Waarom is intern linken zo belangrijk?

Waarom is intern linken zo belangrijk?

Kennisbank kop afbeelding

Intern linken klinkt als weer zo’n internet term. Maar intern linken is niet alleen belangrijk voor de nerds onder ons. Het is namelijk ontzettend belangrijk voor je bezoekers en jouw pagina. Door intern linken goed toe te passen op jouw pagina zorg je er voor dat bezoekers een goed beeld krijgen over de inhoud. Daarnaast wordt je website op deze manier veel gebruiksvriendelijker. 

Laten we even beginnen bij het begin. Het klinkt net zo simpel als het is. Interne links zijn linkjes op een website die verwijzen naar andere pagina’s op je website. Hierdoor gaan mensen die op een interne link klikken niet naar een andere website maar blijven ze op jouw domein. Zo houdt je je klant geïnteresseerd in jouw site of product.  

Cursus copywriting in 30 dagen volgen?

Extra voordelig kennismaken met copywriting? Tijdelijk bied ik deze complete korte Cursus Copywriting in 30 Dagen ook in één keer aan als waardevol naslagwerk.

In één overzichtelijk en helder geschreven e-book vind je 30 lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere commerciële teksten te leren schrijven. De lessen zijn voor 2020 helemaal geactualiseerd met heldere voorbeelden van goede copywriting uit de praktijk. Het complete e-book telt meer dan 140 pagina’s, helder genoteerd in een handzame pdf.

Nu met BONUS-hoofdstuk: 19 slimme online tools voor copywriters. In 30 extra pagina’s bespreek ik de belangrijkste hulpmiddelen die je gaan helpen een nóg betere copywriter te worden.!

 

Ook zal je er achter komen dat er verschillende soorten interne linkjes zijn. De eerste toepassing is uiteraard de linkjes die je in je ‘menu’ plaatst. Het menu is vaak prominent in beeld op je website en altijd zichtbaar. De meest makkelijke manier is dus om mensen via je menu op jouw website naar andere onderdelen te laten gaan.  

Ook kun je gebruik maken van het broodkruimeltjesspoor. Ook al klinkt dit lachwekkend. Het is enorm handig om toe te passen. Hierdoor krijg je dus te zien van welke link naar welke link je bent gegaan en kan je op een overzichtelijke manier terug gaan naar een andere pagina.

Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Online geld verdienen? Stap voor stap op weg naar meer vrijheid? Deze gids is een complete handleiding naar het genereren van een online inkomen. Die kans laat je toch niet voorbij gaan?

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

Vorige Waarom heb je artikel marketing teksten nodig?
Volgende Waarom is online linkbuilding zo belangrijk?
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]