Klant beoordelingen

Over affiliate marketing teksten

Als tekstschrijver vind ik hoe klanten mij beoordeeld hebben belangrijk. Maar in het bijzonder hoe jouw ervaring eruit ziet. Laat je het mij weten?

  Abonnement small

  Remco // Artikel marketing teksten

  Remco ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de artikel marketing tekst artikelen. Zo stuur ik wekelijks een nieuwe reeks teksten die ik nodig heb en weet dat het altijd goed komt. De teksten krijg ik netjes per mail gestuurd zodat ik ze direct kan gebruiken en de factuur volgt enkele dagen later. Een net bedrijf als je op zoek bent naar teksten, eerlijk tarief en goede zorg.

  Abonnement medium

  Samantha // Webteksten

  Samantha voor mijn hondenschool website ben ik via een ander bedrijf bij flexteksten.nl terechtgekomen. Ik zocht een tekstschrijver voor de content op mijn website. Ik krijg nu iedere week nieuwe blogs en als er wat anders moet op de website pakt de tekstschrijver dit ook gelijk op. We hebben nu afspraken over het beheren van mijn wordpress website. Zo heb ik veel meer rust omdat ik wijzigingen gewoon via de mail kan sturen.

  Abonnement Large

  Dennis // Webteksten

  Dennis mijn schoonmaakbedrijf is actief in Maarsen omgeving Utrecht. Om meer klanten te vinden ben ook ik online gegaan met mijn website. Maar dit liep in eerste instantie niet heel goed. Na contact met flexteksten.nl heb ik de website volledig uit handen gegeven waardoor ik een enorme explosie van aanvragen binnen kreeg. Ben daar enorm blij mee omdat ik nu voldoende werk hebt voor het komende jaar.

  Mike // Affiliate marketing teksten

  Mike ik bezit inmiddels meerdere affiliate marketing websites. Hiervoor werk ik samen met flexteksten.nl om daar invulling aan te kunnen geven. Want het regelmatig publiceren van nieuwe teksten is ongekend belangrijk om bij goolge te kunnen scoren zodat klanten mij kunnen vinden. De resultaten zijn bijzonder goed. Zo heb ik met verschillende berichten binnen een week al nummer 1 posities gescoord.

  Abonnement small

  Vincent // Affiliate marketing teksten

  Vincent ik heb mij behoorlijk verkeken in het werk dat komt kijken bij een affiliate marketing website. Er was mij ook veel onduidelijk. Na een gesprek was het duidelijk dat ik wel op de goede weg ben maar wat meer content nodig had. Hier heeft Flexteksten.nl mij bij geholpen. Nu heb ik inmiddels mijn eerste commissie verdiend en hoop de komende maanden flink te groeien.

  Abonnement Large

  Thom // Affiliate marketing teksten

  Thom nadat ik enkele weken bezig was met affiliate marketing liep ik even vast. Wat voor teksten gingen mij echt helpen. Daarin heb ik veel hulp van flexteksten.nl gehad. Van een goede opzet tot enkele adviezen over hoe je de artikelen absoluut goed kunt plaatsen. Ik neem nu wekelijks een tekst af en hoop zodra de inkomsten er zijn in meer tekst artikelen.

  Abonnement medium

  Irene // Commerciële webteksten

  Irene voor een van mijn vakantie websites zocht ik nieuwe teksten. Na een kort mailcontact was het duidelijk en kreeg ik een eerste opzet en concept in de mail. Na goedkeuring duurde het maar een aantal dagen voor ik teksten geleverd kreeg. Ik stuur nu regelmatig nieuwe opdrachten. Lekker makkelijk via de mail.

  Sander // Social media en webteksten

  Sander had even geen inspiratie voor facebook teksten. Daarom vroeg ik flexteksten.nl om voor mij tientallen facebook berichten te schrijven. Een opdracht die allerminst dagelijks is. Het document ontvang ik al binnen een aantal dagen. Er was goed gekeken naar mijn website zodat de berichten een mooie aanvulling zijn op de informatie die ik al had. Ik heb ook mijn eerste verkoop via facebook al binnen. Loop je vast met het verzinnen van facebook berichten? Vraag flexteksten.nl gerust om hulp!!!

  Abonnement medium

  Samantha // Boek puppypraatjes

  Dijkstra samen met flexteksten.nl mijn eerste boek geschreven. Een proces van maanden schrijven, bijschaven en uitbreiden. Waarbij flexteksten.nl de teksten als het ontwerp van dit boek volledig in beheer heeft genomen. Het boek is echt een plaatje geworden en inmiddels al meer dan 200x verkocht via de hondenschool en bol.com. Het is ontzettend leuk om de beoordeling van kopers te lezen. Het boek is geschreven voor iedereen die een puppy in huis heeft.

  F R E E L A N C E    T E K S T S C H R I J V E R

  Als jij het kunt bedenken,
  kan ik het schrijven !