Wil je ook klant worden?

Leuk! Dan spreken wij elkaar binnenkort.

Start je werkverzoek vandaag nog!

Als tekstschrijver vind ik communicatie heel belangrijk. Maar op tientallen mailtjes in je mailbox zit je vast ook niet te wachten. Het is de reden dat ik met een gratis klantaccount werk waarin je alles overzichtelijk veilig kunt regelen.

Start werkverzoeken in slechts 5 minuten
Plaats reacties bij al je werkverzoeken
Regel alle betalingen snel en veilig
Geef feedback voor de correctieronde
Download je teksten en facturen
Wat kun je van mij als copywriter verwachten?

Maak een gratis klant account aan.

Wil je klant worden? Maak dan een gratis klanten account aan. Dit kan eenvoudig en snel via onderstaande website. Na het aanmaken ontvang je een activatie mail.

Inloggen en aan de slag met je klanten account.

Heb je jouw account aangemaakt en via de activatiemail geactiveerd? Dan kun je direct inloggen en aan de slag!

Heb je vragen over het aanmaken van een account?

Nieuwe werkverzoeken aanmaken.

Maak eenvoudig nieuwe werkverzoeken aan. Vermeld alle voor de opdracht waardevolle informatie. Je kunt hierbij aan teksten, afbeeldingen, websites of je eigen website denken. Heb ik nog vragen? Dan stuur ik je feedback!

Schrijftegoed opwaarderen.

Je kunt je tegoed via het portaal (je account) direct, veilig en eenvoudig opwaarderen. Er staan een aantal pakketten voor je klaar. Heb je vragen over het opwaarderen van je tegoed? Neem dan contact met mij op.

Correctieronde gebruiken.

Wanneer een tekst geleverd wordt is dit doorgaans ook de uiteindelijke tekst. Wil je een aanpassing laten doen? Geen probleem. Je hebt altijd één correctieronde waarin je jouw feedback kunt geven.

Werkverzoek afgehandeld.

Na de levering van een tekst sluit het werkverzoek binnen één werkdag of nadat je deze gelezen hebt. Echter is het altijd mogelijk om een nieuw werkverzoek te starten. Ook als deze om een reeds geschreven tekst gaat.

Waarom een klanten account?

Bij het schrijven van teksten is de communicatie belangrijk. Met een klanten account staat alle correspondentie op een centrale plek wat het makkelijker maakt en zorgt voor een helder overzicht.

Overgebleven tegoed.

Ik factureer uitsluitend de tijd dat ik met je opdracht bezig ben. Dit betekend concreet dat tegoed dat niet gebruikt is over blijft en gebruikt kan worden voor nieuwe opdrachten tot maximaal 12 maanden. Daarna vervalt je tegoed.

Wat kost een tekstschrijver?
Ben je benieuwd wat het laten schrijven van teksten kost? Laat dan je gegevens achter en ik stuur je binnen 15 minuten de actuele tarieven en een mooie deal.