Meer succes op internet? Lees mijn IMU Plus review!

In deze IMU Plus Review ga ik je meenemen in mijn ervaring met IMU Plus, hét meest veelbelovende platform voor iedere ondernemer die meer succes op internet wil. Ik heb er zelf dan ook de nodige successen mee bereikt en wil jou deze kans ook bieden. Voor mij een reden om je mijn persoonlijke verhaal te vertellen! 

Ik neem je in mijn review mee aan de hand van mijn ervaring met de community IMU Plus, een product van Internet Marketing Unie. Ik vertel je over welke meerwaarde een lidmaatschap heeft en wat je kunt verwachten. De belofte c liegen er namelijk niet om, de vraag die dan ook centraal staat is wat je kunt verwachten en hoe ik hier zelf in sta. Ik ga je antwoord geven op de onderstaande vragen en vertel je meer over de mogelijkheid om binnen de community te netwerken, het netwerk is werkelijk gigantisch! 

 1. Hoe is mijn ervaring met de IMU Plus lidmaatschap?
 2. Welke cursussen kun je met je lidmaatschap volgen?
 3. Krijg je echt gratis toegang tot IMU Events als lid?
 4. Wat gaat een lidmaatschap mij allemaal opleveren?
 5. Is IMU Plus de investering waard?

Sinds dit jaar worden cursussen en trainingen niet meer afzonderlijk aangeboden door IMU  maar heb je echt een lidmaatschap nodig. Als lid van IMU Plus heb je overigens wel toegang tot al de door IMU aangeboden cursussen, trainingen, events en weet je als eerste de trends van dit moment. Dit is overigens niet alles, je hebt namelijk ook toegang tot een geweldig actieve community met echte professionals, van waar je dus echt wel fijn kunt netwerken!

IMU Plus lidmaatschap

Netwerk, ontdek, leer en ervaar meer succes!

Hoe werkt IMU Plus in de praktijk?

Het is goed te weten dat je altijd een proefperiode van 14 dagen hebt, in deze periode ben je dus tot niets verplicht en kun je het platform helemaal gaan ontdekken. Maar ik weet zeker dat je daarna de meerwaarde absoluut zal inzien, alleen al wanneer je het overzicht van cursussen die je kunt volgen al ziet, waarin meer dan 10 jaar marketing ervaring gebundeld is. 

IMU Plus

Wat direct opvalt is het verdienmodel, je betaald maandelijks een vast bedrag (of jaarlijks wat veel voordeliger is). Dat je moet betalen in de vorm van een abonnement heeft een aantal voordelen die je niet moet onderschatten. 

Zo krijg je voor een klein bedrag per maand toegang tot vele tientallen jaren marketing ervaring, een actieve community en kan IMU blijven investeren in steeds een nieuw en vernieuwd aanbod cursussen en mogelijkheden. 

Daar zit dan ook de kracht, omdat het platform echt in beweging blijft. Zodra je lid wordt krijg je toegang tot heel veel informatie, hier vertel ik je dan ook graag meer over omdat het een bijzonder grote meerwaarde heeft! 

Voor echte internet ondernemers

Netwerk, ontdek, leer en ervaar meer succes!

Maandelijks een LIVE IMU sessie

Elke maand is er een geweldige live sessie te volgen! Exclusief voor leden en bijzonder waardevol voor je eigen business. Daarnaast is het ook geweldig om erbij te zijn, dat absoluut! Er zijn heel veel verschillende onderwerpen die aangesneden worden, die zomaar het verschil kunnen maken. 

Maandelijks een LIVE Gast expert sessies

Je geniet met IMU Plus van geweldige gasten die hun expertise met je willen delen. Deze sessies zijn voor leden live te volgen en eveneens waardevol. Zeker omdat het spectrum aan gasten die spreken en je informatie geven vanuit hun expertise heel breed is. 

