Wat is een content kalender?

Kennisbank kop afbeelding

Misschien heb je wel een prachtige site gebouwd. Je bent tevreden maar komt er achter dat de informatie die op je site staat niet duidelijk is of verouderd. Daar is de contentkalender ontzettend handig voor. Door hier gebruik van te maken houd je duidelijk overzicht op je content en kan je je content proces verbeteren.

Een content kalender helpt je dus bij het plannen en organiseren van je content. Je kan in een content kalender gemakkelijk aangeven wanneer, wat, voor wie en in welke vorm je iets publiceert. Daarbij kan je er ook bij zetten wie er voor verantwoordelijk is. Hierdoor heb je een goed en duidelijk overzicht over de content die je plaatst alsmede welke persoon hiervoor verantwoordelijk is. 

Cursus copywriting in 30 dagen volgen?

Extra voordelig kennismaken met copywriting? Tijdelijk bied ik deze complete korte Cursus Copywriting in 30 Dagen ook in één keer aan als waardevol naslagwerk.

In één overzichtelijk en helder geschreven e-book vind je 30 lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere commerciële teksten te leren schrijven. De lessen zijn voor 2020 helemaal geactualiseerd met heldere voorbeelden van goede copywriting uit de praktijk. Het complete e-book telt meer dan 140 pagina’s, helder genoteerd in een handzame pdf.

Nu met BONUS-hoofdstuk: 19 slimme online tools voor copywriters. In 30 extra pagina’s bespreek ik de belangrijkste hulpmiddelen die je gaan helpen een nóg betere copywriter te worden.!

 

Het maken van een content kalender heeft dus een hoop voordelen voor jouw online marketing op jouw website. Door hier gebruik van te maken vergroot je je overzicht. Daarbij versterkt het de samenwerking in je team. Wanneer je een content kalender introduceert en laat leven in je bedrijf maak je content belangrijk. Hierdoor zal iedereen er van op de hoogte zijn.

Naast de voordelen die hierboven zijn benoemd, zorgt een content kalender er ook voor dat het creatieve proces wordt ondersteund. Hierdoor verhoog je de relevantie en kwaliteit van je content. En daardoor zal je dus meer hits krijgen op jouw website en meer leads en klanten genereren. Zorg er dus voor dat je zo snel mogelijk een goede content kalender introduceert en puk de vruchten!

Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Online geld verdienen? Stap voor stap op weg naar meer vrijheid? Deze gids is een complete handleiding naar het genereren van een online inkomen. Die kans laat je toch niet voorbij gaan?

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

Vorige Wat is een artikel marketing tekst?
Volgende Wat is een freelance tekstschrijver?