Zelf je website maken? Lees mijn Phoenixsite Review!

Als je op zoek bent naar betrouwbare software waar je zelf een professionele website mee kunt maken is Phoenixsite bijzonder geschikt! Wij gebruiken de software zelf inmiddels alweer een jaar en hebben het gemak al mogen ervaren.  

Ik neem je in mijn review mee aan de hand van mijn ervaring met deze krachtige website builder van Phoenixsite, een product van Internet Marketing Unie en vertel je meer over welke meerwaarde het voor jou heeft en wat je kunt verwachten. De beloftes over Phoenixsite door Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren zijn namelijk niet mals, de vraag is die centraal staat is wat je kunt verwachten en hoe ik hier zelf in sta. Ik ga je dan ook antwoord geven op de onderstaande vragen. 

 1. Hoe is mijn ervaring met Phoenixsite?
 2. Krijg je daadwerkelijk meer bezoekers?
 3. Wat krijg je met Phoenixsite Ultimate?
 4. Voor wie is de Phoenixsite Software?
 5. Is Phoenixsite de investering waard?

Omdat de Phoenixsite software uit twee verschillende pakketten bestaat wil ik daarop inhaken, ik ga in deze Phoenixsite Review aan de slag met Phoenixsite Ultimate! Het is de meest uitgebreide versie met alle functionaliteiten die er beschikbaar zijn. 

Bouw je website met Phoenix!

Een winstgevende website in een handomdraai.

Hoe werkt Phoenixsite in de praktijk?

Het is goed om te weten dat je de eerste 14 dagen zonder verplichtingen aan de slag kunt. Er is dus ruim de tijd om alle functies en mogelijkheden te ontdekken. Kies dus echt een moment uit dat je de tijd hebt om hiermee aan de slag te gaan. De meest belangrijke functies voor een goede basis van je Phoenixsite website zijn het kiezen van je website ontwerp, aanmaken van pagina’s, maken van een contactformulier, maken van een blog en inzetten van marketing tools.

SEO Phoenixsite

Kiezen van een Phoenixsite ontwerp.

Je hebt binnen Phoenixsite een aantal ontwerpen om te kiezen. Van elk ontwerp kun je vooraf een voorbeeld bekijken. Zo kun je prima bepalen of het ontwerp past bij wat jij voor ogen hebt. Voor de meeste ontwerpers is het ontwerp modern de beste keuze en komt content het meest tot zijn recht voor welke branche of met welk doel je ook een website maakt. 

In elk ontwerp laat je de kleuren van je huisstijl makkelijk terugkomen, zo krijgt je website direct al vorm en herkenning! Je hebt de keuze uit secundaire en primaire kleuren! 

Kies een passend ontwerp

Een winstgevende website in een handomdraai.

Aanmaken van Phoenixsite pagina’s.

Wanneer je het ontwerp van je website gekozen hebt is het tijd om de eerste pagina’s aan te maken binnen je Phoenixsite omgeving. Je hebt standaard pagina templates of kunt aan de slag met zelf een pagina maken. Wanneer je pas start is het goed om van de standaard pagina sjablonen gebruik te maken. Op deze manier hoef je alleen de pagina informatie nog naar eigen wensen in te vullen en ben je verzekerd van de beste opzet welke uitvoerig is getest. 

Wil je echt zelf je pagina’s maken? Dan bouw je in een handomdraai een prachtige pagina met de nieuwe editor en verschillende blokken die je kunt kiezen. Je zorgt in enkele klikken dat je pagina is voorzien van een prachtige header, Call-to-Action of een van de vele andere doeltreffende blokken.  

Om de pagina’s goed vindbaar te maken kun je deze een sterke titel en pagina omschrijving geven onder het onderdeel pagina instellingen. Zodra deze in orde zijn kleurt de SEO indicator direct naar de kleur groen of krijg je een melding als er iets niet in orde blijkt te zijn. Bijzonder eenvoudig en echt waardevol. Want hoe eenvoudig het ook is gemaakt, het effect van deze SEO mogelijkheid is veel groter dan je denkt door de manier hoe deze ingezet wordt!

Maak de beste website pagina’s

Een winstgevende website in een handomdraai.

Gebruiken van een Phoenixsite formulier.

