Wat is een artikel marketing tekst?

Wat is een artikel marketing tekst?

Kennisbank kop afbeelding

Het schrijven van artikel marketing teksten is het schrijven van artikelen op externe websites. Deze teksten hebben als doel een backlink te krijgen naar je eigen site. Dit houdt in dat je er voor zorgt dat mensen via deze sites op jouw hoofd site terecht komen.

Wanneer je op een juiste manier gebruik maakt van artikel marketing teksten zorg je ervoor dat je betere posities krijgt in de zoekmachines. Door gebruik te maken van de juiste teksten kunnen zoekmachines jou simpelweg sneller vinden. En hier door komen klanten dus ook veel sneller op jouw website terecht.

Cursus copywriting in 30 dagen volgen?

Extra voordelig kennismaken met copywriting? Tijdelijk bied ik deze complete korte Cursus Copywriting in 30 Dagen ook in één keer aan als waardevol naslagwerk.

In één overzichtelijk en helder geschreven e-book vind je 30 lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere commerciële teksten te leren schrijven. De lessen zijn voor 2020 helemaal geactualiseerd met heldere voorbeelden van goede copywriting uit de praktijk. Het complete e-book telt meer dan 140 pagina’s, helder genoteerd in een handzame pdf.

Nu met BONUS-hoofdstuk: 19 slimme online tools voor copywriters. In 30 extra pagina’s bespreek ik de belangrijkste hulpmiddelen die je gaan helpen een nóg betere copywriter te worden.!

 

Artikel marketing teksten worden steeds meer ingezet door SEO specialisten en linkbuilders. Door gebruik te maken van artikel marketing kun je op een verantwoorde wijze linkbuilden. Hierdoor komen de klanten dus snel terecht op jouw webpagina en kan je er voor zorgen dat klanten deze uiteindelijk gaan kopen bij de webwinkel.

Je moet als schrijver van teksten op je website zorgen dat je degelijke, informatieve en leuke teksten schrijft. Op deze manier blijven de klanten op jouw site hangen. Als je dan op de juiste manieren de links in de teksten plaatst, krijg je veel meer bezoekers op jouw website.

Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Online geld verdienen? Stap voor stap op weg naar meer vrijheid? Deze gids is een complete handleiding naar het genereren van een online inkomen. Die kans laat je toch niet voorbij gaan?

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

Vorige Wat is een actieve schrijfstijl?
Volgende Wat is een content kalender?