Wat is een affiliate marketing commissie?

Wat is een affiliate marketing commissie?

Kennisbank kop afbeelding

Een affiliate marketing commissie is geen commissie zoals je zou denken. Het betekent dat er een bepaald geldbedrag wordt overgemaakt naar een partij die er voor zorgt dat de klant op een verkoopsite terecht komt. Wanneer de klant dan ook daadwerkelijk dat product verkoopt dan krijgt degene die hem heeft doorverwezen een bepaalde commissie. 

Bij affiliate marketing adverteert een adverteerder bij een affiliate. Een affiliate is een publisher. Het is dus iemand die het publiceert, online zet. Wanneer deze advertenties of links er voor zorgen dat een klant een product koopt dan ontvang een affiliate een commissie. Ook wanneer er voor een lead wordt gezorgd kan de affiliate een commissie krijgen. Een commissie is een financiële vergoeding. 

Cursus copywriting in 30 dagen volgen?

Extra voordelig kennismaken met copywriting? Tijdelijk bied ik deze complete korte Cursus Copywriting in 30 Dagen ook in één keer aan als waardevol naslagwerk.

In één overzichtelijk en helder geschreven e-book vind je 30 lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere commerciële teksten te leren schrijven. De lessen zijn voor 2020 helemaal geactualiseerd met heldere voorbeelden van goede copywriting uit de praktijk. Het complete e-book telt meer dan 140 pagina’s, helder genoteerd in een handzame pdf.

Nu met BONUS-hoofdstuk: 19 slimme online tools voor copywriters. In 30 extra pagina’s bespreek ik de belangrijkste hulpmiddelen die je gaan helpen een nóg betere copywriter te worden.!

 

Een potentiële affiliate wil altijd zorgen dat hij zoveel mogelijk omzet kan behalen. Dit doen zij via een affiliate programma van een bepaalde website of adverteerder. De adverteerder die de beste commissie biedt wint meestal de strijd om de belangrijkste positie. De meeste affiliates zullen er dus voor zorgen dat zij het meeste bieden. In ieder geval meer als hun directe concurrenten.

Wanneer jij dus graag goede affiliate marketing commissies wilt ontvangen is het wijs om eerst goed marktonderzoek te doen. Op deze manier filter je de meest lucratieve deals uit de vele aanbieders. Door gebruik te maken van een goede aanbieder met een goed affiliate marketing programma kan je slapend rijk worden. Staat jouw site als een huis? Dan komt het geld vanzelf binnen.

Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Online geld verdienen? Stap voor stap op weg naar meer vrijheid? Deze gids is een complete handleiding naar het genereren van een online inkomen. Die kans laat je toch niet voorbij gaan?

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

Vorige Wat is een affiliate marketing blog?
Volgende Wat is een affiliate marketing emails?
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]