Maandelijks een LIVE Website reviews

Elke maand wordt er een website onder de loep genomen, beoordeeld en eveneens verteld wat de gedachten achter een bepaalde opzet is. Door aan deze review sessies deel te nemen krijg je zelf een goed beeld van wat werkt, hoe iets werkt en op welke manier je een website kunt verbeteren. Geen website is hetzelfde, maar inspirerend is het absoluut! 

Mij heeft het dan ook echt geholpen om op een andere manier naar mijn eigen website te kijken en te profiteren van de mogelijkheden die je hebt. Ik doormaak aan de hand van reviews en kijken zoals bezoekers je website bezoeken steeds opnieuw een aanzienlijke groei! Voor jou dus ook de moeite waard om te volgen. 

Maandelijks live seminars en meer

Netwerk, ontdek, leer en ervaar meer succes!

Maandelijks een extra sessie met trends en actualiteiten

De digitale wereld veranderd bijzonder snel, van wijzigingen binnen zoekmachines tot de beste en meest actuele technieken die je niet wilt missen. Door bij de tijd te blijven kun je makkelijk op al de veranderingen inspelen en daar weer van profiteren. 

Het is echt een informatief onderdeel dat ook exclusief voor leden is en niet teruggekeken kan worden. Je bent er dus echt bij of laat het aan je voorbij gaan! Alleen de live sessies zijn al de moeite waard als je het mij vraagt. 

Maar ik ben dan ook benieuwd hoe anderen naar de digitale wereld kijken en met de snelle veranderingen omgaan. Daar haal ik dan ook zeker winst uit in de vorm van online succes!

Blijf op de hoogte van online marketing

Netwerk, ontdek, leer en ervaar meer succes!

Krijg toegang tot de IMU Community met 1.500+ leden

De online community is misschien wel een van de meest waardevolle onderdelen wanneer je net met online activiteiten begint. Je hebt namelijk toegang tot een geweldig netwerk met gedreven en enthousiaste mensen, op het moment van schrijven meer dan 1500! 

Dat is dus een aanwinst omdat je door gedreven mensen je netwerk aanzienlijk kunt vergroten. Je kunt er echt terecht met vragen die je hebt of als je ergens niet uitkomt de juiste mensen kunt bereiken. En het netwerk groeit nog altijd door de geweldige voordelen die het heeft. 

Fantastische Mastermind groepen in de community

Binnen de community zijn ook verschillende groepen te vinden die de moeite waard zijn. Je gaat in deze groepen heel gericht aan de slag met bepaalde onderwerpen en dat kan zomaar het verschil maken! Door de verschillende groepen kun je nog specifieker in contact komen of je expertise met andere gebruikers delen, ontzettend handig en waardevol dus!

Inclusief Alle IMU Event opnames – t.w.v. €2.687,-

Niet alle live sessies worden opgenomen om terug te kijken, wanneer dit wel het geval is wordt dat aangegeven en kun je ze makkelijk via het platform bereiken. De waarde van de huidige opnamen die er zijn is inmiddels al meer dan 2600 euro! Daar haal jij zeker je voordeel en inspiratie uit! Het is dan ook de moeite waard om er eens in rond te kijken omdat het veel leuke onderwerpen te vinden zijn! 

Inclusief Alle IMU Cursussen – t.w.v. €1.179,-

De afgelopen maanden is er veel veranderd kan ik je vanuit mijn ervaring vertellen. De cursussen van IMU kun je nagenoeg niet meer los verkrijgen en zijn alleen nog te volgen als je lid gaat worden. Daar zit dan ook een groot voordeel voor je in, omdat de cursussen afzonderlijk soms best prijzig waren en nu inclusief zijn binnen de IMU Plus omgeving waarvoor je maandelijks een relatief klein bedrag hoeft te betalen. Daar profiteer je dus echt van!  

De cursussen worden daarbij ook nog eens helemaal up-to-date gehouden! Dat is fijn om te weten omdat de digitale wereld voortdurend in beweging is. 

