Wat zijn meta-tags?

Kennisbank kop afbeelding

Meta-tags zijn codes waarmee extra beschrijvende informatie kan worden toegevoegd aan websites. Een meta-tag bestaat uit een html-code die niet zichtbaar is voor de bezoeker. De meta-tags danken hun bekendheid vooral aan zoekmachines zoals Google. Daarom worden in meta-tags vooral zoekwoorden geplaatst zodat mensen snel op je webpagina terecht komen. 

Deze zoekwoorden worden ook wel keywords genoemd. Door deze te verstoppen in de meta-tags kunnen websites meer bezoekers genereren. De opgegeven zoekwoorden werden vroeger door zoekmachines gebruikt bij het samenstellen van zoekresultaten. Maar tegenwoordig wordt dit niet meer op deze manier gedaan. De zoekmachines halen dit nu zelf uit de websites.

Cursus copywriting in 30 dagen volgen?

Extra voordelig kennismaken met copywriting? Tijdelijk bied ik deze complete korte Cursus Copywriting in 30 Dagen ook in één keer aan als waardevol naslagwerk.

In één overzichtelijk en helder geschreven e-book vind je 30 lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere commerciële teksten te leren schrijven. De lessen zijn voor 2020 helemaal geactualiseerd met heldere voorbeelden van goede copywriting uit de praktijk. Het complete e-book telt meer dan 140 pagina’s, helder genoteerd in een handzame pdf.

Nu met BONUS-hoofdstuk: 19 slimme online tools voor copywriters. In 30 extra pagina’s bespreek ik de belangrijkste hulpmiddelen die je gaan helpen een nóg betere copywriter te worden.!

 

Het is erg slim om goed onderzoek te doen naar welke meta-tags relevant zijn voor jouw dienst of product. Wanneer je dit op de juiste manier toepast zullen zoekmachines deze sneller vinden en komen klanten sneller bij jou uit. Goed marktonderzoek zorgt er dus voor dat je de juiste woorden vind om in je meta-tags te plaatsen. Zo kan je bezoekers naar je site leiden en ze daar informeren.

Meta-tags zijn dus niet zichtbaar op je website. Ze zijn op de achtergrond geplaatst. Het voordeel is dat je verschillende woorden kan gebruiken om mensen op je site te laten komen, maar dat deze woorden niet de looks van je site verpesten. Aan de andere kant moet je oppassen dat de woorden die je gebruikt wel in de informatie op die pagina vermeld staan, anders zijn je klanten weer weg.

Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Online geld verdienen? Stap voor stap op weg naar meer vrijheid? Deze gids is een complete handleiding naar het genereren van een online inkomen. Die kans laat je toch niet voorbij gaan?

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

Vorige Wat zijn long-tail zoekwoorden?
Volgende Wat zijn short-tail zoekwoorden?
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]