Wat is een wat is een zakelijk blog?

Wat is een wat is een zakelijk blog?

Kennisbank kop afbeelding

Een zakelijk blog is een blog waarmee je laat zien wie jij bent en waar jij en jouw bedrijf voor staan en wat jullie kunnen bieden. Met een zakelijk blog maak je jezelf bereikbaar voor je doelgroep en trek je meer mensen naar jouw bedrijf toe.  

Een zakelijk blog is een goede manier om binding met je doelgroep te genereren. Op die manier kun jij je expertise laten zien en je onderscheiden van de concurrentie. Zie je blog echt als een manier om waardevolle informatie met je doelgroep te delen, als je het ziet als puur een promotiemiddel zullen mensen dit aanvoelen en snel afhaken.  

Cursus copywriting in 30 dagen volgen?

Extra voordelig kennismaken met copywriting? Tijdelijk bied ik deze complete korte Cursus Copywriting in 30 Dagen ook in één keer aan als waardevol naslagwerk.

In één overzichtelijk en helder geschreven e-book vind je 30 lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere commerciële teksten te leren schrijven. De lessen zijn voor 2020 helemaal geactualiseerd met heldere voorbeelden van goede copywriting uit de praktijk. Het complete e-book telt meer dan 140 pagina’s, helder genoteerd in een handzame pdf.

Nu met BONUS-hoofdstuk: 19 slimme online tools voor copywriters. In 30 extra pagina’s bespreek ik de belangrijkste hulpmiddelen die je gaan helpen een nóg betere copywriter te worden.!

 

Wat zo mooi is aan een blog is dat je mensen de mogelijkheid biedt om met jou in gesprek te gaan. Ze kunnen vragen stellen en op die vragen ook weer antwoorden krijgen. Dit zorgt ervoor dat de volgende keer dat mensen met een vraag zitten over het onderwerp waar jij over schrijft, ze jou als eerste weer op zullen zoeken.  

Ook kun je op een blog peilen wat de lezers van de informatie vinden en of ze nog tips hebben over onderwerpen waar je de volgende keer over zou kunnen schrijven. Hier haal je waardevolle informatie uit over waar de doelgroep waar jij voor schrijft naar op zoek is.  

Door regelmatig een nieuwe blog te plaatsen zorg je er ook voor dat mensen naar je website blijven terugkomen om te kijken of je weer een nieuwe post hebt geplaatst. Bloggen is een fantastische manier van marketing en een stuk goedkoper dan andere vormen van marketing of adverteren.  

Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Online geld verdienen? Stap voor stap op weg naar meer vrijheid? Deze gids is een complete handleiding naar het genereren van een online inkomen. Die kans laat je toch niet voorbij gaan?

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

Vorige Wat is een hosting provider?
Volgende Wat is een website (bedrijfs) logo?
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]