Inclusief 4 nieuwe Cursussen 2021 – t.w.v. €1.188,-

Elk jaar komen er een aantal cursussen bij, zo ook in 2021 en de komende jaren. Wanneer je lid bent krijg je automatisch toegang! Dat is een bijzonder groot voordeel, zeker omdat je voorheen toch een paar honderd euro per cursus moest betalen. 

Ontdek de vele cursussen

Netwerk, ontdek, leer en ervaar meer succes!

Is IMU Plus een echt totaalpakket?

Als je het mij vraagt is IMU Plus absoluut een totaalpakket! Je krijgt namelijk toegang tot heel veel verschillende materialen en mogelijkheden. Het is ook nog eens een interactief netwerk dankzij het geweldige forum (de IMU+ community) waar je echt in contact kunt komen met razend enthousiaste en gedreven leden!  

Wat ik vooral prettig vind aan het IMU Plus platform is absoluut de indeling en het overzicht dat je hebt. Daar kan geen ander platform tegenop. Je hebt toegang tot verschillende onderdelen en een aantal leuke extra’s! Of je nu de community, academie, live sessies of groepen kiest. 

Daarnaast zijn de teamleden van IMU natuurlijk ook op de community te vinden, dat zorgt voor een persoonlijke en prettige omgeving. 

Maar het is zeker niet het enige waardoor je het een compleet platform kunt noemen. Er is heel veel meer waarover je in het voorgaande hoofdstuk heb kunnen lezen, laat ik ze nog even voor je op rij zetten zoals IMU zelf aangeeft!

 1. 1x per maand een LIVE IMU sessie 
 2. 1x per maand een LIVE Gast expert sessies 
 3. 1x per maand een LIVE Website reviews 
 4. 1x per maand een extra sessie met trends en actualiteiten 
 5. Toegang tot de bruisende IMU Community met 1.500+ leden 
 6. Sluit je aan bij Mastermind groepen in de community 
 7. Inclusief Alle IMU Event opnames – t.w.v. €2.687,- 
 8. Inclusief Alle IMU Cursussen – t.w.v. €1.179,- 
 9. Inclusief 4 nieuwe Cursussen 2021 – t.w.v. €1.188,-

Veel van de cursussen zijn alleen nog te volgen met een lidmaatschap! Bovendien kun je voor de prijs van een cursus ruim één jaar lid zijn! Dan is de keuze makkelijk gemaakt als je het mij vraagt! 

Je kan best zeggen dat er genoeg te doen is om het komende jaar te vullen! En het platform is volop aan het groeien door intensieve inspanningen van IMU Plus! Dat is leuk om te weten. 

Wanneer je ook van andere producten die IMU aanbiedt gebruik maakt kun je hiervoor ook in de community terecht en cursusmateriaal uitstekend toepassen. Zo sluiten de cursussen dus ook aan op Phoenixsite software en andere pakketten vanuit IMU Plus!

Groei elke dag een beetje meer

Netwerk, ontdek, leer en ervaar meer succes!

Wat heb ik aan IMU Plus lidmaatschap?

Met IMU+ kies je voor een bijzonder compleet programma van de Internet Marketing Unie en daarin alle cursussen, opnamen en live sessies. Maar dat is niet alles, je krijgt ook toegang tot een geweldige community waarin je terecht kunt met vragen of anderen aan antwoorden kunt helpen. Het is dus voor de echte ondernemers onder ons en iedereen die daadwerkelijk verder wil met marketing en succes op het web! 

IMU Plus dit krijg je!

Door de recente vernieuwingen is er nog meer inclusief geworden! Zo worden de meeste cursussen niet meer los verkocht, wat voorgaand wel het geval was. Je hebt in algemene zin dus heel veel aan een lidmaatschap, waarbij het je ook verplicht door de maandelijkse kosten om echt mee aan de slag te gaan! 

