Wat is een affiliate marketing website?

Wat is een affiliate marketing website?

Kennisbank kop afbeelding

Een affiliate marketing website heeft als hoofddoel er voor te zorgen dat je extra omzet gaat genereren. Dit doe je door te linken naar externe websites. Wanneer je er voor zorgt dat een klant een product koopt en de klant kwam op die site via jouw website, dan ontvang jij een percentage van het aankoopbedrag. En als je een goedlopende site hebt kan dat enorm hoog oplopen.

Zoals gezegd is het grootste doel het genereren van extra omzet. Met de content die jij op je blog plaatst probeer je je bezoekers in klanten veranderen. Dit doe je door de juiste informatie te delen en de producten waar je over schrijft zo aantrekkelijk mogelijk weg te zetten. Wanneer je dit op de juiste manier doet kan je een hoop geld gaan verdienen met affiliate marketing.

Cursus copywriting in 30 dagen volgen?

Extra voordelig kennismaken met copywriting? Tijdelijk bied ik deze complete korte Cursus Copywriting in 30 Dagen ook in één keer aan als waardevol naslagwerk.

In één overzichtelijk en helder geschreven e-book vind je 30 lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere commerciële teksten te leren schrijven. De lessen zijn voor 2020 helemaal geactualiseerd met heldere voorbeelden van goede copywriting uit de praktijk. Het complete e-book telt meer dan 140 pagina’s, helder genoteerd in een handzame pdf.

Nu met BONUS-hoofdstuk: 19 slimme online tools voor copywriters. In 30 extra pagina’s bespreek ik de belangrijkste hulpmiddelen die je gaan helpen een nóg betere copywriter te worden.!

 

Het business model van een affiliate website is doorgaans het verkrijgen van een commissie. Dit gaat op basis van gefaciliteerde aankopen. Maar met welke partijen kan jij een affiliate website maken? Grote bekende spelers die je kan gebruiken voor affiliate marketing zijn bijvoorbeeld Amazon en Bol. Deze bedrijven hebben een partner netwerk opgezet waar jij in kan meedoen.

In dit partnernetwerk zitten websitebezitters die doorlinken naar Bol.com en Amazon. Elke verkoop die er daarna gedaan wordt via de link op jouw site, geeft jou een percentage van de verkoopprijs. Dit is dus een simpele manier om snel geld te verdienen, mits je een goedlopende site hebt uiteraard. Dus als je snel en gemakkelijk wilt beginnen, kan je je bij hen aanmelden.

Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Online geld verdienen? Stap voor stap op weg naar meer vrijheid? Deze gids is een complete handleiding naar het genereren van een online inkomen. Die kans laat je toch niet voorbij gaan?

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

Vorige Wat is een affiliate marketing video’s?
Volgende Wat is een affiliate marketing webwinkel?