Natuurlijk wil je ook bereikbaar zijn voor je klanten, daarvoor is er een prachtig formulier opgenomen waarmee je ook weer toegang hebt tot standaard formulieren om te gebruiken of je eigen formulier te maken. In beide gevallen is de informatie duidelijk en kun je er in een handomdraai mee aan de slag gaan. Waardoor je prachtige formulieren maakt zodat klanten met je in contact kunnen komen. 

Binnen de formulieren maak je in een handomdraai gebruik van krachtige elementen, wat dacht je van de drop-down keuzemenu of dat klanten akkoord moeten gaan met je Algemene Voorwaarden. 

Wil je nog een stap verder gaan? Dan kun je er voor kiezen om na een inschrijving een SMS bericht te ontvangen op een willekeurig mobiel telefoonnummer. Je kunt er dus behoorlijk geavanceerde en doeltreffende contactformulieren mee maken of juist gebruik maken van de standaard formulieren die beschikbaar zijn! Ontzettend fijn en makkelijk dus. Maar boven alles van heel grote waarde! 

Prachtige phoenixsite formulieren

Een winstgevende website in een handomdraai.

Maken van een Phoenixsite Blog.

Natuurlijk mag een blog niet op je website ontbreken, je maakt ze in een handomdraai! Waarbij je alles dat nodig is voor een goed blog binnen handbereik hebt. Je hebt betreft het ontwerp ook weer de keuze uit twee verschillende soorten opmaak voor het blogberichten overzicht en maar voor de blogartikelen pagina zelf de keuze uit een 6-tal ontwerpen. Je kiest ook hierin dus voor hoe je zelf wilt dat je blog wordt vormgegeven. 

Het schrijven van een blog artikel doe je in de recent vernieuwde blog editor, waarin alle elementen die van belang zijn ingevuld kunnen worden. Je kunt de tekst volledig opmaken met koppen, soorten kleuren van woorden of het toevoegen van links en vele andere elementen. 

Je kunt het blog dus echt vormgeven zoals je zelf wil en berichten zo groot en uitgebreid maken als je voorkeur heeft. Je leest op dit moment bijvoorbeeld ook vanaf een blog pagina die gemaakt is met de nieuwe editor.  

Een ander onderdeel dat je kunt gebruiken is het invullen van SEO gegevens, dit zijn de gegevens zoals je in zoekmachines zichtbaar wil worden. Na het invullen van deze gegevens veranderd de kleur van de indicator naar de kleur Groen. 

Zodra er iets niet klopt krijg je direct een melding. Het is een heel eenvoudige manier om je SEO te verbeteren zonder dat je verstand van SEO hoeft te hebben. Het is dus absoluut een aanwinst voor iedereen die weinig tijd wilt besteden maar wel van de SEO mogelijkheden wilt proberen.

Wanneer je blog aan het groeien is kun je er ook voor kiezen om blog berichten in te delen in een aantal categorieën. Zeker als je blog door de jaren heen groeit is dit een mooie mogelijkheid om het overzicht te blijven bewaren.  

Een compleet blog maken?

Een winstgevende website in een handomdraai.

Kiezen van Phoenixsite marketing tools.

Om je website krachtiger te maken zijn er een aantal belangrijke marketing tools die waardevol zijn en kunnen zorgen voor meer conversie! Je kunt zonder gedoe een waardevolle pop-up maken of de website een boost geven met Magnets die in de hoek van je website verschijnen na een bepaalde tijd of als er naar beneden wordt gescrold. Met name de marketing tools die je kunt inzetten maken het Phoenixsite systeem bijzonder sterk. 

Phoenixsite Conversie Tools Marketing

Wanneer je wat verder bent en een mailinglijst wil aanleggen koppel je het systeem in een enkele klik aan Enormail of ander programma. Waarna je ook weer opt-in blokken tot je beschikking hebt die op pagina’s gezet kunnen worden. Waar je dan ook weer een bedank pagina voor kunt maken waar bezoekers na een succesvolle aanmelding op terecht zullen komen. 

Een heel ander soort marketing tool is de kennisbank die je kunt maken of de interne linkstructuur die je aan de hand van smart content kunt inzetten. Hoewel dit niet direct je prioriteit moet hebben is het absoluut goed te weten dat deze mogelijkheid er is en je veel kan opleveren op de langere termijn. 

Marketing tools en oplossingen

Een winstgevende website in een handomdraai.