Meer dan €3.000 aan cursussen

Netwerk, ontdek, leer en ervaar meer succes!

Aan de slag met het bruisende hart, de IMU Plus community!

De online community is gemaakt in een geweldige Huddle omgeving, software waar je zelf ook voor kan kiezen als je dit ziet zitten! De community is dan ook een van de bruisende onderdelen waar je in beginsel veel aan zal hebben. Zowel als beginnend internet ondernemer als wanneer je aan de slag wil gaan met online geld verdienen. De plek waar jij wil zijn dus!

Leren doe je pas echt met de IMU Plus academie!

In de academie leer je alles als het op marketing en geld verdienen aankomt! Zo vind je de cursussen in een helder overzicht en maak je gebruik van een prachtige weergave. Wat daarnaast heel leuk is blijft dat je precies weet waar je gebleven bent. Een groot deel van de cursussen is gemaakt aan de hand van video’s en zo ingedeeld dat je er direct mee aan de slag kunt op je eigen website. 

Bij de meeste cursussen is er niet de tijd om het gelijk toe te passen, daarmee is de kans tot succes een stuk kleiner, zonde! Omdat echt succes op deze manier ver weg blijkt!

Leer het van de beste

Netwerk, ontdek, leer en ervaar meer succes!

Toegang tot een plek die duizenden euro’s waard is!

Je hebt het hiervoor al een beetje kennis kunnen maken met de cursussen en producten die je door lidmaatschap van IMU+ kunt bekijken, luisteren en uitvoeren. De totale waarde van de IMU+ is inmiddels gestegen tot meer dan 13.000 euro! Wanneer je de tijd neemt om alles te ontdekken gaat het je absoluut verder brengen, dit is bij mij in ieder geval zo!

Voor wie is IMU Plus echt geschikt?

Ik ben zelf van mening dat iedereen met een website een beetje IMU+ kan gebruiken! Het is dan ook een platform met waarde, overigens niet alleen in geld uitgedrukt maar vooral in de juiste kennis. Het platform ademt SEO en voorziet je in alles om voortdurend te kunnen leren en ontdekken. Dat wil je absoluut niet missen.

Wanneer ik voor mijzelf spreek ben ik vooral lid geworden door de cursussen die je kunt volgen en de nodige live sessies! Het is daarbij leuk dat je ook zie dat de cursussen steeds opnieuw van up-to-date informatie wordt voorzien. Dat zorgt dat het echt bij deze tijd past! Een slimme ondernemer sluit zich dus aan bij IMU+ en profiteert van meer dan 10 jaar kennis dat op het platform gedeeld wordt. 

Over de aangeboden informatie en de inzet van IMU Plus hebben Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren goed nagedacht! Dit merk je direct omdat je alles direct in de praktijk kunnen brengen en leert welke invloed bepaalde veranderingen of een aanpak heeft. 

Je moet het echt ervaren!

Netwerk, ontdek, leer en ervaar meer succes!

Welke voordelen krijg je als IMU Plus lid?

De voordelen zijn zoals je al heb kunnen lezen gigantisch! Je hebt toegang tot meer dan 10 jaar kennis en kan er direct mee aan de slag. Maar ook wanneer je op zoek bent naar een netwerk waar je nieuwe mensen kan leren kennen is het eveneens dat je van de voordelen kunt vinden. Hieronder heb ik de voordelen die ik zelf heb kunnen ontdekken neergezet!

Voordeel 1 Je hebt toegang tot meer dan 10 Jaar marketing ervaring! Maar laten we eerlijk zijn, door de vele leden en samenwerkingen die Internet Marketing Unie heeft krijg je veel meer! Waarbij het je dus veel meer te beiden hebt en je IMU Plus met slechts 10 jaar echt tekort doet. 

