Maak je eigen e-learning platform met Huddle

De manieren om online geld te verdienen, of zelfs een heuse onderneming te starten, zijn inmiddels nagenoeg ontelbaar. Waarschijnlijk ken je de bekende manieren wel, zoals bijvoorbeeld affiliate marketing of een webshop bijvoorbeeld.

Stel nou dat je niet iets fysieks verkoopt, maar je kunt mensen iets leren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een cursus, E-learning en zelfs eventueel je eigen E-book. Dit alles, is makkelijk haalbaar met Huddle. Een compleet en daarnaast ook geheel gebruiksvriendelijk systeem, waar je dit alles en meer mee kunt doen.

Het fijne en misschien wel het grootste voordeel van Huddle, is dat het systeem enorm gebruiksvriendelijk is en dat je zonder enige technische kennis, gemakkelijk je eigen E-learning omgeving of platform kunt maken.

Start met e-learning

Gratis & vrijblijvend uitproberen en ontdekken

Kies voor een professionele cursusomgeving.

Plaats gemakkelijk je eigen digitale producten binnen je eigen omgeving. Denk hierbij aan coaching-trajecten, audioprogramma’s, video-cursussen en zelfs e-books. Creëer je eigen (pdf) bijlagen of bijvoorbeeld PowerPoint slides, en voorzie jouw eigen ledenplatform van waardevolle, online-cursussen en/of trainingen.

De content is simpel multimediaal te maken, waardoor je een combinatie kunt maken van video, audio, tekst en afbeeldingen.

Hoeveel toegang jouw leden hebben? Ook dat regel je allemaal zelf! Maak gebruik van verschillende lidmaatschap-niveaus en beveilig zo je programma’s. Jouw eigen Huddle omgeving en je eigen ledenplatform kun je simpel koppelen met je eigen mailsystemen, je favoriete betaalmethode en CRM (Customer Relationship Manager).

Wil je meer te weten komen over Huddle, en wat dit systeem eventueel voor jouw business kan betekenen? Lees dan hieronder verder!

Wil je Huddle zelf uitproberen? Verderop in dit artikel, leggen we uit hoe je Huddle gratis kunt uitproberen. Ik weet bijna zeker dat je naar de proefperiode van maar liefst 14 dagen verkocht bent door de eindeloze mogelijkheden en kansen.

100% professioneel

Gratis & vrijblijvend uitproberen en ontdekken

Met Huddle deel je kennis in een handomdraai!

Wil jij in een handomdraai een geweldige eigen cursusomgeving, of een ledenwebsite? Een omgeving die het je enorm makkelijk maakt om jouw kennis te kunnen delen met de bezoekers en of leden van je website(s).

Er is in de afgelopen jaren, ontzettend veel geinvesteerd in het systeem om zo vele nieuwe mogelijkheden toe te voegen, maar deze ook in een nieuw jasje te steken. Dit heeft ertoe mogen leiden dat de software met bijbehorende mobiele App, momenteel op nummer 1 staan.

Zoals hierboven als genoemd, is er dus enorm gesleuteld aan het platform van Huddle. Zo heeft het ontwerp een goed doordacht, functioneel maar ook modern en fris uiterlijk gekregen en zijn er vele aanvullende functies toegevoegd.

Deel je kennis vandaag nog

Gratis & vrijblijvend uitproberen en ontdekken

Start simpel! De kracht van een Huddle leeromgeving.

Het fijne aan Huddle is, dat je voor een klein bedrag al aan de slag kunt om zo langzamerhand je eigen community of ledenwebsite op te bouwen. Dit alles via een veilig, betrouwbaar een gebruiksvriendelijk systeem.

IMU’s Huddle software zit bijzonder goed in elkaar, zoals je misschien al gewend bent van IMU. Zo heb je bijvoorbeeld niet alleen de mogelijkheid om je eigen community, of ledensite op te bouwen. Je profiteert ook van de mogelijkheid om je eigen E-learning omgeving in te richten. Je eigen cursussen samenstellen, wordt met de software van Huddle voor iedereen makkelijk gemaakt.

Lukt het jezelf niet, of niet geheel om dit naar wens in te richten? Een bijzonder leuk voordeel van Huddle is, dat je makkelijk en prettig wordt geholpen door het support-team als je vast komt te lopen.

Je eigen leeromgeving

Gratis & vrijblijvend uitproberen en ontdekken

Huddle software is bijzonder gebruiksvriendelijk.

De meeste ondernemers hebben grote plannen en kunnen dit, in grote lijnen ook prima onder woorden brengen. De meeste ondernemers ontbreekt het echter aan de technische kennis om zelf een passende software hiervoor te ontwikkelen.

Als je goed op zoek gaat, dan zul je misschien een software of een programma vinden, die past bij het idee wat jij in je hoofd had. Maar is dit ook ingericht op mensen die geen verstand hebben van de technische kant, of heb je hiervoor toch nog de nodige kennis voor nodig?

Een van de grotere voordelen van Huddle is dan ook de gebruiksvriendelijkheid die deze software met zich meebrengt. Je ziet vaker aankondigingen zoals; Geen technische kennis vereist, of de bekende plug en play beloftes. 

In de praktijk valt dit vaak toch nog een beetje tegen. Wat Huddle betreft, of andere software van IMU trouwens, is dit ook echt het geval. Alles wijst zichzelf en je regelt het zoals jij dat zelf wil. Kom je ergens even toch niet uit? Dan is er nog steeds geen probleem, want je wordt snel en persoonlijk geholpen!