Een Phoenixsite hoofdmenu en logo instellen

Net als het aanmaken van een pagina of het inzetten van marketing tools is het kiezen van een website logo en goede menu structuur bijzonder eenvoudig. Je zorgt in enkele klikken dat je logo op de website zichtbaar zal worden en geeft deze de juiste omschrijving mee. 

Een beetje afhankelijk van het hoofdmenu dat je hebt gekozen verschijnt je logo links boven in beeld of gecentreerd boven je menu op de juiste grote en manier geplaatst.

Het menu maak je eenvoudig door het selecteren van pagina’s die je al hebt gemaakt. Aan de rechter kant kun je eveneens een Call-To-Action knop toevoegen voor meer attentiewaarde. Deze knop kan je dus heel veel opleveren en kun je zowel naar interne pagina’s linken als een externe website. Je hebt het helemaal zelf in de hand. 

Een Phoenixsite footer maken

Ook voor wat betreft de onderkant van je website heb je helemaal in de hand wat er getoond zal gaan worden. Je kunt het eenvoudig houden met een regel over de auteursrecht of een extra menu toevoegen. Maar ook blogberichten of de gegevens van je bedrijf tonen is geen enkel probleem. Je hebt veel verschillende soorten elementen. 

Bouw je website in een handomdraai

Een winstgevende website in een handomdraai.

Zijn er voorbeelden van een Phoenixsite?

Het aantal Phoenixsites groeit op dit moment elke dag! Steeds meer mensen die iets met internet te maken hebben kiezen namelijk voor Phoenixsite vanwege de vele voordelen en het gemak dat je met Phoenixsite zal ervaren. 

Bovendien mag de support er ook zijn, je hebt doorgaans binnen een aantal uur al antwoord op je vraag of ze kijken met je mee om tot een oplossing te komen. Dat is zeer fijn en van grote waarde in vergelijking met andere soorten software die minder compleet is. 

Optimalisatie en hulp Phoenixsite

Het is goed te weten dat je bij een Phoenixsite Ultimate maar liefst 5 websites kunt maken. Natuurlijk is dit een bepaalde marketing techniek, omdat als je eenmaal een aantal websites via Phoenixsite hebt lopen je minder snel overstapt naar een ander systeem! Maar hoe dan ook, het is echt wel de moeite waard. 

Enkele voorbeelden van Phoenixsite websites zijn Flexteksten.nl (waar je nu bent) maar ook de website 123Positief.nl of KynoFlex.nl zijn het bezoeken waard! Maar in werkelijkheid zijn er veel meer mogelijkheden en soorten websites die je kunt bekijken om inspiratie te krijgen. 

Voorbeelden? Ontdek het gewoon zelf.

Een winstgevende website in een handomdraai.

Welke invloed heeft Phoenixsite op je vindbaarheid?

Je hebt er al een beetje over mogen lezen, dat je Phoenixsite pagina’s en elk blog op je Phoenixsite in een handomdraai de juiste titel en informatie mee kunt geven waardoor je SEO verbeterd. Maar dat is niet alles dat helpt om je SEO te verbeteren. 

Een Phoenixsite ademt namelijk SEO uit, het heeft de hoogste prioriteit van het team achter deze website. Zo zijn er op de achtergrond van de website een groot aantal waardevolle en bijna onzichtbare aanpassingen gedaan. Laten we ze voor het gemak eens op rij zetten.

 1. Meta-tags ingeven per pagina of blog!
 2. Geoptimaliseerde website afbeeldingen!
 3. Een bijzonder schone HTML code!
 4. Geoptimaliseerde blog module!
 5. Interne linkstructuur opzetten!
 6. Gerelateerde blog artikelen!
 7. Waardevolle Rich Snipperts!
 8. Mobile First website ontwerp!
 9. AMP optimalisatie voor Google!
 10. Snelle hosting en SSL beveiliging!

Een aantal van de bovenstaande onderdelen vragen om wat meer uitleg, waarbij ik vooral even zal ingaan op de meerwaarde van een schone html code, rich snipperts, mobile first en AMP. Want dit zijn voor een groot deel onderdelen die je niet zomaar op elk platform tegen komt. 

Phoenix software = SEO

Een winstgevende website in een handomdraai.

Phoenixsite heeft een schone html code.

Een Phoenixsite is bijzonder schoon als je naar de html code kijkt, wat opvalt omdat je toch te maken hebt met een systeem boordevol mogelijkheden. Hoe schoner de website code is hoe makkelijker de website zal laden en beter de informatie bij Google en andere zoekmachines wordt opgenomen. 

