Wat mijn klanten vinden.

_
Remco ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de artikel marketing tekst artikelen. Zo stuur ik wekelijks een nieuwe reeks teksten die ik nodig heb en weet dat het altijd goed komt. De teksten krijg ik netjes per mail gestuurd zodat ik ze direct kan gebruiken en de factuur volgt enkele dagen later. Een net bedrijf als je op zoek bent naar teksten, eerlijk tarief en goede zorg.
Abonnement small
Remco
Artikel marketing teksten
Samantha voor mijn hondenschool website ben ik via een ander bedrijf bij flexteksten.nl terechtgekomen. Ik zocht een tekstschrijver voor de content op mijn website. Ik krijg nu iedere week nieuwe blogs en als er wat anders moet op de website pakt de tekstschrijver dit ook gelijk op. We hebben nu afspraken over het beheren van mijn wordpress website. Zo heb ik veel meer rust omdat ik wijzigingen gewoon via de mail kan sturen.
Abonnement medium
Samantha
Website teksten
Dennis mijn schoonmaakbedrijf is actief in Maarsen omgeving Utrecht. Om meer klanten te vinden ben ook ik online gegaan met mijn website. Maar dit liep in eerste instantie niet heel goed. Na contact met flexteksten.nl heb ik de website volledig uit handen gegeven waardoor ik een enorme explosie van aanvragen binnen kreeg. Ben daar enorm blij mee omdat ik nu voldoende werk hebt voor het komende jaar.
Abonnement Large
Dennis
Web en blog teksten
Mike ik bezit inmiddels meerdere affiliate marketing websites. Hiervoor werk ik samen met flexteksten.nl om daar invulling aan te kunnen geven. Want het regelmatig publiceren van nieuwe teksten is ongekend belangrijk om bij goolge te kunnen scoren zodat klanten mij kunnen vinden. De resultaten zijn bijzonder goed. Zo heb ik met verschillende berichten binnen een week al nummer 1 posities gescoord.
Mike
Affiliate marketing teksten
Vincent ik heb mij behoorlijk verkeken in het werk dat komt kijken bij een affiliate marketing website. Er was mij ook veel onduidelijk. Na een gesprek was het duidelijk dat ik wel op de goede weg ben maar wat meer content nodig had. Hier heeft Flexteksten.nl mij bij geholpen. Nu heb ik inmiddels mijn eerste commissie verdiend en hoop de komende maanden flink te groeien.
Abonnement small
Vincent
Affiliate marketing teksten
Thom nadat ik enkele weken bezig was met affiliate marketing liep ik even vast. Wat voor teksten gingen mij echt helpen. Daarin heb ik veel hulp van flexteksten.nl gehad. Van een goede opzet tot enkele adviezen over hoe je de artikelen absoluut goed kunt plaatsen. Ik neem nu wekelijks een tekst af en hoop zodra de inkomsten er zijn in meer tekst artikelen.
Thom
Affiliate marketing teksten
Irene voor een van mijn vakantie websites zocht ik nieuwe teksten. Na een kort mailcontact was het duidelijk en kreeg ik een eerste opzet en concept in de mail. Na goedkeuring duurde het maar een aantal dagen voor ik teksten geleverd kreeg. Ik stuur nu regelmatig nieuwe opdrachten. Lekker makkelijk via de mail.
Abonnement medium
Irene
Blog website teksten
Sander had even geen inspiratie voor facebook teksten. Daarom vroeg ik flexteksten.nl om voor mij tientallen facebook berichten te schrijven. Een opdracht die allerminst dagelijks is. Het document ontvang ik al binnen een aantal dagen. Er was goed gekeken naar mijn website zodat de berichten een mooie aanvulling zijn op de informatie die ik al had. Ik heb ook mijn eerste verkoop via facebook al binnen. Loop je vast met het verzinnen van facebook berichten? Vraag flexteksten.nl gerust om hulp!!!
Abonnement Large
Sander
Social media teksten
Daan mijn eerste opdracht kwam via Sitedeals. Ik had al met verschillende tekstschrijvers gewerkt die vaak beloften niet nakwamen. Nu eindelijk een vaste samenwerking waarvan ik op aan kan. We hebben nu wekelijks een contactmoment waarop ik per mail nieuwe opdrachten stuur.
Abonnement small
Daan
Verschillende teksten
Manon omdat ik een goede sollicitatiebrief wilde meesturen aan werkgevers heb ik flexteksten.nl mee laten kijken. Zij hebben de tekst positief en actief gemaakt en daardoor kreeg ik direct veel meer reacties en uitnodigingen. 
Abonnement medium
Manon
Sollicitatiebrief tekst
Inge ik kwam bij flexteksten.nl omdat een vorige tekstschrijver mij teksten geleverd had die totaal niet SEO waren terwijl mij dit wel beloofd was. Om mij te helpen heeft flexteksten.nl dit voor mij aangepast zonder absurde kosten.
Abonnement medium
Inge
Aanpassing website
Roy voor mij geen andere tekstschrijver meer. Heel veel problemen gehad met andere tekstschrijvers over de tarieven, levertijd en het niet nakomen van afspraken. Gelukkig is dit bij flexteksten.nl verleden tijd. Weet nu dat ik tijdig een mailtje krijg hoe lang het kan duren.
Roy
Verschillende opdrachten
Sjoerd ik stuur leden nog altijd een nieuwsbrief. Maar deze wordt bijna niet gelezen merkte ik op. Daarom heb ik deze laten nakijken en moderniseren. De eerste reacties waren leuk! Zo staat er nu iedere week een leuke actie onder de mails waar 36% van de ontvangers aan meedoet.
Abonnement Large
Sjoerd
Nieuwsbrief teksten
Pascal voor mijn werkgever moest ik op zoek naar een tekstschrijver. Dat is mij naar telefonisch contact met flexteksten.nl gelukt. Alles was duidelijk en de opdracht was binnen enkele werkdagen gerealiseerd. Mij was ook netjes verteld dat er tijdelijk een wachtrij was waardoor het iets langer kon duren. Dat viel mij echt alles mee met 2 dagen levertijd. 
Abonnement small
Pascal
Commerciële teksten
Jordi wanneer je op zoek bent naar goede blogs die lekker geschreven zijn voor je bezoekers en niet voor zoekmachines helpt dit bedrijf je echt. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit, levertijd en prijs.
Abonnement Large
Jordi
Blog teksten
Dijkstra samen met flexteksten.nl mijn eerste boek geschreven. Een proces van maanden schrijven, bijschaven en uitbreiden. Waarbij flexteksten.nl de teksten als het ontwerp van dit boek volledig in beheer heeft genomen. Het boek is echt een plaatje geworden en inmiddels al meer dan 200x verkocht via de hondenschool en bol.com. Het is ontzettend leuk om de beoordeling van kopers te lezen.

Het boek is geschreven voor iedereen die een puppy in huis heeft. Er staat in wat je in huis moet halen, waar je rekening mee moet houden en hoe je de verschillende commando’s kunt aanleren. 

Kortom, dit was voor flexteksten.nl misschien een out-of-the-box project maar het bedrijf kan zeker trots zijn met dit boek!

Abonnement Large
Dijkstra
Boek Puppypraatjes

Laat jouw mening achter …

_