Voordeel 2 Alle materialen zijn gegarandeerd up-to-date! Er worden voortdurend nieuwe updates en waardevolle toevoegingen gedaan waardoor jij verzekerd bent dat je absoluut succes kunt bereiken. Ook de community is bijzonder actief, daar kun je dus ook goede informatie verwachten waar je echt van kunt profiteren omdat actualiteiten direct besproken worden!

Voordeel 3 Je betaald een vast laag tarief voor heel veel materialen! Wil je nog minder betalen aan je lidmaatschap? Kies dan voor een jaarlijkse betaling en krijg ook nog eens een flinke korting. Waar je wel op moet letten is dat je echt aan een jaarcontract vast zit, dus deze elk jaar opnieuw zal worden verlengt. Maar welke abonnementsvorm je ook kiest, je hebt altijd 14 dagen om de omgeving en alle mogelijkheden te ontdekken!

Voordeel 4 De community telt meer dan 1500 leden! Dit is natuurlijk op het moment van schrijven want sinds kort hebben ze de mogelijkheden vernieuwd en moet je lid worden om cursussen te volgen, daardoor loopt het aantal leden in sneltreinvaart op! Wie weet ben jij het volgende lid! 

Voordeel 5 Je kunt echt aan de slag met je business verbeteren! De cursussen, community en de vele live sessies helpen je direct verder en kunnen je zowel motiveren als inspiratie geven. Daarnaast ben je lid van een community vol enthousiaste mensen, dat is ook goud waard!

Voordeel 6 Sluit je aan bij specifieke groepen binnen de community! Deze groepen zijn er om heel specifiek op onderwerp te kunnen reageren en praten. Op deze plekken ontmoet je dan ook echt heel gerichte leden en gelijkgestemde mensen, dat is natuurlijk ontzettend leuk. 

Voordeel 7 Je kunt oneindig leren met IMU Plus! Bij elke cursus ga je aan de slag met letterlijk vele uren beeldmateriaal, download en veel meer dan dat! Je bent dus nooit uitgeleerd als je voor een IMU+ lidmaatschap kiest!

Voordeel 8 Krijg toegang tot unieke events en seminars! Een keer per maand komen er nieuwe en interessante seminars, live sessies en updates beschikbaar. Deze volgen levert je veel op! Waarbij alles exclusief voor leden is, je hebt dus echt voorrang! Hoewel er veel opnames worden gemaakt die je later terug kunt kijken is dit niet voor elke sessie zo!

Voordeel 9 Elk jaar staan nieuwe cursussen in de planning! Het afgelopen jaar zijn er een 4-tal nieuwe cursussen toegevoegd en ook voor het komende jaar staat er weer veel in de planning. Dat is het uitgangspunt overigens als je UMU een beetje kent als bedrijf. De lat ligt dan ook heel hoog!

Voordeel 10 Het heeft je bijzonder veel voordelen te bieden! Eigenlijk moet je ze zelf gewoon gaan ontdekken want het is te veel om over te schrijven. Gelukkig kan dit ook met maar liefst 14 dagen bedenktijd of je geld terug.

Ik denk dat je met de bovenstaande voordelen een goed beeld heb hoe ik IMU Plus ervaar en wat je kunt bereiken als je het goed aanpakt. Maar in de praktijk zul je zeker meer leuke voordelen en mogelijkheden ontdekken, dat is mijn ervaring met de IMU+ omgeving. Ik heb mijn website dan ook al flink kunnen verbeteren! 

Ontdek nog meer voordelen

Netwerk, ontdek, leer en ervaar meer succes!

Welke nadelen heeft een Phoenixsite?

Er zijn verschillende nadelen aan het systeem gekoppeld die ik je ook wil vertellen, hoe graag ik de nadelen ook achter wegen zou willen laten omdat de voordelen groter zijn. Daarom heb ik ze voor je op rij gezet in het onderstaande overzicht.