Om over de snelheid waarmee een website bij bezoekers wordt geladen nog maar te zwijgen. Omdat er minder moeite gedaan hoeft te worden om de pagina volledig te laden is dat natuurlijk een grote meerwaarde voor je bezoekers, duurt het langer dan 6 seconden? 

Dan zullen bezoekers afhaken en zullen ook de indexatie van je website minder zijn. 

Een geoptimaliseerde website!

Een winstgevende website in een handomdraai.

Phoenixsite heeft Mobile First mentaliteit.

Steeds meer bezoekers bekijken een website op een mobiele telefoon of tablet. Alleen als ik al kijk naar de bezoekers op mijn website is dit aantal het afgelopen jaar met 20% gegroeid. Dus het is echt heel belangrijk dat deze groep bezoekers een mooie website te zien krijgen wat de kans dat ze klant worden vergroot. 

Wanneer een website responsive is (geschikt voor mobiel) zorgt dit ook dat een website, wanneer er via zoekmachines gezocht wordt sneller naar voren komt. Een mobiele website zorgt dus ook dat je beter vindbaar bent als er via mobiel een zoekopdracht gedaan is. 

Gemaakt voor elk apparaat!

Een winstgevende website in een handomdraai.

Phoenixsite heeft Rich Snipperts functionaliteit.

Op enkele zoekresultaten komt mijn website bovenaan te staan met informatie. Dit noemen we ook wel rich snipperts en is bijzonder waardevol omdat het tot maar liefst 30% meer bezoekers naar jouw website kan sturen zonder dat je ervoor hoeft te betalen. 

Hoewel je zelf geen invloed hebt of je website ook echt in de zoekresultaten bovenaan als rich snippert zal worden getoond bepaald het systeem wel of je website hier geschikt voor is. Dit is bij WordPress websites in vergelijking met een Phoenixsite website nog maar een klein deel! 

Waarbij een extra plugin zal zorgen voor vertraging is het binnen Phoenixsite al toegevoegd en zorgt het juist niet voor vertraging door de schone code! 

Gevonden worden? Kies Phoenixsite!

Een winstgevende website in een handomdraai.

Phoenixsite maakt AMP varianten.

Door AMP aanbod van je pagina’s en blog artikelen krijgt je website een beter score in de resultaten van bijvoorbeeld Google. Het kan zomaar verschil maken tussen niet gevonden worden of juist heel goed gevonden worden! 

De AMP varianten van je pagina’s en blog berichten zijn dus van een grote en soms zelfs ongekende waarde, ik weet zelf dat er voorbeelden zijn van websites die hierdoor elke dag vele honderden bezoekers mogen ontvangen. 

Phoenixsite is absoluut geoptimaliseerd voor jouw bezoekers en klanten!

Alle elementen op je website zijn dus geoptimaliseerd! Zo worden de afbeeldingen in het nieuwste en beste formaat en getoond voor browsers die dit ondersteunen. Dit scheelt werkelijk vele seconden om een pagina te laden op zowel de computer, laptop of tablet en mobiel. 

Daarbij kun je sommige elementen op de pagina’s (als deze niet of minder belangrijk zijn) uitschakelen voor op mobiele telefoons om de snelheid nog eens te verhogen. 

Binnen de Phoenixsite omgeving is er een sterke cache functie actief, deze zorgt ervoor dat je website ook nog eens sneller zal laden in het beste formaat en met de beste weergave. Het systeem is dus groter dan wat je ziet en biedt absoluut bijzonder veel voordelen die je niet wil missen. 

Ik heb deze nu zelf al ruim een jaar ondervonden en ben dan ook echt wel te spreken over wat je niet direct ziet maar wel krijgt! Zeker omdat ik ook ervaring met WordPress heb en weet dat je voor dezelfde functionaliteiten een ruime hoeveelheid plugins nodig hebt die de website in feite alleen maar zullen vertragen en dus bezoekers en klanten zal kosten.

Geoptimaliseerd voor klanten

Een winstgevende website in een handomdraai.

Kan er dan echt niets beter in Phoenixsite?

