Wat is een hosting provider?

Wat is een hosting provider?

Kennisbank kop afbeelding

Een hosting provider is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het aanbieden van webhosting. De hosting dienst bestaat uit het aanbieden van opslagruimte, rekenkracht en netwerkverkeer. Dit gaat allemaal met behulp van een zogenaamde webserver. Naast dat je je website en je email kan laten hosten op een hosting provider kan je bij de meeste ook je domeinnaam registreren. 

Hosting providers hosten dus in de basis voor websites en email. Maar er zijn ook hosting providers die je meer services bieden. Zo kan je bij veel hosting providers bijvoorbeeld ook terecht voor het werken in ´the cloud’. Ze bieden vaak bedrijfsgerichte cloudoplossingen, backupruimte en voice over IP. Het voordeel van deze bedrijven is dat je voor het afnemen van meer services kortingen krijgt.

Cursus copywriting in 30 dagen volgen?

Extra voordelig kennismaken met copywriting? Tijdelijk bied ik deze complete korte Cursus Copywriting in 30 Dagen ook in één keer aan als waardevol naslagwerk.

In één overzichtelijk en helder geschreven e-book vind je 30 lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere commerciële teksten te leren schrijven. De lessen zijn voor 2020 helemaal geactualiseerd met heldere voorbeelden van goede copywriting uit de praktijk. Het complete e-book telt meer dan 140 pagina’s, helder genoteerd in een handzame pdf.

Nu met BONUS-hoofdstuk: 19 slimme online tools voor copywriters. In 30 extra pagina’s bespreek ik de belangrijkste hulpmiddelen die je gaan helpen een nóg betere copywriter te worden.!

 

Een hosting bedrijf is eigenlijk gewoon een gastheer voor je website. Het bedrijf zorgt er simpelweg voor dat je website online door bezoekers te bezoeken is. Je website wordt door een hosting provider op een speciale computer geplaatst, dit wordt ook wel de server genoemd. De hosting provider zorgt er voor dat de server wordt onderhouden zodat je site altijd toegankelijk is. 

Het grote voordeel van een hosting provider is dus dat zij alle zorgen voor je uit handen nemen. Zij zorgen ervoor dat je site online blijft, dat het mailverkeer in orde is en dat de server onderhouden wordt. Door in zee te gaan met een hosting provider geef je dit uit handen. Je betaald er uiteraard een prijs voor, maar het scheelt een hoop tijd en je hebt meer tijd voor je core business.

Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Online geld verdienen? Stap voor stap op weg naar meer vrijheid? Deze gids is een complete handleiding naar het genereren van een online inkomen. Die kans laat je toch niet voorbij gaan?

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

Vorige Wat betekent zoekmachine ranking?
Volgende Wat is een wat is een zakelijk blog?
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]