Wat zijn long-tail zoekwoorden?

Wat zijn long-tail zoekwoorden?

Kennisbank kop afbeelding

We hebben het al over short-tail zoekwoorden gehad. Maar er zijn uiteraard ook long-tail zoekwoorden. Dit zijn uiteraard langere zoektermen. Deze langere zoektermen geven wel een concreet idee van waar de zoeker naar op zoek is. Omdat de zoekwoorden langer zijn zullen ze vaker uniek zijn dan kortere zoekwoorden. En dus specifieker.

Long-tail zoekwoorden bestrijken een groot gedeelte van alle zoekopdrachten op internet. Volgens onderzoek komt dit zelfs uit op 70% van alle zoekopdrachten. De focus van degene die op een bepaalde zoekterm zoekt is heel hoog en zorgt er voor dat er meer conversie is op langere zoekopdrachten. Dit komt omdat de zoekterm veel explicieter is.

Cursus copywriting in 30 dagen volgen?

Extra voordelig kennismaken met copywriting? Tijdelijk bied ik deze complete korte Cursus Copywriting in 30 Dagen ook in één keer aan als waardevol naslagwerk.

In één overzichtelijk en helder geschreven e-book vind je 30 lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere commerciële teksten te leren schrijven. De lessen zijn voor 2020 helemaal geactualiseerd met heldere voorbeelden van goede copywriting uit de praktijk. Het complete e-book telt meer dan 140 pagina’s, helder genoteerd in een handzame pdf.

Nu met BONUS-hoofdstuk: 19 slimme online tools voor copywriters. In 30 extra pagina’s bespreek ik de belangrijkste hulpmiddelen die je gaan helpen een nóg betere copywriter te worden.!

 

Wanneer jij dus een eigen website of webshop hebt is het slim om gebruik te maken van long-tail zoekwoorden. Wanneer je er voor zorgt dat deze woordcombinaties op jouw site aanwezig zijn, is de kans groot dat mensen sneller bij jouw site uit komen. Doe daarom goed onderzoek naar waar mensen precies naar zoeken en maak met deze termen combinaties.

Wanneer je verschillende combinaties gebruikt van long-tail zoekwoorden, ben je veel makkelijker te vinden in Google. Je zal hoger in de ranking komen en meer mensen naar je site trekken. En dat is toch de basis van een succesvolle website of webshop.

Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Online geld verdienen? Stap voor stap op weg naar meer vrijheid? Deze gids is een complete handleiding naar het genereren van een online inkomen. Die kans laat je toch niet voorbij gaan?

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

Vorige Wat is het CMS WordPress?
Volgende Wat zijn meta-tags?