Wat is een landingspagina?

Kennisbank kop afbeelding

Een landingspagina is een van de meest succesvolle marketing elementen voor een website. Op deze pagina maak je specifieke reclame voor een enkel product, dienst of abonnement. Waarbij alle menu elementen of afleidende factoren van een pagina verwijderd zijn. Daardoor ligt de focus van klanten vooral op wat je te vertellen hebt. 

In de meeste gevallen ondersteund een landingspagina campagnes. Om een voorbeeld te noemen kun je denken aan een facebook advertentie. Wanneer je een bezoeker naar je algemene website stuurt levert dit in 70% van de gevallen geen verkoop op. Omdat de bezoeker klikte vanwege die geweldige aanbieding. 

Cursus copywriting in 30 dagen volgen?

Extra voordelig kennismaken met copywriting? Tijdelijk bied ik deze complete korte Cursus Copywriting in 30 Dagen ook in één keer aan als waardevol naslagwerk.

In één overzichtelijk en helder geschreven e-book vind je 30 lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere commerciële teksten te leren schrijven. De lessen zijn voor 2020 helemaal geactualiseerd met heldere voorbeelden van goede copywriting uit de praktijk. Het complete e-book telt meer dan 140 pagina’s, helder genoteerd in een handzame pdf.

Nu met BONUS-hoofdstuk: 19 slimme online tools voor copywriters. In 30 extra pagina’s bespreek ik de belangrijkste hulpmiddelen die je gaan helpen een nóg betere copywriter te worden.!

 

Wanneer je de bezoeker naar een landingspagina (ook wel aanbiedingspagina) stuur zonder enig afleiding vergroot je dus de kans op een waardevolle verkoop. Een goede landingspagina kan dus zomaar het verschil maken tussen wel of geen verkoop. Het toevoegen van deze pagina’s is voor vrijwel ieder bedrijf een aanrader.

Je hebt misschien ook al een beetje rondgekeken. Want leuk een landingspagina maar je moet er wel kneiter goede teksten op plaatsen. Anders zul je alsnog naast het net vissen. Dat is een van de tekst content oplossingen die ik mijn klanten aanbiedt. Omdat het natuurlijk zonde van je advertentie budget is wanneer je er alsnog weinig verkopen mee kunt realiseren.

Wist je trouwens dat een overgroot deel van de betere webwinkels ook verkapte landingspagina technieken gebruiken. Je kunt denken aan keuzehulp pagina’s of de bekende uitverkoop pagina’s waarop je aanbiedingen kunt vinden. 

Op zoek naar een eigen landingspagina voor je eerste campagne? Laat mij met je meekijken naar de mogelijkheden die er zijn, hoe je het kunt aanpakken en meer succes zal hebben.

Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Online geld verdienen? Stap voor stap op weg naar meer vrijheid? Deze gids is een complete handleiding naar het genereren van een online inkomen. Die kans laat je toch niet voorbij gaan?

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

Vorige Wat is een Funnel eigenlijk?
Volgende Wat is een online marketing campagne?
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]