Wat is een affiliate marketing emails?

Wat is een affiliate marketing emails?

Kennisbank kop afbeelding

Affiliate marketing is dus helemaal niet zo ingewikkeld als het woord doet lijken. Het gaat er simpelweg om dat je klanten weet te lokken. Deze klanten moeten daarna verleid worden om te klikken naar de productpagina van de webwinkels. En als ze daar iets kopen, krijg jij een bepaald bedrag. Nu werkt dit ook via email. Kom hieronder meer te weten over affiliate marketing mail. 

Affiliate marketing is in principe niets meer dan simpelweg reclame maken voor andere bedrijven. Door lovend over producten te schrijven met een realistische inslag, kan je klanten lokken deze artikelen te kopen. Dit kan door social media en op je eigen website. Maar je kan het ook doen door jouw subscribers affiliate marketing emails te verzenden! 

Cursus copywriting in 30 dagen volgen?

Extra voordelig kennismaken met copywriting? Tijdelijk bied ik deze complete korte Cursus Copywriting in 30 Dagen ook in één keer aan als waardevol naslagwerk.

In één overzichtelijk en helder geschreven e-book vind je 30 lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere commerciële teksten te leren schrijven. De lessen zijn voor 2020 helemaal geactualiseerd met heldere voorbeelden van goede copywriting uit de praktijk. Het complete e-book telt meer dan 140 pagina’s, helder genoteerd in een handzame pdf.

Nu met BONUS-hoofdstuk: 19 slimme online tools voor copywriters. In 30 extra pagina’s bespreek ik de belangrijkste hulpmiddelen die je gaan helpen een nóg betere copywriter te worden.!

 

Wanneer je affiliate email marketing toepast, stuur je je potentiële klanten emails. In deze emails vertel je over een specifiek product. Het is van belang deze emails leuk aan te kleden zodat de mails nog aantrekkelijker worden. In principe is het niets anders als de teksten wat je op je eigen website of social media kanalen plaatst. Het gaat erom dat je ze verleid naar jouw site te gaan. 

Nu klinkt het hartstikke leuk natuurlijk dat mailen. Maar hoe kom je aan die email adressen? Dat kan op verschillende manieren. Je kan ze bijvoorbeeld laten subscriben op een nieuwsbrief. Maar je kan ook een gratis product aanbieden. Wanneer ze dit product afnemen zijn ze verplicht een emailadres te geven. En zo kan je dus deze mensen weer mailen met nieuwe aanbiedingen. 

Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Online geld verdienen? Stap voor stap op weg naar meer vrijheid? Deze gids is een complete handleiding naar het genereren van een online inkomen. Die kans laat je toch niet voorbij gaan?

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

Vorige Wat is een affiliate marketing commissie?
Volgende Wat is een affiliate marketing netwerk?
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]