Wat is een website (bedrijfs) logo?

Wat is een website (bedrijfs) logo?

Kennisbank kop afbeelding

Een website logo is een logo die je gebruikt zodat klanten je kunnen herkennen. Dit is handig zodat klanten een bepaalde link leggen wanneer ze jouw logo zien. Door je website goed in elkaar te zetten en veel waarde aan je klanten te geven zullen ze deze waarde ook aan jouw logo verbinden. Het is een wisselwerking die er voor zorgt dat je meer bezoekers krijgt.

Je kan voor je website natuurlijk een standaard logo maken. Zo kan je je initialen als logo gebruiken of een simpel plaatje. Echter moet je er voor zorgen dat niet alleen je website opvalt maar ook je logo. Een uniek logo zorgt er voor dat klanten jouw website of bedrijf kan onderscheiden van je concurrenten of andere logo’s. Je bent dan een unieke site met unieke waarde en content.

Cursus copywriting in 30 dagen volgen?

Extra voordelig kennismaken met copywriting? Tijdelijk bied ik deze complete korte Cursus Copywriting in 30 Dagen ook in één keer aan als waardevol naslagwerk.

In één overzichtelijk en helder geschreven e-book vind je 30 lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere commerciële teksten te leren schrijven. De lessen zijn voor 2020 helemaal geactualiseerd met heldere voorbeelden van goede copywriting uit de praktijk. Het complete e-book telt meer dan 140 pagina’s, helder genoteerd in een handzame pdf.

Nu met BONUS-hoofdstuk: 19 slimme online tools voor copywriters. In 30 extra pagina’s bespreek ik de belangrijkste hulpmiddelen die je gaan helpen een nóg betere copywriter te worden.!

 

Het creëren van een goed logo is niet zo eenvoudig als je denkt. Je moet er echt uitspringen. Bedenk daarom goed wat je precies wilt uitstralen met jouw logo. Een logo met een stuk kaas er in verwerkt, werkt niet wanneer je tennisrackets verkoopt. Maak dus een logo waarin het onderwerp tennis goed naar voren komt en mensen dit gemakkelijk kunnen herkennen. 

Ook kan je je bedrijfs- of websitenaam in je logo verwerken. Dit zorgt er eigenlijk voor dat mensen niet één maar twee associaties maken wanneer ze jouw logo zien. Ze zien een tekst en ze zien een logo. Tekstueel en visueel. Hierdoor maak jij veel beter duidelijk waar je precies voor staat. 

Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Online geld verdienen? Stap voor stap op weg naar meer vrijheid? Deze gids is een complete handleiding naar het genereren van een online inkomen. Die kans laat je toch niet voorbij gaan?

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

Vorige Wat is een wat is een zakelijk blog?
Volgende Wat is een WordPress plugin?
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]