Kennisbank Flexteksten

Wanneer je zelf een website hebt gemaakt en je begeeft je tussen andere website eigenaars heb je vast wel eens van WordPress gehoord. Wanneer je zelf een website heeft die via WordPress is gemaakt is dit een interessant artikel. Ook als je twijfels of je je site eigenlijk beter in WordPress kan maken is het de moeite waard verder te lezen.

WordPress plugins zijn kleine stukjes software die er voor zorgt dat de functionaliteit van je WordPress website wordt uitgebreid. Iedere WordPress gebruiker heeft andere behoeftes, wensen en doelgroepen. Dit is de reden dat deze plugins niet standaard in WordPress zitten, maar dat je zelf via een plugin kan toevoegen. Zo kies je precies wat jij nodig hebt voor jouw website.

De meeste gebruikers van WordPress hebben geen plugins nodig. Maar anderen maken er juist een hoop gebruik van. Het is in ieder geval heel interessant om eens te onderzoeken welke plugins jou zouden kunnen helpen bij jouw website. De plugins die het meest bekend zijn bestaan uit plugins voor bijvoorbeeld Google Maps of voor je social media.

Wanneer je gaat zoeken naar een geschikte WordPress plugin moet je goed checken wanneer deze voor het laatst geupdate is. Wanneer deze langer dan een jaar niet is geupdate, dan kan je beter verder zoeken. Ook is het belangrijk om te bekijken tot welke WordPress versie de plugin is getest. Ook het aantal installaties en de ratings zijn belangrijk om in de gaten te houden.


Wil jij leren bloggen & net als mij een full-time inkomen krijgen? Dan moet je absoluut mijn ebook Leren Bloggen kopen! Je leert over het schrijven van de perfecte titel tot pakkende zinnen of een blog afsluiting. Profiteer vandaag nog van je korting!

Met het ebook leren bloggen! Na het lezen van dit blog schrijf jij de beste blogs voor jouw online blog. Of dit nu een wix of wordpress website blog is.


No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij leren bloggen & een fulltime inkomen gaan verdienen?
Leren-bloggen.nl
Vanaf nu kan dat! Met het boek Leren Bloggen kom jij alles te weten over hoe een goed blog in elkaar steekt. Van een kneitergoede kop tot de perfecte afsluiting of een CTA!