Wat is een affiliate marketing video’s?

Wat is een affiliate marketing video’s?

Kennisbank kop afbeelding

Sinds de komst van YouTube zijn video’s op het internet alleen maar populairder geworden. Per dag worden er meer dan een miljard minuten aan video’s gekeken over de gehele wereld. Video’s zijn dus niet meer weg te denken in onze wereld. Ook bedrijven maken steeds meer gebruik van filmpjes. In deze filmpjes promoten ze vaak op een leuke manier hun producten.  

Het promoten van producten in video’s bestaat inmiddels al vele tientallen jaren. Van de reclame’s die je op televisie ziet naar de video’s die afspelen wanneer je een spelletje speelt op je mobiel. En dat heeft één belangrijke reden: het werkt. Het werkt omdat iets visueels aanbieden veel meer effect heeft op ons brein dan bijvoorbeeld een stuk tekst of een foto. 

Cursus copywriting in 30 dagen volgen?

Extra voordelig kennismaken met copywriting? Tijdelijk bied ik deze complete korte Cursus Copywriting in 30 Dagen ook in één keer aan als waardevol naslagwerk.

In één overzichtelijk en helder geschreven e-book vind je 30 lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere commerciële teksten te leren schrijven. De lessen zijn voor 2020 helemaal geactualiseerd met heldere voorbeelden van goede copywriting uit de praktijk. Het complete e-book telt meer dan 140 pagina’s, helder genoteerd in een handzame pdf.

Nu met BONUS-hoofdstuk: 19 slimme online tools voor copywriters. In 30 extra pagina’s bespreek ik de belangrijkste hulpmiddelen die je gaan helpen een nóg betere copywriter te worden.!

 

Wanneer je een eigen website hebt en je wilt veel bezoekers trekken, dan is het slim om mee te gaan in de trend van het plaatsen van video’s. Door op je verschillende kanalen verschillende video’s te plaatsen krijg je meer bereik op jouw website. Mensen zijn nu eenmaal geneigd sneller naar de site te gaan die zich achter een video schuilt, dan door te klikken in een tekst.  

Als je eenmaal besloten hebt om zelf videos te gaan maken en te gaan plaatsen zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Zorg ervoor dat je video’s leuk zijn om naar te kijken. Op een saaie video wordt veel minder vaak geklikt. Door een aantrekkelijke video te plaatsen met humor of diepgang zorg je ervoor dat meer mensen doorklikken naar jouw site.

Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Online geld verdienen? Stap voor stap op weg naar meer vrijheid? Deze gids is een complete handleiding naar het genereren van een online inkomen. Die kans laat je toch niet voorbij gaan?

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

Vorige Wat is een affiliate marketing social media?
Volgende Wat is een affiliate marketing website?
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]