Wat doet een ZZP tekstschrijver?

Wat doet een ZZP tekstschrijver?

Kennisbank kop afbeelding

Een ZZP tekstschrijver helpt klanten bij het schrijven van teksten. Maar niet iedere ZZP tekstschrijver zal iedere tekst kunnen schrijven. Zo ben ik voornamelijk gespecialiseerd in online website teksten. Omdat ik op de hoogte ben van actuele search engine optimalisation technieken en methoden. Waar anderen ook weer hun eigen specialiteiten hebben. 

Als je weet welke teksten je nodig hebt kun je gerichter zoeken naar een ZZP tekstschrijver. Voor de teksten op je website pagina’s, het blog, of verwoorden van je bedrijfsdoelen bijvoorbeeld. En zo zijn er veel verschillende soorten teksten. 

Cursus copywriting in 30 dagen volgen?

Extra voordelig kennismaken met copywriting? Tijdelijk bied ik deze complete korte Cursus Copywriting in 30 Dagen ook in één keer aan als waardevol naslagwerk.

In één overzichtelijk en helder geschreven e-book vind je 30 lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere commerciële teksten te leren schrijven. De lessen zijn voor 2020 helemaal geactualiseerd met heldere voorbeelden van goede copywriting uit de praktijk. Het complete e-book telt meer dan 140 pagina’s, helder genoteerd in een handzame pdf.

Nu met BONUS-hoofdstuk: 19 slimme online tools voor copywriters. In 30 extra pagina’s bespreek ik de belangrijkste hulpmiddelen die je gaan helpen een nóg betere copywriter te worden.!

 

Er zijn verschillende platformen waarop veel ZZP tekstschrijvers aanwezig zijn. Je kunt bijvoorbeeld op marktplaats, sitedeals of tekstbroker kijken. Het tarief dat je voor een tekst betaald verschilt per tekstschrijver. Voor je een tekstschrijver kiest is het vanzelfsprekend om een gratis proeftekst te laten schrijven of voorbeelden te ontvangen. Een zelf respecterend tekstschrijver weet wat hij klanten te bieden heeft.

De kennis over een onderwerp of van een bedrijf hebben ZZP tekstschrijvers vaak niet. Daarom zullen vrijwel alle tekstschrijvers voorafgaand onderzoek doen. Waarover moet geschreven worden, voor wie is de tekst bedoeld en wat wil je bereiken. Met andere woorden zijn de boodschap, doelgroep en het uiteindelijke doel leidend bij een goede tekst.

Ik raadt je aan om altijd goede en concrete afspraken te maken over tekstschrijf opdrachten. Omdat niet iedere ZZP tekstschrijver dit net als flexteksten.nl doet.

Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Online geld verdienen? Stap voor stap op weg naar meer vrijheid? Deze gids is een complete handleiding naar het genereren van een online inkomen. Die kans laat je toch niet voorbij gaan?

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

Vorige Wat betekend redigeren van webteksten eigenlijk?
Volgende Wat is een actieve schrijfstijl?
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]