Nadeel 1 De functies kunnen een zoektocht zijn! Het platform is bijzonder groot en  hoewel alles op een overzichtelijke en goede manier ingedeeld is kan het toch even zoeken zijn. Maar als je het echt door hebt weet je precies waar je moet zijn of hoe je het moet aanpakken! 

Nadeel 2 Je moet de tijd hebben om alles te ontdekken! Er is namelijk zoveel materiaal dat je niet genoeg tijd kunt hebben om er je voordeel mee te doen. Van de vele duizenden berichten tot de vele video’s die zomaar uren in beslag kunnen nemen! Maak je agenda dus vrij!

Nadeel 3 De kosten komen maandelijks terug! Je zit met IMU Plus dus echt aan een abonnement, maar gelukkig kost het je maar een fractie van de waarde de het platform heeft. Je profiteert met een lidmaatschap dus van een groot voordeel, tenzij je nergens aan vast wil zitten.

Ook dit jaar staat IMU Plus niet stil!

Ook voor komend jaar staat er weer veel in de planning, leuke seminars en live sessies maar ook een waardevolle cursus. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een gloednieuw programma over neuromarketing en online gedragspsychologie. Als je het mij vraagt bijzonder waardevol en naar verwachting zal het product eenmalig los verkocht worden en tevens direct GRATIS zijn voor leden van IMU Plus! 

Neuromarketing Cursus IMU Plus

Zo zie je maar weer dat het lid worden absoluut grote voordelen heeft! Want los zou je voor deze cursus naar alle waarschijnlijkheid 997 euro moeten betalen! Zelf weten, maar voor dat bedrag alleen al kun je maar liefst 2 jaar lid zijn! Dan is de keuze snel gemaakt toch?

Steeds meer kennis & ervaring

Netwerk, ontdek, leer en ervaar meer succes!

Is IMU+ betrouwbaar en veilig?

Voor mij staat IMU als betrouwbaar, veilig en professioneel bedrijf bekend! Je kiest dus echt voor goede informatie en een partner waar je veel door kunt bereiken. Dit geldt overigens voor al de producten en diensten van IMU als ik vanuit mijn eigen ervaring spreek. Want hoe je een dienst of product ervaart verschilt per persoon! 

Mijn ervaring leert dan ook dat als je ergens mee zit of tegenaan loopt je snel geholpen zal worden door een van de medewerkers! Ik vind dit een bijzonder fijn idee, het geeft een persoonlijk en zeker zo belangrijk vertrouwd gevoel.  

Niet goed? Geld terug!

Netwerk, ontdek, leer en ervaar meer succes!

Wat vinden klanten van IMU Plus?

Wanneer je de beoordelingen van IMU Plus lees kun je niets anders dan de conclusie trekken dat Internet Marketing Unie goed op weg is! Ik sluit mij dan ook aan bij de beoordelingen die je kunt lezen en vind het waardevol om deze ook hier met je te delen, ze weerspiegelen de community namelijk bijzonder goed! Omdat je echt deel uitmaakt van een grote groep gedreven mensen!

IMU Plus beoordelingen

Mijn conclusie over IMU Plus!

Ik ben nu al een tijdje lid en heb het geld er zeker uitgehaald. Dit om een aantal redenen, mijn netwerk is aanzienlijk gegroeid en ik leer voortdurend bij! Zeker voor mij als tekstschrijver een heel waardevolle tool dus, want ook mijn klanten profiteren daar weer van. 

Wat mij betreft is elke seconden dat je nog niet aangemeld bent zonde van je tijd! En dat voor een prijs van slechts 60 euro per maand! Geen geld in vergelijking met andere platformen die er zijn. Van mijn lidmaatschap heb ik nog geen seconden twijfel gehad!  

IMU Plus lidmaatschap

Netwerk, ontdek, leer en ervaar meer succes!

Je hebt al SEO teksten vanaf €10,-
Krijg 500 woorden voor maar €10,- exclusief btw
Scroll to Top