Ik heb het afgelopen jaar gezien dat Phoenixsite voortdurend in ontwikkeling is. Dat je als klant ook kunt aangeven welke functies je mist of op de wensenlijst van anderen kunt reageren. Er kan dus altijd wel wat beter, maar de functie van Phoenixsite is vooral dat je een website krijgt die als geen ander converteert! Waarbij het niet uitmaakt wat voor soort website, producten of diensten je aan te bieden hebt. 

Bij de keuze voor functionaliteiten wordt er dus altijd een overweging gemaakt of het voor  alle klanten van toegevoegde waarde zal zijn. Zo voorkomen ze dat het systeem niet te groot of onoverzichtelijk wordt! Want dat gaat ten koste van het uitgangspunt. 

Wat kan er dan beter, terugkomend op de vraag? Ik denk dat het ontwerp van de beheeromgeving inmiddels wel een mooie lik verf kan gebruiken, maar ook dat staat al in de planning! Dus dat is wat we nog kunnen verwachten als we de roadmap bekijken. En ook andere functies die ik nu absoluut mis zijn te verwachten. 

De leesbaarheid van langere of juist kortere blogs is trouwens al verbeterd door de aanwezigheid van een index, waardoor je in een handomdraai naar andere hoofdstukken kunt navigeren! 

Daarnaast moet je soms wat water bij de wijn doen omdat lang niet alle elementen passen binnen de beschikbare blokken en uitgangspunten. Maar dit zijn allemaal zaken die je kunt oppakken met de nodige creativiteit. En als tekstschrijver heb ik daar genoeg van! Er zijn dus eigenlijk geen nadelen als je leert te accepteren dat Phoenixsite geen WordPress website is maar een systeem dat erop gericht is je aan klanten te helpen en te zorgen voor het verbeteren van je conversie! 

Phoenixsite past bij jou!

Een winstgevende website in een handomdraai.

Welke voordelen heeft een Phoenixsite?

Ik kan natuurlijk alleen vanuit mijn eigen ervaring spreken als het om de voordelen gaat. Maar van de onderstaande voordelen weet ik in ieder geval zeker dat jij hier ook van kunt profiteren.  Dat is wat ik belangrijk vind wanneer ik over voordelen praat. 

Voordeel 1 Phoenixsite software gemaakt aan de hand van 10 jaar ervaring! Het complete systeem ademt dan ook SEO en marketing elementen uit. Dat kan ook niet anders want er zit een geweldig team achter die alles in zich heeft om jouw positie op internet te versterken met waardevolle tools. 

Voordeel 2 Je kiest er met Phoenixsite voor om alles zelf in de hand te hebben! Je maakt niet allen een geweldig complete website met het systeem maar zorgt ook nog eens dat het allemaal draait en werkt, dat geeft je inzichten die je nooit eerder had. Zo kun je er nog meer uithalen, wat het doel van een Phoenixsite ook is. 

Voordeel 3 De service en bereikbaarheid is uitmuntend en heel persoonlijk! Heb je vragen of iets dat je maar niet wil lukken (wat mij onwaarschijnlijk lijkt) dan open je in enkele klikken de chat en krijg je snel antwoord of hulp door enthousiaste team medewerkers van IMU! 

Voordeel 4 Voor een professionele Phoenixsite heb je geen technische kennis nodig! Je werkt echt met blokken en standaard pagina’s. Daar heb je dus echt niets voor nodig om er iets moois van te maken en succes te hebben. De website die je maakt ziet er dan ook professioneel uit op een laptop, tablet of als je er met een mobiel naar kijkt. 

Voordeel 5 Alles dat je nodig hebt krijg je met Phoenixsite in een overzichtelijk systeem! Waarmee je een geweldige website kunt maken waarop het je aan niets ontbreekt. Je kunt denken aan de meest eenvoudige zaken als het aanmaken van pagina’s en blogberichten, maar moet de mogelijkheid om een geweldig formulier te maken of marketing tools in te zetten niet vergeten.

Voordeel 6 Je betaald voor een compleet systeem zonder verborgen kosten! Nu betaal je natuurlijk genoeg om er gebruik van te maken, maar daar krijg je wel een professionele website (eigenlijk 5) voor terug en als er wat is de beste ondersteuning. Verder heb je geen zorgen om verborgen kosten of dat je opnieuw moet upgraden.

