Wat is een monster blog artikel?

Wat is een monster blog artikel?

Kennisbank kop afbeelding

Een monster blog is een enorm groot artikel op jouw website. In dit artikel help je jouw klanten zo goed mogelijk op een antwoord op hun vragen. Je geeft hierin zoveel mogelijk informatie en helpt je klanten echt. Dit doe je zonder gelijk te proberen om je klanten iets te verkopen. Het is in eerste instantie dus echt puur informatief.

Zoals gezegd is het doel van een monster blog artikel bedoeld om je klanten echt te helpen. En dit wordt ook als zodanig door Google herkent. Hierdoor wordt jouw artikel op een andere manier beoordeelt en komt je pagina hoger in de zoekresultaten te staan. Op deze manier zorg je er voor dat jouw SEO een enorme boost krijgt en je dus meer klanten genereert.

Cursus copywriting in 30 dagen volgen?

Extra voordelig kennismaken met copywriting? Tijdelijk bied ik deze complete korte Cursus Copywriting in 30 Dagen ook in één keer aan als waardevol naslagwerk.

In één overzichtelijk en helder geschreven e-book vind je 30 lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere commerciële teksten te leren schrijven. De lessen zijn voor 2020 helemaal geactualiseerd met heldere voorbeelden van goede copywriting uit de praktijk. Het complete e-book telt meer dan 140 pagina’s, helder genoteerd in een handzame pdf.

Nu met BONUS-hoofdstuk: 19 slimme online tools voor copywriters. In 30 extra pagina’s bespreek ik de belangrijkste hulpmiddelen die je gaan helpen een nóg betere copywriter te worden.!

 

De meeste monster artikelen bestaan uit minstens 2000 worden maar meestal meer. Je moet er voor zorgen dat jouw artikel zoveel mogelijk waarde heeft voor de klant. Probeer de kwaliteit van je blog zo hoog mogelijk te maken alsof je het zelf zou kunnen verkopen. Jij bent de specialist en hebt verstand van alles wat dit artikel betreft. De klanten moeten weten dat ze bij jou terecht kunnen. 

Door er voor te zorgen dat jouw content enorm waardevol is, zullen klanten sneller bij jouw website uit komen. Ze zullen op zoek gaan naar meer informatie en je pagina enorm gaan waarderen. Daarom is het wijs om echt voor een monster artikel te gaan in plaats van kleinere stukjes tekst. Google herkent de waarde voor bezoekers en zorgt er voor dat je sneller wordt gevonden.

Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Online geld verdienen? Stap voor stap op weg naar meer vrijheid? Deze gids is een complete handleiding naar het genereren van een online inkomen. Die kans laat je toch niet voorbij gaan?

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

Vorige Wat is een freelance tekstschrijver?
Volgende Wat is een overtuigende website tekst?
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]