Waarom heb je artikel marketing teksten nodig?

Waarom heb je artikel marketing teksten nodig?

Kennisbank kop afbeelding

Wanneer je bezig bent om artikelen op je pagina te plaatsen ben je je waarschijnlijk alleen bewust van de informatie die je aan de bezoeker wilt meegeven. De meeste mensen die producten via hun site verkopen hebben niet in de gaten dat marketing ook een hele grote rol speelt. Door marketingteksten te gebruiken haal jij meer klanten binnen.

Of je nou een grote of kleine ondernemer bent, marketing is ontzettend belangrijk in jouw teksten. Dit noemen we artikel-marketing. Artikel marketing is een belangrijke factor binnen zoekmachine-optimalisatie (SEO-teksten). Door dit goed toe te passen kan je zorgen dat je pagina een hogere ranking krijgt binnen Google en je daardoor sneller wordt gevonden door je klanten.

Cursus copywriting in 30 dagen volgen?

Extra voordelig kennismaken met copywriting? Tijdelijk bied ik deze complete korte Cursus Copywriting in 30 Dagen ook in één keer aan als waardevol naslagwerk.

In één overzichtelijk en helder geschreven e-book vind je 30 lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere commerciële teksten te leren schrijven. De lessen zijn voor 2020 helemaal geactualiseerd met heldere voorbeelden van goede copywriting uit de praktijk. Het complete e-book telt meer dan 140 pagina’s, helder genoteerd in een handzame pdf.

Nu met BONUS-hoofdstuk: 19 slimme online tools voor copywriters. In 30 extra pagina’s bespreek ik de belangrijkste hulpmiddelen die je gaan helpen een nóg betere copywriter te worden.!

 

Wanneer je aan artikel marketing gaan doen, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ten eerste is het heel belangrijk om artikel marketing op de juiste manier in te zetten. Zo moet je er bijvoorbeeld voor waken om niet te veel links in je tekst te plaatsen. Dat komt omdat Google dit ziet als spam en daar wordt niemand vrolijk van.

Je moet er dus voor zorgen dat je niet meer dan 3 links in je artikel zet. En het is helemaal mooi als je de links in een zin kan verstoppen, bijvoorbeeld als woord. Zo ziet je tekst er veel leuker uit en vervuil je ‘m niet.

Wanneer je wilt beginnen met artikel marketing dan kan je het best beginnen door een zoekwoorden onderzoek te doen. Hierin moet je dus goed kijken naar de woorden die belangrijk zijn voor jouw website. Door de juiste woorden te gebruiken zorg je ervoor dat je de juiste bezoekers ontvangt.

Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Online geld verdienen? Stap voor stap op weg naar meer vrijheid? Deze gids is een complete handleiding naar het genereren van een online inkomen. Die kans laat je toch niet voorbij gaan?

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Nu met BONUS-bijlagen: Handleiding SEO-copywriting, Checklist aankoop websites en de Rank Booster Formule voor topposities bij Google. Zo bouw je nóg sneller aan je online business. Tijdelijk slechts 49 euro!

 

Vorige Hoe werkt content marketing?
Volgende Waarom is intern linken zo belangrijk?