Voordeel 7 Phoenixsite is voortdurend in ontwikkeling! Het afgelopen jaar heb ik al tientallen kleine en grote updates voorbij zien komen. En als je de Phoenixsite Roadmap bekijkt zijn we voorlopig nog niet van waardevolle updates af. Zo test ik op dit moment van schrijven de Scorecard, binnenkort heb je dus ook geen koppeling met Google Analytics meer nodig maar gebruik je de Scorecard!

Voordeel 8 De website die je maakt is volledig responsive! Het systeem is dusdanig geoptimaliseerd zodat het aan alle functionaliteiten op een mobiel of tablet te kunnen voldoen. Dat is werkelijk echt geweldig!  

Voordeel 9 Geen gedoe meer met plugins of lastige koppelingen meer! Alles is geheel in het systeem samengevat en sluit naadloos op elkaar aan. Dat krijg je met een WordPress website vrijwel niet voor elkaar zonder dat het links of rechts invloed op weergave, snelheid of optimalisatie heeft. Bovendien kun je er vanuit gaan dat het altijd 100% werkt en veilig is.  

Voordeel 10 Je kan maar liefst 5 professionele Phoenixsites maken! Voor nu weet je misschien niet zo goed wat je met maar liefst 5 licenties moet, maar de tijd zal het leren dat dit goed uitkomt en je op deze manier prachtige websites kunt opzetten om geld te verdienen, bijvoorbeeld met affiliate marketing of op een andere manier. Je zou de kosten dus door 5 moeten delen om per website te bepalen wat de kosten zijn. 

Ik denk dat je met de bovenstaande voordelen een goed beeld heb hoe ik het Phoenixsite systeem ervaar en wat je kunt bereiken als je het goed aanpakt. Maar in de praktijk zul je zeker meer leuke voordelen en mogelijkheden ontdekken, dat is mijn ervaring met Phoenixsite software. Omdat ik mijn websites steeds beter kan vormgeven en aanpassen op de behoefte van bezoekers en klanten.

Ervaar de voordelen vrijblijvend!

Een winstgevende website in een handomdraai.

Welke nadelen heeft een Phoenixsite?

Er zijn verschillende nadelen aan het systeem gekoppeld die ik je ook wil vertellen, hoe graag ik de nadelen ook achter wegen zou willen laten omdat de voordelen groter zijn. Daarom heb ik ze voor je op rij gezet in het onderstaande overzicht.

Nadeel 1 De prijs is absoluut een nadeel! Een Phoenixsite kan een behoorlijke investering zijn. Dat is behoorlijk jammer omdat het zorgt dat veel startende ondernemers niet aan de slag kunnen. Je zal het dus echt vanuit een ander perspectief moeten zien, door deze investering kun je namelijk wel meer bereiken omdat je een krachtige tool in huis haalt. Het ligt er dus echt aan hoe je tegen de investering aan kijkt en erin staat.

Nadeel 2 Het systeem is Engelstalig! Dat kan in het begin zorgen voor belemmering, hoewel alle elementen eigenlijk vrij duidelijk te bereiken zijn en je altijd bij de support terecht kunt met je vragen. Kom je er nog niet uit? Dan is er een website waarop je informatie over de onderdelen vinden kan. Er zijn verschillende handleidingen beschikbaar, hoe je een domeinnaam in enkele stappen kunt koppelen bijvoorbeeld. Als je Engels niet goed is kun je toch aan de slag.

Nadeel 3 Je bent aangewezen op de beschikbare onderdelen! Gelukkig zorgt de nieuwe editor er ook voor dat je bestaande elementen prima kunt aanpassen en uniek maken. Je bent enerzijds dus best wel beperkt en aan de andere kant kun je dit oplossen met een gezond portie creativiteit. 

Nadeel 4 Het koppelen van je domein kan wat gedoe zijn! Zeker als je niet gewend bent om aan de slag te gaan met de DNS instellingen. Toch is hier een waardevolle handleiding voor en kun je altijd vragen naar hulp als het niet lukt! Ook ik had hier in het begin wat problemen maar na de stappen goed opvolgen kreeg ik het toch voor elkaar en werkte alles naar behoren!

Nadeel 5 Een Phoenixsite maken kost wel tijd! Met de handige templates maak je razendsnel een mooie website, maar dat kost je nog altijd tijd. Daar moet je wel rekening mee houden! Het is niet echt een nadeel te noemen maar het is wel belangrijk om te weten. Succes komt niet vanzelf en daarin moet je dus investeren! Een phoenixsite is een hulpmiddel, je krijgt terug wat je er aan tijd gaat investeren.

