Wat is een affiliate marketing social media?

Wat is een affiliate marketing social media?

Kennisbank kop afbeelding

Naast dat je je eigen affiliate webshop kan maken is het ook verstandig om naar andere kanalen te kijken. Vooral het gebruik van verschillende social media kan goed zijn voor het aantal klanten dat jouw site bezoeken. Hoe je het beste affiliate marketing social media kan inzetten, lees je hieronder. 

Als webwinkel wil je er natuurlijk voor zorgen dat je zoveel mogelijk bezoekers op je pagina krijgt. Je hebt immers die kliks nodig en zonder bezoekers, geen kliks. Elke goedlopende (affiliate) webwinkel heeft naast de site ook verschillende social media kanalen. Deze webwinkels plaatsen op deze kanalen verschillende soorten content die er er voor moeten zorgen dat je op hun site terecht komt. 

Cursus copywriting in 30 dagen volgen?

Extra voordelig kennismaken met copywriting? Tijdelijk bied ik deze complete korte Cursus Copywriting in 30 Dagen ook in één keer aan als waardevol naslagwerk.

In één overzichtelijk en helder geschreven e-book vind je 30 lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere commerciële teksten te leren schrijven. De lessen zijn voor 2020 helemaal geactualiseerd met heldere voorbeelden van goede copywriting uit de praktijk. Het complete e-book telt meer dan 140 pagina’s, helder genoteerd in een handzame pdf.

Nu met BONUS-hoofdstuk: 19 slimme online tools voor copywriters. In 30 extra pagina’s bespreek ik de belangrijkste hulpmiddelen die je gaan helpen een nóg betere copywriter te worden.!

 

Als je enkel en alleen de focus op je website legt, beschik je maar over één kanaal waar bezoekers je kunnen vinden. Je kan natuurlijk SEO inzetten om hoger in de Google zoekresultaten terecht te komen. Echter is social media veel beter om toe te passen. Want wie heeft er tegenwoordig geen Facebook, Instagram of Twitter? Deze social media kanalen zijn echte goudmijnen. 

Zorg er dus voor dat je naast je webwinkel ook een aantal andere kanalen hebt op social media. Gebruik voor deze kanalen dezelfde naam als je webshop en plaats er grappige, informatie en opvallende content op. Dat kan een artikel, een foto of een filmpje zijn. Uiteindelijk zal het je site ten goede komen in het aantal bezoekers. 

Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Online geld verdienen? Stap voor stap op weg naar meer vrijheid? Deze gids is een complete handleiding naar het genereren van een online inkomen. Die kans laat je toch niet voorbij gaan?

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

Vorige Wat is een affiliate marketing review?
Volgende Wat is een affiliate marketing video’s?
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]