Waarom zou je webteksten herschrijven?

Waarom zou je webteksten herschrijven?

Kennisbank kop afbeelding

Het zou zomaar kunnen dat jouw website er ontzettend mooi en gelikt uit ziet. Je bent er tevreden over, maar toch krijg je niet de bezoekersaantallen die je zou willen. Grote kans dat dit te maken heeft met hoe je je webteksten hebt geschreven. Wanneer je hier als bedrijf tegenaan loopt is het wijs om het herschrijven van je teksten te overwegen.  

Het herschrijven van je webteksten kan enorm goed uitpakken. Het heeft allemaal te maken met de keuze van woorden en zinnen. Een artikel kan voor jou ontzettend vermakelijk en informatief zijn, maar voor een bezoeker ontzettend saai. Je moet er dus voor zorgen dat je waardevolle content gaat schrijven. Waardevolle content die je klant naar jouw site en product trekt.  

Cursus copywriting in 30 dagen volgen?

Extra voordelig kennismaken met copywriting? Tijdelijk bied ik deze complete korte Cursus Copywriting in 30 Dagen ook in één keer aan als waardevol naslagwerk.

In één overzichtelijk en helder geschreven e-book vind je 30 lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere commerciële teksten te leren schrijven. De lessen zijn voor 2020 helemaal geactualiseerd met heldere voorbeelden van goede copywriting uit de praktijk. Het complete e-book telt meer dan 140 pagina’s, helder genoteerd in een handzame pdf.

Nu met BONUS-hoofdstuk: 19 slimme online tools voor copywriters. In 30 extra pagina’s bespreek ik de belangrijkste hulpmiddelen die je gaan helpen een nóg betere copywriter te worden.!

 

Het schrijven van waardevolle content heeft als doel de algoritmes van Google te beïnvloeden. Google is een enorm grote zoekmachine, en zie daar maar eens bovenaan te komen. Het is dus wijs om, wanneer je meer bezoekers wilt genereren, je tekst te herschrijven op een manier waarop Google jou eerder ziet. Hierdoor ziet jouw klant je namelijk ook eerder. 

Het optimaliseren van je webteksten worden ook wel SEO-teksten genoemd. SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’, ofwel in het Nederlands: ‘zoekmachine-optimalisatie’. Als websitemaker kun je natuurlijk zelf aan de slag met het optimaliseren van je teksten volgens SEO. Echter is dit niet heel eenvoudig wanneer je er zelf nog geen kaas van gegeten hebt. 

Gelukkig zijn er daarom verschillende tools die je online kan inzetten voor het schrijven van SEO-teksten. Daarnaast kan je ook bedrijven inhuren die jouw teksten kunnen optimaliseren. Aan het eind van de rit krijg je dan veel meer klanten op jouw pagina.

Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Online geld verdienen? Stap voor stap op weg naar meer vrijheid? Deze gids is een complete handleiding naar het genereren van een online inkomen. Die kans laat je toch niet voorbij gaan?

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

Volgende Wat betekend redigeren van webteksten eigenlijk?
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]