Gemaakt om te bouwen

Gratis & vrijblijvend uitproberen en ontdekken

Maak echt je eigen omgeving!

Je richt dus zoals hierboven al genoemd, je eigen omgeving in, zoals jij dat wilt. Huddle geeft je de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende pakketten, wat ook erg prettig is. Zo heb je zelf de keuze, maar kun je je klanten ook zelf laten kiezen eventueel. Bovendien bepaal je ook geheel zelf wat er gratis zichtbaar is, en waar er bijvoorbeeld betaald moet worden.

Al met al biedt Huddle je een complete software die voor iedereen, enorm gemakkelijk te gebruiken is. Richt je eigen E-learning en of community omgeving in, zoals jij dat wil, met Huddle.

Wat leuk is om te weten van Huddle is de makkelijke applicatie, deze kun je gratis downloaden in de Google Play store of Apple apps. Het enige dat je nog hoeft te doen is je aanmelden en klaar! Zeker een handige toevoeging voor je leden en cursisten. Omdat ze op elk gewenst moment op jouw cursus omgeving kunnen inloggen en lessen volgen.

Ervaar het gemak en plezier

Gratis & vrijblijvend uitproberen en ontdekken

Ervaar Huddle zelf met de GRATIS TRIAL

Als je op zoek bent naar de perfecte software om je eigen ledenomgeving, community of zelfs je eigen E-learning omgeving te maken, dan raden we je de software van Huddle aan. Het wordt via Huddle van IMU, ontzettend gemakkelijk gemaakt om bijvoorbeeld kennis te delen met anderen.

De software van Huddle is niet alleen zeer compleet, maar ook erg gebruiksvriendelijk. Je hebt er geen enkele technische kennis voor te hebben om optimaal gebruik te maken van alle opties die Huddle te bieden heeft.

Als je eraan denkt om Huddle zelf te gaan gebruiken, dan raden we je aan om eerst je huiswerk even te doen. Iedereen kan enthousiast zijn, maar past het ook bij jouw onderneming?
 Een goede manier om hierachter te komen, is natuurlijk een kijkje nemen op de site van Huddle, om zo precies te kunnen lezen wat het inhoudt en wat Huddle van IMU, voor jouw bedrijf kan betekenen.

Om erachter te komen wat anderen van Huddle vinden, kun je reviews lezen van mensen die dit zelf gebruiken. Zo heb je de meeste kans op een eerlijke mening, die niet bevooroordeeld is.

Veruit de beste manier, om erachter te komen of Huddle iets voor jou is en of dit iets toe kan voegen aan je online-onderneming, is natuurlijk om de Huddle software zelf uit te proberen!

Huddle biedt de mogelijkheid om de software tot 14 dagen, gratis uit te proberen! Zo weet je op voorhand, precies waar je aan begint, zonder dat je direct moet betalen of een abonnement hoeft aan te gaan bijvoorbeeld.

Start jouw gratis trial

Gratis & vrijblijvend uitproberen en ontdekken

Deze ebooks wil je gewoon downloaden!

De mensen die reeds bekend zijn met IMU, weten dat er naast Huddle, nog veel meer wordt aangeboden op het gebied van online-ondernemingen en de marketing hiervan bijvoorbeeld. Er wordt verschillende software aangeboden om het voor iedereen mogelijk te maken om interessante en rendabele, technische foefjes in te zetten, zonder dat je hier programmeerkennis of zelfs technische kennis voor hoeft te hebben.

IMU biedt dus verschillende programma’s en/of software aan, maar maakt het plaatje compleet door je ook op weg te helpen. Wil jij ook op weg geholpen worden door de experts op het gebied van marketing? Dan moet je onderstaande E-books echt downloaden!

Online membership E-book

Wil je leren hoe je terugkerende inkomsten kunt genereren en met succes, (je eigen) digitale programma’s verkopen? Dat is het online membership E-book een must! Dit wordt ook wel de snel-gids genoemd voor een volledig geautomatiseerde en ideale online business. Maak simpel je eigen digitale producten aan, zoals bijvoorbeeld een online-cursus.

Maak een einde aan je financiele stress en leer zelfs hoe de bekende Hans Teeuwen dit model voor zijn eigen business gebruikt. De eindeloze jacht op klanten is voorbij dankzij het ideale lidmaatschapsmodel, die ervoor zorgt dat de inkomsten maandelijks wederkeren.

Leer, wat jij van Spotify en Netflix kunt leren en hoe je een vrije internetondernemer wordt, die werkt hoeveel, wanneer en waar hij dit zelf wil. Download het Online Membership E-book om dit alles, en nog veel meer, zelf te leren!

Download het e-book

Online Membership

Community building E-book

Wil je je eigen ledenomgeving in elkaar zetten, of nog meer leren over hoe dit precies werkt? Dan is het E-book Community building een echte aanrader.

In dit E-book leer je onder andere hoe je je online-onderneming een enorme boost kunt geven. Je leert hoe jouw klanten meer betrokken raken bij je onderneming en hoe je de loyaliteit en retentie van je community kunt verhogen.

Leer dit en nog veel meer, met het community building E-book van IMU.

Download het e-book

Community building

Je hebt al SEO teksten vanaf €10,-
Krijg 500 woorden voor maar €10,- exclusief btw
Scroll to Top