Wat is een Wordpress plugin?

Wat is een WordPress plugin?

Kennisbank kop afbeelding

Wanneer je zelf een website hebt gemaakt en je begeeft je tussen andere website eigenaars heb je vast wel eens van WordPress gehoord. Wanneer je zelf een website heeft die via WordPress is gemaakt is dit een interessant artikel. Ook als je twijfels of je je site eigenlijk beter in WordPress kan maken is het de moeite waard verder te lezen.

WordPress plugins zijn kleine stukjes software die er voor zorgt dat de functionaliteit van je WordPress website wordt uitgebreid. Iedere WordPress gebruiker heeft andere behoeftes, wensen en doelgroepen. Dit is de reden dat deze plugins niet standaard in WordPress zitten, maar dat je zelf via een plugin kan toevoegen. Zo kies je precies wat jij nodig hebt voor jouw website. 

Cursus copywriting in 30 dagen volgen?

Extra voordelig kennismaken met copywriting? Tijdelijk bied ik deze complete korte Cursus Copywriting in 30 Dagen ook in één keer aan als waardevol naslagwerk.

In één overzichtelijk en helder geschreven e-book vind je 30 lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere commerciële teksten te leren schrijven. De lessen zijn voor 2020 helemaal geactualiseerd met heldere voorbeelden van goede copywriting uit de praktijk. Het complete e-book telt meer dan 140 pagina’s, helder genoteerd in een handzame pdf.

Nu met BONUS-hoofdstuk: 19 slimme online tools voor copywriters. In 30 extra pagina’s bespreek ik de belangrijkste hulpmiddelen die je gaan helpen een nóg betere copywriter te worden.!

 

De meeste gebruikers van WordPress hebben geen plugins nodig. Maar anderen maken er juist een hoop gebruik van. Het is in ieder geval heel interessant om eens te onderzoeken welke plugins jou zouden kunnen helpen bij jouw website. De plugins die het meest bekend zijn bestaan uit plugins voor bijvoorbeeld Google Maps of voor je social media.

Wanneer je gaat zoeken naar een geschikte WordPress plugin moet je goed checken wanneer deze voor het laatst geupdate is. Wanneer deze langer dan een jaar niet is geupdate, dan kan je beter verder zoeken. Ook is het belangrijk om te bekijken tot welke WordPress versie de plugin is getest. Ook het aantal installaties en de ratings zijn belangrijk om in de gaten te houden.

Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Online geld verdienen? Stap voor stap op weg naar meer vrijheid? Deze gids is een complete handleiding naar het genereren van een online inkomen. Die kans laat je toch niet voorbij gaan?

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

Vorige Wat is een website (bedrijfs) logo?
Volgende Wat is een WordPress theme?
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]