.

 

Tegoed opwaarderen

 

Via je persoonlijke account kun je veilig en snel jouw saldo opwaarderen door een pakket naar keuze te selecteren. Je tegoed blijft tot één jaar na aankoop geldig, je hoeft het dus niet in een keer te verbruiken.

 

Nieuwe werkverzoeken

 

Na het opwaarderen van tegoed kun je direct een werkverzoek aanmaken. Omschrijf goed waar je naar op zoek bent. Het is daarnaast ook mogelijk om een bestand bij te voegen in het klantenportaal. Dit kan een voorbeeld, werkinstructie, voorbeeld of ander soort document zijn.

 

Werkverzoeken & status

 

Na het versturen van een nieuw werkverzoek is deze in behandeling. Je kunt per verzoek direct zien wat de status is en via de chat binnen het portaal eenvoudig toevoegingen doen of vragen stellen.