97% van de klanten is tevreden!

Een winstgevende website in een handomdraai.

Voor wie is een Phoenixsite?

Kun jij je vinden in de mogelijkheden en voordelen van een Phoenixsite? Dan is de kans groot dat een Phoenixsite je op het lijf geschreven is, het heeft je veel te bieden! De software is gemaakt om beter gevonden te worden, conversie te optimaliseren en uiteindelijk succes te hebben. 

Maar je moet je ook realiseren dat het niet vanzelf gaat en je tijd zal moeten investeren. Zowel tijd voor het bouwen van je website, optimaliseren en blijven publiceren. Het is goed om daar dan ook echt de tijd voor te nemen en vooral de elementen te gebruiken zoals ze bedoeld zijn.

Mijn ervaring leert dat het niet uit moet maken of je een tekstschrijver, coach of misschien wel de eigenaar van een schildersbedrijf bent. Je kunt de website in een handomdraai aanpassen. 

De mogelijkheden om een website te ontwikkelen kunnen je misschien beperkt lijken, toch lijkt er geen enkele website die gemakt is met Phoenixsite op elkaar. 

Je kunt er dus echt je eigen draai aan geven en succes mee hebben. Het Phoenixsite systeem is dus niet aan een doelgroep of soort ondernemer te koppelen als je het mij vraagt!

Gemaakt voor echte ondernemers!

Een winstgevende website in een handomdraai.

Is Phoenixsite betrouwbaar en veilig?

Je kiest met Phoenixsite voor een uitstekend softwarepakket die je veilig kunt gebruiken. Waarbij aan alles is gedacht, er zit dan ook een professioneel team achter Phoenixsite. Waarbij de software een onderdeel van IMU is, dit is het grootste netwerk van internet ondernemers, marketeers en andere professionals. 

Wat ik leuk vind om te vertellen is dan er met feedback die je geeft ook echt wat zal worden gedaan. Zo heb ik binnen de Phoenixsite omgeving al verschillende veranderingen aangegeven waarvan een aantal zijn toegepast. Ze nemen wat klanten zeggen dus bijzonder serieus binnen de omgeving. 

Daarnaast krijg je ook nog eens twee weken de tijd om alles te ontdekken, ben je in die tijd niet echt tevreden of wil je niet doorgaan? Dan stop je zonder verplichten en gedoe het abonnement.

Veilig, betrouwbaar & snel!

Een winstgevende website in een handomdraai.

Mijn conclusie over Phoenixsite?

Ik kan natuurlijk niet geheel objectief over Phoenixsite schrijven, toch ben ik wel een kritische en veeleisende gebruiker van deze software. Je betaald namelijk best wel een fors bedrag om met de software aan de slag te kunnen. 

Met mijn conclusie richt ik mijn pijlen alleen op de mogelijkheden van het systeem en de belofte die Phoenixsite doet. Als ik naar mijn eigen website kijk kan ik niet anders dan als conclusie stellen dat de software bijzonder compleet is om een sterke en converterende basis neer te zetten. Waarbij ik een aantal systemen heb gekoppeld en nog geen enkele keer problemen heb gehad. 

Daarnaast beoordelen klanten mijn website als gebruiksvriendelijk en is de bezoekersduur met tientallen procenten gestegen! Dan heb ik het nog niet eens over de conversie. 

Mijn conclusie voor wat betreft Phoenixsite is dat het een systeem is die je absoluut veel kan gaan opleveren, dat heeft het mij inmiddels al gedaan. Je probeert het systeem bovendien ook nog eens 14 dagen gratis, die tijd kun je besteden om alle functies te ontdekken en te zien of je een website kunt bouwen. 

Zoals ik in het begin al heb omschreven zijn er twee verschillende abonnementen. In het bijzonder raad ik je aan om Phoenixsite Ultimate te gaan gebruiken. Je hebt met deze versie alles dat je echt nodig hebt om van je website een succes te maken en er succes mee te hebben. Je beschikt over een handige blogmodule, kennisbank en vele andere tools de je bij de andere versie niet hebt. 

Bouw je website met Phoenix!

Een winstgevende website in een handomdraai.

Je hebt al SEO teksten vanaf €10,-
Krijg 500 woorden voor maar €10,- exclusief btw
Scroll to Top