Wat zijn short-tail zoekwoorden?

Wat zijn short-tail zoekwoorden?

Kennisbank kop afbeelding

Short-tail zoekwoorden zijn korte algemene zoekwoorden. Deze zoekwoorden zijn nooit groter dan twee woorden lang. Je moet als doel stellen dat je hoog scoort op short-tail zoekwoorden. Er zit namelijk een hoog zoekvolume op deze woorden. Dat houdt in dat mensen sneller op twee dan bijvoorbeeld drie woorden zoeken.

Omdat het algemeen bekend is dat short-tail zoekwoorden meer succes opleveren, zijn er een hoop websites die hier gebruik van maken. Dit komt omdat de beloning namelijk erg hoog is. Hierdoor is er een enorme competitie gaande op short-tail woorden. Omdat grotere bedrijven meer geld hebben om content te creëren zullen zij hoger scoren op short-tail. Dit is echter niet persé nadelig.

Cursus copywriting in 30 dagen volgen?

Extra voordelig kennismaken met copywriting? Tijdelijk bied ik deze complete korte Cursus Copywriting in 30 Dagen ook in één keer aan als waardevol naslagwerk.

In één overzichtelijk en helder geschreven e-book vind je 30 lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere commerciële teksten te leren schrijven. De lessen zijn voor 2020 helemaal geactualiseerd met heldere voorbeelden van goede copywriting uit de praktijk. Het complete e-book telt meer dan 140 pagina’s, helder genoteerd in een handzame pdf.

Nu met BONUS-hoofdstuk: 19 slimme online tools voor copywriters. In 30 extra pagina’s bespreek ik de belangrijkste hulpmiddelen die je gaan helpen een nóg betere copywriter te worden.!

 

De reden dat het niet nadelig hoeft te zijn is omdat er naast voordelen ook nadelen aan short-tail woorden zitten. De focus van de zoeker is niet heel specifiek te noemen wanneer ze een short-tail zoekwoord gebruiken. Daardoor is ook niet helemaal duidelijk wat een bezoeker precies wilt. Ook zijn short-tail zoekwoorden erg duur. In Adsense betaal je enorm veel geld voor short-tail.

Bedenk dus goed of jij als website gebruik wilt maken van short-tail zoekwoorden. Het gaat je namelijk altijd wat geld kosten. Meer dan wanneer je hier geen gebruik van maakt. De enige optie waarop het je minder gaat kosten is als jij een niche heeft die een kleine specifieke doelgroep trekt.

Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Online geld verdienen? Stap voor stap op weg naar meer vrijheid? Deze gids is een complete handleiding naar het genereren van een online inkomen. Die kans laat je toch niet voorbij gaan?

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

Vorige Wat zijn meta-tags?
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]