Begrijpelijke webteksten

Je bent op zoek naar begrijpelijke webteksten. Hiervoor ben je op onze website aan het juiste adres. Wij schrijven begrijpelijke webteksten met ons gegarandeerd aantrekkelijke tarief dat past bij de webteksten die je zoekt.

BEGRIJPELIJKE WEBTEKSTEN

VANAF 2,0 CENT PER WOORD

Begrijpbare webteksten

Je bent niet voor niets op zoek naar begrijpbare webteksten voor een aantrekkelijk tarief geschreven. Een beetje tekstschrijver vraagt je al snel enkele honderden euro’s voor de teksten op je website. Zo werken wij niet. Wij hanteren een bij de opdracht passend tarief vanaf 2 cent per woord.

Onderzoek en kosten

Soms is het nodig om onderzoek te doen. Een onderzoek kan bestaan uit informatie opvragen, inlezen of bestaande informatie bestuderen. Zo krijgen we meer inzicht. Bijvoorbeeld in de boodschap van de tekst, wie de klant is of de door klanten gebruikte zoekwoorden. De kosten voor het doen van onderzoek zijn vanaf 15 euro en zullen gebaseerd zijn op de tijd die wij voor een onderzoek nodig zullen hebben.

Besparen op kosten van begrijpbare webteksten.

Er zijn verschillende mogelijkheden om kosten te besparen. Een goed voorbeeld is bestaande teksten laten redigeren. Wij adviseren je hier graag over.

Wat vinden klanten belangrijk

Uit onderzoek blijkt dat vrijwel iedereen op zoek is naar goede kwaliteit webteksten, waarbij het tarief in verhouding staat. Een snelle levering is gewenst en klanten vinden een goede communicatie eigenlijk vanzelfsprekend.