Wat is een passief inkomen verdienen?

Wat is een passief inkomen verdienen?

Kennisbank kop afbeelding

Een passief inkomen verdienen is geld verdienen terwijl je heerlijk achterover leunt, slaapt of op vakantie bent. Het is een veel voorkomende term binnen affiliate marketing. Maar hoe werkt het nu echt een passief inkomen verdienen? Want als iedereen een passief inkomen kan verdienen is de rek er relatief snel uit.

Wanneer je aan de slag gaat met affiliate marketing is dat in het begin hard werken. Je bent iedere dag uren aan het schrijven, optimaliseren en nadenken over alweer je volgende onderwerp. Zomaar iets waar je rekening mee moet houden. Maar wanneer je blog eenmaal online staat kun je er in theorie zo lang als je artikel bestaat geld mee verdienen.

Cursus copywriting in 30 dagen volgen?

Extra voordelig kennismaken met copywriting? Tijdelijk bied ik deze complete korte Cursus Copywriting in 30 Dagen ook in één keer aan als waardevol naslagwerk.

In één overzichtelijk en helder geschreven e-book vind je 30 lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere commerciële teksten te leren schrijven. De lessen zijn voor 2020 helemaal geactualiseerd met heldere voorbeelden van goede copywriting uit de praktijk. Het complete e-book telt meer dan 140 pagina’s, helder genoteerd in een handzame pdf.

Nu met BONUS-hoofdstuk: 19 slimme online tools voor copywriters. In 30 extra pagina’s bespreek ik de belangrijkste hulpmiddelen die je gaan helpen een nóg betere copywriter te worden.!

 

Omdat je blog 24/7 online te bereiken is kun je bezoekers, klanten en lezers naar betaalde producten of diensten sturen waardoor je (zonder er werk aan te hebben) geld mee kunt verdienen. Je verdiend dus geld terwijl je achterover leunt. Dat noemen we een passief inkomen verdienen binnen de termen van affiliate marketing.

Zo kunnen je kennis of passie zomaar veranderen in een absoluut verdienmodel. Vaak zonder dat je er moeite voor hoeft te doen omdat je het leuk vind over te schrijven. Maar een passief inkomen verdien je niet alleen met een blog. Je kunt ook denken aan een youtube video kanaal of via social media. Er zijn veel voorbeelden waarbij dit zo werkt en er maandelijks duizenden euro’s verdiend worden.

Hoewel een passief inkomen je als muziek in de oren klinkt is het goed te weten dat deze niet vanzelf komt. Je moet er iedere dag voor schrijven, mee aan de slag op je website en toch voor werken. Dat is dan ook de reden dat lang niet iedereen succesvol kan zijn en er een markt voor je open staat waarin je voldoende ruimte zal vinden.

Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Online geld verdienen? Stap voor stap op weg naar meer vrijheid? Deze gids is een complete handleiding naar het genereren van een online inkomen. Die kans laat je toch niet voorbij gaan?

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

Vorige Wat is een online verdienmodel?